Gårdagens

Jeans: dr.denim tröja: gina tricot halsband: edblad klocka: ur och penn


24 januari

Skola, vilat, gymmet, ja så har min dag sett ut. Skolan var helt okej, hade kemi prov men kändes som jag fick med allt jag behövde för att klara det bra. Efter skolan åkte jag hem och vilade, slängde mig på myskläder och la mig i sängen under täcket med en gång och kollade på oth och top model. Fick skippa första fotbollsträningen ute för har gått och blivit förkyld. Men träningen blev ändå inställd för det var för kallt ute. Så följde med Nellie till gymmet fast jag tränade såklart inte utan blev mer än skön pratstund.

Ligger i sängen under mitt varma gosiga täcke, ska kolla ett avsnitt av oth och sen sova så jag är pigg tills imorgon, då det är fredag så skönt med helg!!
Min helg är redan uppbokad känns det som, ska iväg imorgonkväll, lördagkväll och söndagskväll. Mer om helgen imorgon!
Godnatt på er!


Första gympasset i år

Första rediga gympasset avklarat. Tränade mage, rygg, armar och ben men mest armarna. Som uppvärmning gick jag på löpbandet en stund och som avrundning körde jag lite på crosstrainen.
Nu sitter jag i bilen och när jag kommer hem ska jag duscha, äta, kolla igenom engelska läxan tills imorgon och kolla på tv och bara slappa. Blir att sova tidigt idag!
Ha det bra!


Söndag

Startar dagen med en sen frukost!
Idag har jag ingenting planerat, funderar på att åka en sväng till stan eller mode. Skulle behöva ett par nya jeans och sen någon tröja att ha på gymmet och träna i. Men får se hur det blir med det sen..

Igår var jag på ikea, citygross och handlade lite med mamma och pappa och efter åkte jag till kusinerna och lekte lite med leia och milo, jättemysigt! Och på kvällen hade vi några gäster hemma hos oss!


...


Ute och går

Är påväg hem ifrån kusinerna, har varit hos leia och byggt hennes lego friendshus och bara myst i över tre timmar. Men när jag kommer hem ska jag kolla på Johan falk, sista filmen med familjen och bara ta det lugnt! Men först ska jag hoppa i min gosiga pyjamas och lägga mig under en varm filt med lite varm choklad. Så himla kallt ute just nu och jag har inga vantar eller mössa.
Ha det bra, puss:)


Hemma

Duscha, pyjamas, äta, film, sova. Ja ungefär såhär kommer min kväll se ut, och så måste jag packa upp allt. Rättså mycket som ska hinnas med, nu ska jag iallafall gå och ta en varm efterlängtad dusch, efter blir det nog att hoppa i pyjamasen och kolla på en film och sen äta, sova. Och så får jag se hur det blir med att packa upp, känner inte att jag orkar det just nu. Kommer ett inlägg lite senare ikväll om hur jag har haft det de senaste 4 dagarna i Danmark och vad vi har hittat på och så. Blir inga bilder idag för har varken tid, ork eller lust till att fixa med det också. Puss❤


RSS 2.0