I MALMÖ

Nu har vi åkt bil i 3,5 timmar och är nu framme i Malmö, nu återstår det bara ungefär 2 timmar till. Vi ska snart köra på Öresundsbron och efter kör vi mot rodby för att hämta färjbiljetterna i lalandia och sen åker vi till puttgarden och tar färjan över till Tyskland. Kommer ha med mig kameran över båten och så kommer jag ta bilder i lalandia så får nog några fina bilder som jag kan ladda upp sen när jag är hemma igen.
När vi åker över till Danmark så måste jag stänga av 3G vilket resulterar till att jag inte kan blogga mer idag. Kanske ikväll om det fungerar att ta deras internet.
Ha det bra nu! Puss


Film, godnatt

Min dag har bestått av att packa det sista till imorgon, längtar sååå mycket!! Annars har jag bara tagit det lugnt, vaknade vid kvart i elva och vid halv tre var vi hos mormor och morfar och åt mat, jättegott var det!
Ikväll har jag spelat monopol och smällt smällare med Anton och så har jag tagit en lång dusch, hade hårinpackning och rakade benen och så.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på film, johan falk med familjen. Men ska snart sova för imorgon åker vi vid 5, så måste upp vid 4 eller lite innan så måste iallafall sova tidigt idag.
Godnatt!


Engelska

Sitter i skolan och arbetar med engelska för kom hit vid 5 över åtta då jag trodde att vi började vid 20 över. Men kom nyss på att vi har sovmorgon till 20 i nio idag.
Efter skolan blir jag upphämtad av mina kusiner och sen ska vi in till lokalen igen och duka och sånt. Och ikväll blir det fredagsmys! :)


Nu är alla proven klara

Nu är alla prov, läxor och inlämningar klara och nu ser jag bara fram emot lovet. Slutar om en vecka exakt idag, så det ska bli jätteskönt. Imorgon är det fredag igen och dagarna har rullat på som vanligt. Har haft en del prov och inlärning så har pluggat ganska mycket och så har jag blivit helt fast i en serie.

Min kväll har jag spenderat hos mormor och morfar med mamma för lite fixande i lokalen tills på lördag och innan så var det skola som alltid. Morgonen började med lucia firande med skolan.
Ska kolla på tv nu och sen ska jag sova för imorgon är det skola till 10 över 2 och efter ska vi iväg igen. Godnatt!


Gårdagens

jeans-dr.denim t-shirt-monki stickad kofta-h&m


Nytt från gårdagen


Igår efter skolan åkte jag in till stan med mamma, skulle bara kolla på guldfynd om något smycke för när jag konfirmerades fick jag ett presentkort där på 300kr. Hittade ett jättefint halsband för 149 kr och det var ta 3 betala för 2 på alla smyckerna så jag tog två paket med öronhängen och sen hade jag lite pengar kvar och då hittade jag ett par jättefina ljuslyktor så allt detta fick jag för mitt presentkort. Lyktorna är jättefina när de lyser så kommer ladda upp bilder på allt jag köpte igår någon dag. Kanske imorgon om jag hinner.
För hela min morgondag är upptagen, först sovmorgon länge, vid kvart i två travgarderoben till åtta och vid nio är det träning som gäller! Köpte även en ögonskuggsborste på gina och en långarmad tröja.


Lördag stan

Min lördag har jag spenderat på stan med Nellie. Vi har fikat och kollat i butikerna, men fick inte med mig något hem idag. Lite efter fyra tog vi bussen hem och när jag kom hem kollade jag på one tree hill och tog det lugnt en stund.
Och nu ikväll är min familj hos matte och dom och Nellie och hennes familj kom hit för någon timme sedan. Just nu ligger vi i sängen och kollar på tv.
Men nu ska vi lyssna på musik, kommer ett till inlägg om gårdagen om en stund. Hoppas ni har en bra lördagskväll!


RSS 2.0