Nyduschad

Hejsan, nu har jag precis duschat och om en liten stund ska jag klippa mig, mina toppar är rättså slitna nu så det är väldigt välbehövligt och efter blir det att göra någonting med Nelly, tror nog att vi ska plugga lite engelska och kanske lite spanska. Sen ska vi nog göra något annat som är lite roligare också hoppas jag, men jag kan ta en bild på mitt nyklippta hår lite senare, så kan ni få se hur det blev?
Så vi hörs lite senare sen!


måndags kvällen

hejsan, nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda och innan kollade jag enpå halv åtta hos mig och innan dess duschade jag och åt lite god mat som pappa lagade. Det fick bli kyckling, kroketter sallad och en massa goda såser till och detta var hur gott som helst så nu är jag supermätt!
Skolan idag var helt okej idag faktiskt, jag bara lite trött, men så är det nog alltid efter ett lov eller när man har varit ledig.
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och sedan ska jag nog kolla på något annat program eller göra något annat och efter får det nog bli att fixa mig iordning och så och sen ska jag nog gå och lägga mig i min underbara säng och sova!

Hade ingen annan bild att ladda upp, så det fick bli en ifrån exempelbilder!

Kalas!

Hej, idag är det söndag och just nu är jag på kalas eftersom att min morbror fyller år idag, så grattis till honom!
Så idag blev det ingen träning för min del, eftersom att jag är på kalas och för att jag har väldigt ont i halsen och jag orkar inte bli sjuk, hatar verkligen det!
Och sen ikväll blir det att kolla på hockey! Lägger kanske upp dagens outfit lite senare om jag hinner, så vi hörs då!


Lördag

Hej, nu kom precis matte, Leia, Sara, mormor och morfar hit och snart ska vi äta lite mat, idag får det bli kött, kyckling och potatisgratäng som pappas står och lagar just nu, mums!
Idag har jag, Nelly och mamma varit en runda på stan, mode och citygross, fick bara med mig en present hem så det kan jag inte visa nu, men vi hörs lite senare! Puss!


Mysig kväll!

Tänkte bara uppdatera lite medans Nelly är och söver Alvin, nu får det bli lite tv mys till the voice sverige med lite cola och godis och sen blir det nog att kolla på en film, vi får vell ta lite bilder som jag kanske kan ladda upp senare ikväll eller imorgon om vi orkar ta några. Men nu måste jag nog gå och kolla så att inte Nelly också har somnat där inne så vi hörs lite senare sen, puss!

sover här inatt!

hej alla, nu har vi precis ätit lite god mat här hemma hos nelly, vi ska passa Alvin hela kvällen också så jag kommer sova här inatt, så om det inte blir så jättebra uppdatering så vet ni varför. Dagen idag har varit hur bra som  helst, vi har fått springa upp och ner med Alvin till rutschekanorna hela tiden typ, så nu ska vi bara sätta på en film och bara mysa hela kvällen! och sen ska vi försöka att söva Alvin, men det ska nog gå bra hoppas vi, vi hörs nog lite senare sen ikväll, puss!

mot gullis!

hej igen, nu ska jag ta och cykla hem till nelly, för hon och Alvin var inte klara än, så vi tar nästa buss istället, men nu måste jag bara sätta upp mitt hår i en tofs och sen drar jag mig bort mot nelly somsagt. Älskar vädret ute, de senaste dagarna har det varit runt 7grader ute, så nu är det inte mycket snö kvar, det känns verkligen som om att våren är påväg nu och så kan man ju börja cykla igen hur härligt som helst!

Leos lekland, passa Alvin!

godmorgon! Nu har jag precis kollat klart på ett program och nu ska jag gå och duscha av mig och fixa mig iordning för att sedan ta bussen in till leos lekland med nelly och hennes gulliga lillebror Alvin. Så vi ska alltså passa han idag och det kommer bli en supermysig dag tillsammans med dessa två goingarna! Men nu måste jag gå in i duschen så att jag hinner bli klar till 20 över tio, så då har jag 40 minuter på mig och det borde jag hinna, vi hörs senare sen puss!


2 dagar i Nybro.

Go kväll på er! Nu kom jag precis hem efter en dag uppe i nybro igen, men idag var det min lillebror som spelade och inte jag, de kom trea i sin grupp så det var helt okej.
Igår försökte jag att blogga precis som jag lovade innan jag åkte till tandläkaren, men blogg.se ville inte redigt så som jag ville, så det laddades aldrig upp, så nu vet ni varför det aldrig blev något.
Nu ska jag hoppa i min pyjamas sen blir det nog att lägga mig i soffan eller i sängen och kolla på tv! Slänger nog upp ett inlägg lite senare sen också. Hade även med mig kameran till cupen, så tog några bilder, men det blev vell inte precis så jättebra kan man ju inte säga, men det får duga sålänge, lägger kanske upp  några bilder från idag eller några andra bilder, så vi hörs då!

Vill bara ha sommar nuu!! Älskar bilden på världens mest underbaraste människor!


Nervös tjej?

hej alla, om en timme kommer min mormor och hämtar mig och sedan ska jag åka in till tandläkaren för att laga en tand, det känns bra att inte ens veta i vilken tand hålet är i? tycker faktiskt att de kunde ha sagt det till mig när de upptäckte det.. Jag är hur rädd som helst för både tandläkare och sprutor så undra hur detta kommer sluta, just nu sitter jag här hemma framför datorn och är hur nervös som helst!
Men nu måste jag äta något eftersom att jag inte kommer få äta något på några timmar efter att jag har lagat min tand och vid klockan fyra har vi samling nere på tingby för att sedan åka och spela masjögnistan, läängtar verkligen tills dess för då är allt otäckt över också. Men jag bloggar mer om det senare! :)

Underbar dag

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med de finaste! När vi hade badat klart och så åkte vi hem till mormor och morfar och bara slappade, sen åt vi lite spagetti och köttfärssås och sen åkte vi till mc donalds där vi köpte lite glass, så såhär har min dag sett ut!
Nu har jag bara kollat på tv, suttit vid datorn varit ute och gått en runda och snart ska nog familjen åka en liten runda, får se vart vi åker, men vi hörs sen när jag kommer hem för då blir det både halv åtta hos mig och antingen Top Model Sverige eller något annat roligt. Så vi hörs sen, puss!

Vill bara åka tillbaka dit NUU!!


JORDGUBBAR.


Åt nyss lite jordgubbar som jag köpte på ica förut. Tog en bild förut på dem som jag tänkte ladda upp, men självklart så fungerade det inte.. så jag fick ta en bild som jag hittade!

Simhallen♥

godmorgon alla pigga människor där ute! Nu ska jag bara ta på mig mina jeans, borsta tänderna och gå ut för om 20 minuter kommer Sara och Leia och hämtar upp oss och sedan drar vi in till simhallen där vi möter upp mormor! Kommer bli en dag full av bad och lek med min lilla sötnos, får vell se om hon vågar åka vatten rutschkanan, men jag ska nog kunna få med henne upp dit om jag har tur. Nu har jag lite bråttom så vi får höras lite senare sen, jag kan inte sitta framför datorn med mina mysiga mjukis hela dagen för då lär vi ju aldrig komma fram!

Jag älskar dig♥

GODNATT

Nu ska jag bara krypa ner i min underbara säng för att sova, så att jag orkar gå upp imorgon så jag bloggar mer imorgon. Puss och godnatt! :*

Två stycken höst outfits!


Två stycken snygga höst outfits som inte skulle vara helt fel att ha i sin garderob, eller vad tycker ni?

Måndag!

Nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig och snart blir det familjen annorlunda och efter måste jag packa ner min bikini och lite för imorgon bär det av mot simhallen tillsammans med min mormor, leia, Anton och hans kompis. Kommer bli en super mysig dag tillsammans med dessa underbara människorna! 
Slänger nog upp lite fler bilder på olika outfits lite senare, medans jag inte har något annat att blogga om, så kommentera gärna med lite olika förslag!

En liten bild på mig, som Nellie tog för några veckor sen! :)


Nice!



Mina inköp

Det är ett par skor som man kan ha vilket man tycker passar till det som man har på sig, och så är det en leopard skjorta!


Nagellack

Nu ska vi snart dra ner oss till Capri för att äta lite god mat, är hur hungrig som helst! Har precis målat naglarna med dessa nagellacken. Vi hörs lite senare sen! :)


SPORTLOV!!

Hejsan alla, dålig uppdatering de senaste dagarna, måste bättra mig nu!
Just nu har jag och nelly precis kollat på ett program och druckit smoothie som blev lite failad, om man säger så.
Nu ska jag måla nellys naglar, bilder kommer kanske senare om jag hinner.
Ikväll blir det tv, mys med nelly och så kommer leia och sara även hit, bloggar lite senare också, puss!


världens finaste tjejer♥


Moot Stan

Nu ska jag Nellie, Sandra och mamma åka in till stan och sen blir det att följa med Nellie och sandra till gymmet för att köra ett redigt fyspass. Men nu ska vi åka så vi får höras lite senare sen, puss!


Konfaträff!

Hejsan, nu ligger jag i soffan och har precis kollat på kontoret, som Ove Sundberg var med i, så lite skratt fick man sig iallafall. Förut idag hade vi konfaträff och sen åkte jag,mamma, pappa, matte och morfar och kollade på hockey och nu är jag hemma igen, så nu ska jag fortsätta att kolla på tv och sedan ska vi kolla på Wallander, puss!♥


Du är bäst♥

Hej, nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, länge sen man var här nu! Snart ska vi ta och hitta på något, vet inte riktigt vad men det märker vi. Vaknade vid klockan nio, sen duschade jag, klädde på mig och sminkade mig, sen vid klockan tio i tio tog vi bussen in till maxi, dit kom morfar och hämtade upp oss och sen gick vi till maxi och och handlade och sen åkte vi hit! nu måste jag gå och fixa mig lite mer, så vi får höras lite senare sen, puss! ♥






Igår fyllde min underbara lilla gullegris 15 år, så många minnen under alla år med dig!
Du är bäst, jag älskar dig min lilla gullegris! Puss på dig!♥

Mysis

Hej nu är vi hemma hos kusinerna, snart ska vi äta och sedan drar jag hem till Gullis som fyller 15 år idag! Grattis till henne, Agnes kommer också dit så vi ska ge henne lite presenter och bara ha en myskväll, love it! Bloggar mer sen, puss!!:*


HOME

Kom hem för en stund sen ifrån skolan, hade idrott sista lektionen då vi körde någonting med en stor yoga boll! Om en stund ska jag kolla lite på tv, sen äta lite potatisgratäng och kyckling som mamma har gjort och sen ska jag plugga lite till no provet som vi har imorgon! :)


Godnatt!

Nu har jag precis fixat mig och ska gå in och lägga mig i min stora sköna bäddsoffa som jag älskar! Har sovit där de senaste dagarna denna veckan, men nu ska jag krypa ner i min sköna säng, så vi hörs imorgon antingen innan eller efter skolan men det märker vi! Godnatt, puss! :*


trött tjej!

Hej på er igen, kände att det förra inlägget blev lite hastigt, hade lite bråttom så ja, det fick bli lite som det blev! Men nu ska jag uppdatera lite bättre med ett redigt inlägg till er. Idag: har jag gått i skolan och efter det åkte jag, Nellie, Sandra och Johanna in till stan, jag försökte att hitta någon present till några av mina kompisar som fyller år snart, men det går inte, jag hittar verkligen ingenting som jag ville köpa så får nog ta med mig mamma till stan någon dag så får hon hjälpa mig med att hitta något fint. Sen kom Sandras mamma och hämtade oss och när jag kom hem kollade jag lite på tv och bara tog det lugnt, sen lite senare skjutsade mamma ner mig till träningen där vi fick springa en lång runda och sedan fick vi springa upp och ner för pulkabacken så nu har jag duschat och sitter i soffan och kollar lite på tv, är hur trött som helst så ikväll ska jag gå och lägga mig väldigt tidigt känner jag, puuss! :*

kallt!

hej, nu ska jag åka till träningen som är utomhus idag, kommer frysa ihjäl men nu har jag lite brottom så bloggar nog mer efter träningen! :)

Godnatt

Nu ska jag sova för att orkar upp imorgon, var på stan idag med Nelly då jag försökte hitta en present till henne för på fredag fyller hon år! Men nu ska jag sova, godnatt!:)


Spanish

nu sitter jag i skolan och har spanska då vi bara sitter vid datorn och pluggar glosor, lär mig ingenting av att skriva dem där, så fattar inte redigt vad meningen med det är? Men nu är det bara en timme kvar av lektionen och sen har vi lunch, är hur hungrig som helst ju nu!
Men nu måste jag fortsätta plugga glosor på glosboken.se så vi hörs lite senare! :)

Tv myys!

Gokväll, nu ligger jag och Nelly här i soffan hemma hos mig och kollar på tv och snart ska vi kolla på halv åtta hos mig som börjar om 10 minuter!
När vi gick hem hit från Capri hade jag och Nelly typ snökrig? Vi brottade ner varandra på marken, mulade varandra och kastade massa snöbollar på varandra så vi var iskalla så när vi kom hem gjorde vi lite varmchoklad på spisen, gott! Men nu ska vi fortsätta mysa framför tv!:*


Capri med gulliiss!

Hejsan! Nu ska jag bara byta om till lite mysiskläder och sedan blir det att gå hem till Nelly sen går vi till Capri för att äta lite god mat och efter ska vi nog kolla på någon bra film och bara mysa! Nu måste jag byta om och gå hem till gullis så vi hörs senare, puss!


Volume Million Lashes

Denna mascaran köpte jag igår på h&m, testade den idag och den var faktiskt redigt bra, det gick inte att ladda upp bilden på den fattar inte redigt varför? Men jag ska försöka med det sen när jag kommer hem! Puss!


hemma hos nellan igen!

Har precis kommit in efter att ha varit ute i pulkabacken med Nelly och hennes söta lillebror Alvin, vi fick göra egna spår typ hundra gånger innan man ens kunde åka där, hahah. Sen efter en stund när vi precis blev klara med spåren ville Alvin gå hem så nu är vi hemma hos Nelly igen och nu leker vi lite med Alvin och bara myser! Sen blir det nog att kolla lite på tv och senare vet jag inte, det är ju både melodifestivalen och gladiatorerna vid klockan åtta så något ska vi nog kolla på och på lördagar brukar det ju alltid vara någon film så vi får se hur det blir med det ikväll, tänkte bara uppdatera lite snabbt nu så hörs vi lite senare sen, puusss!

älskar dig gullegrisen!


mot stan!

hejsan, nu ska jag och nelly snart dra in till stan för att kolla på lite kläder och så, tror jag ska köpa mig en ny mascara idag på h&m för jag har fortfarande ett presentkort där som jag fick i julklapp och kanske något mer om det finns! Annars är det inget mer som jag behöver just nu men man vet aldrig vad man hittar. Men nu måste vi dra ut till bussen så att vi inte missar den.
Det kommer mer uppdatering under dagen, det kan jag lova er!! :D

Godmorgon

Godmorgon, vaknade för kanske 5 minuter sen och nu sitter jag framför brasan och kollar på tv. Idag blir det att träffa Nelly, jag vet inte redigt vad vi ska hitta på men det kommer uppdatering om det lite senare sen för nu måste jag fixa mig iordning och så!
Det är min nya tjocktröja som är hur mysig och härlig som helst!


Fredagsmys!

Hejsan alla glada där ute! Nu är det fredagskväll, vilket betyder fredagsmys såklart, har varit och ätit på capri med familjen, Sandra och familjen Holm och nu sitter vi hemma hos Holm. Jag, Sandra och Nellie sitter och kollar lite på tv och just nu kollar vi på The Voice, tycker inte att de som jag har hört sjunger så himla bra eller så har de vell bara fått fel låter, men nu måste jag gå så jag bloggar nog lite senare sen, puss!
En bild som jag och min älskade lilla kusin bjuder på, tog den en dag när jag var helt osminkad och det är ingen bra bildkvalitet! :)


Dags för fotning

Nu sitter jag och väntar på att Nellie blir klar med mig, hon har lockat mitt hår, sminkat mig och snart ska Sandra också bli fixad för sedan ska vi fota!
Måste ju ha lite bilder till bloggen och så och även till ramen som jag fick i julklapp.. :)


förskyld

Hej, dagen idag var helt okej, efter att jag hade kommit hem hjälpte jag mamma med maten som fick bli spagetti och köttfärssås, mums! Sen kollade jag lite saker på datorn och nu ligger jag i soffan och vilar bara, snart börjar ett program som jag bara måste se, och lite senare blir det nog att bara kolla på tv och vila och så, eldar inne i mitt rum nu i min kakelugn så att det ska bli varmt där inne, det är så himla mysigt att ligga i sängen och se brasan som värmer upp en på kvällen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det soffläge igen, har blivit förskyld så får ta det lite lugnt.
Har ont i halsen, täppt i näsan och snorig, hoppas bara att det går över så fort som möjligt, men nu måste jag gå och duscha så att jag hinner tills programmet börjarså vi får höras lite senare sen, puss! :*


Clothes



Tycker att alla dessa kläderna verkar vara väldigt mysiga! har en sån svart tjocktröja och den lever jag i här hemma kan jag bara säga! alla kläder utom den fösta röda stickade tröjan är från bikbok! :)

agnes och nelly.

nu sitter jag, agnes och nelly på våran spanska lektion och vi slutar typ om 3 min, då ska jag och nelly dra hem till mig, ska hjälpa henne med en sak i matten tills provet som vi har imorgon, sen ska vi hitta på något annat också, vi ska nog laga någon god mat eller köpa något gott att äta för just nu är vi jättehungriga, nu slutar vi typ så måste stänga av datorn, puss! vi hörs lite senare sen! :*

RSS 2.0