10-0

Spelade match innan idag vilket slutade med en seger med 10-0 och motståndarna var Hossmo. Men nu är jag iallafall hemma igen och har duschat, ätit och lite sånt!
Om en stund ska jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp imorgon, har jätteont i fötterna sen orienteringen idag, vi hade orienteringsdag idag och det gick faktiskt jättebra!

Ska sova nu så bloggar nog efter skola. imorgon! Puuss!


Two minuters talk

Har precis gjort klart min two minuters talk som vi ska ha på engelskan imorgon! Ska bara läsa igenom den några gånger imorgon på morgonen så tror jag att det kommer gå bra! Hoppas det iallafall!

Dagen har bestått av skola, plugg och lite annat smått och gott! Men nu ska jag fortsätta att kolla på Malmöpolisen och efter ska jag nog sova! Taggar inför Margareta loppet som är imorgon också, mer om det får ni veta imorgon!


Sova, godnatt

Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och efter sova, är väldigt trött efter en fullspäckad dag och värmen.. Så nu säger både jag och tv godnatt!!


Firande!

Får börja inlägget med att säga GRATTIS till min mamma på Morsdag! Vi har precis firat henne med paket eftersom att det är morsdag och så fyller hon även år imorgon!

Dagen började med en sovmorgon till nio ungefär, sedan chill framför tv ett tag och sedan fixade jag mig iordning och efter åkte jag, mamma och Anton till mormor och morfars stuga. När vi hade varit där ett tag åkte vi till växer och köpte blommor och sedan hem igen. Och nu ikväll från klockan tre-sju har jag varit på tingby, kollade när Anton spelade och efter satt jag och tog inträdet när A-laget spelade!


BIKINI

Funderar på att köpa någon av dessa bikinisar, vilken tycker du är finast? (de längst ner finns även i svart och mintgrön färg).

Eurovision

Ligger i uterummet och kollar på Eurovision, mysigt med tända ljus och en massa gott och goa människor! Matte,Sara, Leia, Hanna och Holms är här, vi har ätit grillat, paj och en massa annat gott!

Värmen har nästan legat runt 30 grader de senaste dagarna nu och det har varit hur underbart och skönt som helst! Bara ha shorts, linne och converse! Men idag har det varit mulet och regnat och ibland kollade solen upp!


summer feelings

Inga av dessa shortsen hade man tackat nej till, älskar de på bilden högst upp som både har nitar och är lite håliga!

Fredag 25/5

igår började dagen med skola, hade engelska i 25 minuter, efter gick vi upp och kollade när killarna hade idrott i skogen och sedan tillbaks till skolan och äta. Efter tog vi bussen in till ungdomsmottagningen (tjejerna i klassen) för att få lite information om olika saker och sånt! Efter vi hade varit där gick jag, sandra, nellie och johanna på stan och sedan åkte vi hem med min mamma. Vid klockan halv fyra cyklade vi in till långviken för årets första dopp med underbara människor och sedan spenderades nästan hela kvällen tillsammans med de!
Vi hörs senare!

Värmen är här, 22 grader

Vädret har varit sjukt underbart hela veckan typ, har gått ut i solen varje dag efter skolan. Älskar när man bara behöver shorts och ett linne! Hoppas bara att detta håller i sig nu!

Idag var det först skola och efter hem och ut i solen en stund, sedan kom mormor hit och sen följde jag med henne till deras stuga där morfar var och byggde och sedan hem igen. Nu kollar jag på tv och bara tar det lugnt! Har nästan varit ute hela eftermiddagen och det var 22 grader ute innan idag!
Vi hörs senare!
Stolt lillebror från helgen!


Hemma

Kom hem för nästan en timme sedan nu, slutade skolan tjugo över tre, men kom inte därifrån förrens vid halv fyra typ.. Nu har jag bara kollat på tv och chillat! Ska iväg en runda ikväll och kolla på fotboll men jag bloggar mer senare innan jag åker, måste äta nu!


Bilder från igår

Pannacotta som jag gjorde till efterrätt igår och en bild på mig och sandra!

Är i Berga på cup så bloggar när jag kommer hem!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_203322443.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_203322466.jpg" class="image">


Fotboll

Sitter och kollar på fotboll med Nellie och Sandra, spännande match med förlängning och allt! Innan kollade vi på en film (Bad Teacher) och så har vi ätit taco fast med kyckling, tårta och pannacotta. Är hur mätt som helst! Men nu ska jag fortsätta kolla på matchen. Puss!


I Berga

Är i Berga på fotbollscup och kollar på Anton. Idag har de minst tre matcher och efter blir det tjejkväll med Sandra och Nellie. Då vi ska äta fajitas och efterrätt, sen blir det säkert att kolla på en film och sånt! Men jag bloggar mer om kvällen när jag kommer hem!
Sol och värme, UNDERBART!


Godnatt

Ska sova nu för imorgon blir det upp tidigt och sedan vidare till Växjö med mina finisar! Bloggar mer om det imorgon! Puss!


Långledig

Idag har det varit ett väldigt konstigt väder ute.. Strålande sol och varmt sedan kallt, regnigt och blåsigt!

Dagen började med en lång sovmorgon till halv elva, tog det bara lugnt hur länge som helst tills jag gick in i duschen och fixade mig iordning. Sedan åkte jag hem till Sandra med Nellie och kollade på en film (Svensson Svensson). Efter åkte jag och Nellie hem till mig och åt lite mat och sedan vidare till träningen. Nu ikväll har jag duschat, kollat på tv och ätit tacos!


UNDERBART!

'

Bilder






Fler bilder kommer någon annan dag, nu ska jag sova bloggar imorgon
när jag har vaknat, skönt med sovmorgon. Godnatt!

På bussen

Sitter på bussen påväg hem från stan, när jag kommer hem kommer det upp många fina bilder ifrån fotningen, vart vi var får ni se senare! puuss!


RESTURANG

Snart ska jag och mina finisar åka in till stan och äta på en resturang och efter ska vi fota. Om jag inte är hemma allt för sent ikväll så kan jag lägga upp några bilder. Nu måste jag packa ner kameran och pengarna i väskan så att jag inte glömmer det viktigaste! Vi hörs senare!


GODNATT!

Är hur trött som helst så nu ska jag borsta tänderna och sen sova.. Hur skönt som helst, känner att jag verkligen behöver sova ut på morgonen eftersom att det inte blev någon sovmorgon i helgen. Men på onsdag-söndag kommer jag kunna sova hur länge som helst, sååå skönt med två skoldagar och tre studiedagar! Men nu ska jag sova, godnatt!


Gårdagen

Igår var jag i stort sett upptagen hela dagen från att jag vaknade tills på kvällen. Var iväg med konfan, åt kroppkakor hos farmor och farfar, modehuset, kalas och sedan kollade jag när laget (A-laget) spelade match mot team södemöre.. De ledde med 2-0 i halvlek men förlorade med 3-2 tillslut...
Såhär såg i stort sett min dag ut igår!


..

Säg aldrig att jag är allt,
om jag en dag blir inget.
Säg aldrig ”jag älskar dig”,
om du en dag tänker hata mig.
Se aldrig åt mitt håll,
om du en dag tänkt vända blicken.
Lova mig inget,
om du inte kan hålla det du sagt.
Torka aldrig mina tårar,
om du en dag tänker skapa dem.


Godmorgon

Vaknade nyss för om en timme ska jag upp till slingan för att springa lite med mamma och Sara. Får se hur många varv det blir! Ikväll är det Kalmar ff och efter matchen ska vi hem till familjen Svensson, så hela dagen är i stort sett uppbokad.. Skulle även kanske iväg en sväng efter slingan, men det märker vi. Nu ska jag byta om och kolla på gårdagens bigbrother avsnitt, bloggar när jag kommer hem!


FREDAG, wihoo

FREDAG IGEN, kom precis ur duschen och snart ska jag fixa mig för om en stund kommer några hit och äter lite mat och vid halv sju ikväll ska jag, My och Linette kolla när herrlaget spelar match! Chill kväll!

Denna fick jag utav mamma och pappa för någon vecka sedan, så sjukt gulligt!


Solariet

Sitter inne hos Sandra när hon solar, Nellie är i ett annat rum också, vi var på stan en snabbis innan.. Efter att de har solat klart ska vi ta bussen hem. Då ska jag bara äta lite och sedan cykla ner till tingby och kolla när laget spelar match med Sandra och Nellie! Vi hörs sen!


Glass, gott!


CITY

Åkte in till stan efter skolan med Sandra och Nellie, vi åt på ming och efter kollade vi runt. Med mig hem fick ett nytt skal till mobilen följa med. Efter åkte jag hem och bytte om till fotbollskläder och sedan vidare ner till tingby för lite träning.. Nu ligger jag hemma i soffan och kollar på tv och snart ska jag sova. Lägger upp ett godnatt inlägg sen!


Hemma igen

Kom precis hem ifrån tingby, har stått och tagit betalt vid ingången när vårt A-lag spelade mot Boda Bruk, och Boda vann med 3-2 tyvärr..
Nu har jag bytt om till mys kläder och sitter framför tv och kollar på nyheterna! Vi hörs senare ikväll, puss!


6 maj

Söndag igen, tycker verkligen inte om söndagar när man tänker på att det är skola imorgon. Vaknade runt halv elva idag, när jag gick upp duschade jag, sminkade mig och fixade mig. Klockan 20 i tolv gick jag och pappa ner till tingby där var även mamma och Anton. Sedan åkte vi till rasta och åt lunch som blev fläskfilé med pommes, bearnesås och sallad, gott!


Lördag

Kom hem efter ett någon gång idag, efter åkte jag och Anton till tingby och spelade lite fotboll. Runt halv tre åkte vi hem och sedan åkte familjen till fredriksskans och kollade när smedby mötte AIK. Nu är vi hos matte och Sara och om en stund blir det att äta lite grillat!
Jag idag med motorcykel kläder och hjälm!


Motorcykel hela dagen

Står i Nybro med morfar, Jill och en massa andra människor, följde med på en motorcykel sak som håller på hela dagen typ!
Morfar hämtade upp mig klockan nio och sedan åkte vi till ljungbyholm där alla motorcyklarna samlades och sedan vidare till Nybro där vi är just nu. Här ska vi stå i en timme och efter åka till giraffen och där ska vi också vara i en timme! Det är verkligen hur mysigt som helst att åka motorcykel och roligt är det också! Hör av mig när jag kommer hem!


Lagar mat

Nu står jag och lagar lite mat, tacos blir det idag, gott! Åt det innan förra matchen med och då vann vi så det get kanske tur? Man kan ju alltid hoppas! Ikväll ska jag spela match mot Färjestaden! Bloggar senare innan jag drar iväg vid sex!


Lång dag

Kollar på big brother och äter frukost, ska snart fixa mig ordning och så för om en stund ska jag cykla till skolan. Går mellan 20 över åtta och halv fyra...jobbigt + att vi säkert ska ha orientering också! Aja hör av mig senare ikväll!


Film, sova

Nu lägger jag mig i sängen och sätter på en film att somna till, vi hörs imorgon puss och godnatt på er!


Mot duschen

Kom hem från träningen för femton minuter sedan. Har precis ätit en apelsin och druckit ett glas vatten och nu ska jag gå in i duschen. Efter blir det att kolla tv och gå och lägga mig i sängen och sätta på en film som man kan somna till, mysigt! Bloggar senare! Jag innan idag på bussen..


Bilder från helgen


Fotboll

Gokväll, min dag har mest bestått av fotboll och så har jag solat lite ute i det underbara vädret som vi har haft idag! Sedan så har vi även varit och ätit middag på rasta, tex mex buffé, fast jag tog en hamburgare istället. Och nu sitter jag och kollar på tv, men ska gå och lägga mig och kolla runt lite på mobilen innan jag somnar. Bloggar inte mer ikväll, så vi hörs imorgon! Puss och godnatt!


Valborg

Igår var det Valborg och hela dagen spenderades med leia, på morgonen hade vi picknick med pannkakor som vi gjorde och efter cyklade vi runt i smedby och sedan åkte vi hem till mig och fixade oss inför kvällen. Vid klockan halv sex gick vi hem till några kompisar och åt mat sedan vidare till majbrasan och efter gick vi tillbaka och åt efterrätt och så var vi där hela kvällen. Så här såg min dag ut igår istort sett, en lyckad kväll!


RSS 2.0