Trött, osminkad

Vaknade vid nio idag, gick upp och kollade på 90210, sen spelade jag några spel på mobilen och nu ska jag fixa mig i ordning för om en stund ska jag, Anton och Leia till leos, hon frågade om vi ville med och självklart svarade vi ja! Vet inte hur mycket lek det blir för min del, men det ska ändå bli roligt! Ikväll måste jag packa tills på torsdag då vi åker till Helsingborg på cup, mys! Bjuder på en bild på mig när jag är trött och osminkad.. Haha, tagen för en stund sen!


Rörigt

Det sista inlägget som publicerades här på bloggen skulle inte ha varit där, råkade trycka på någon knapp.. Men snart kommer ett normalt inlägg igen som laddas upp när det ska. Måste försöka fixa lite roliga bilder och outfits så att bloggen blir roligare, har inte haft lust eller tid. Måste även fixa en ny design och header!


2 nya plagg i garderoben

Var på mode innan idag med några, och med mig hem fick två nya plagg följa med. Det fick bli två klänningar båda för 200kr. Bild på de kommer kanske senare eller någon annan dag, ska förmodligen till kusinerna ikväll där några underbara människor har anlänt! Vi hörs senare!


Lek och skoj hela veckan

I måndags kom några kompisar till kusinerna från Malmö, och de har med sig tre barn. Så de tre barnen och Leia har jag lekt med varje dag i stort sett hela tiden, mysigt! De stannar till fredag, igår och i måndags var det bara en slapp dag med lek hemma. Igår var vi bara hemma och badade i det sköna vädret, sol och 27-28grader UNDERBART!! Men idag ska vi till skällby och hitta på lite saker, även idag och imorgon ska det bli varmt och soligt! Imorgon ska vi till slottet och så, men mer om det imorgon!


Mysig kväll, film

Vid halv åtta tiden hämtade jag och Anton upp Leia, sen cyklade vi till Ica och köpte glass. Så vi satt utanför och myste mesans vi åt. När vi var klara cyklade vi hem till oss där spelade vu fotboll, volleyboll och lekte lite. Och lite senare målade jag hennes och mina naglar. Och när vi var klara med allt var hon rättså trött och jag med, så vi cyklade hem till henne igen och sen åkte jag hem och kollade på tv med familjen. Nu ligger jag i en ny bäddad säng och kollar på lite olika program/filmer. Fast nu är jag så trött så det är dags att släcka ner och sova för imorgon blir det en rolig dag! Ha det bra så hörs vi imorgon någon gång under dagen när jag hinner, puss och godnatt! Har inga roliga bilder att lägga upp på bloggen nu för tillfället, men det ska det bli ändring på, kommer kanske några imorgon!


Solen lyser

Tjoho! solen skiner och det är klarblå himmel ute. Om en stund drar jag till stranden med Nellie och hennes familj för sol och bad. Nu måste jag packa så hörs vi senare!


Skönt att sova

Nu är jag så sjukt trött efter två avsnitt av ett program så att jag somnar. Nu ska jag släcka min lampa och sova! Men vi hörs imorgon någon gång, tänkte försöka ta en redigt lång sovmorgon, får se om det blir så! Hoppas även på toppenväder, och då menar jag sol och inget regn. Nu säger jag godnatt innan jag somnar, puss!


Cykeltur till mormor och morfar

Dagen började med en cykeltur in till stan, jag och Anton cyklade in till mormor och morfars koloni. När vi cyklade dit var det strålande sol och när vi cyklade hem några timmar senare så började det spöregna. Så vi fick stanna i en tunnel i en halvtimme typ. När vi kom hem spelade vi monopol och sen tog jag det bara lugnt! För några timmar sen kom några kompisar till oss hit så nu sitter vi i uterummet och pratar en massa. Sen ska jag kolla på några program och filmer innan jag ska sova. Ha det bra så hörs vi!


Film mys

Sitter hemma hos farmor och farfar och kollar på film, en gång i Phuket. Har sett den en gång innan på bio, men den är så pass bra så att jag känner att den är värd att se igen! Kommer nog vara här hela kvällen så vet inte om det blir någon mer uppdatering idag, det får vi se! Ha det bra sålänge så hörs vi!


Godnatt

Ligger i sängen och kollar på ett program genom min iPad, men ska snart stänga av och sova. Ska faktiskt bli väldigt skönt att sova nu är jättetrött! Vi hörs någon gång under morgondagen, godnatt!


woohoo, nu är den min!

Idag har jag mest bara tagit det lugnt, slöat framför en film och målat med kusinen och hennes kompis. När sen mamma och pappa kom så åkte vi till media markt där jag inskaffade mig en iPad, woohooo! Är hur lycklig som helst! Jag har precis fixat över alla apparna och kontakterna från min iPhone till min iPad. Så ikväll ska jag checka något bra program på den innan jag ska sova, vi hörs senare! Min nya tjocktröja som jag köpte igår, mysig!


mysig dag

väcktes av pappa idag som sa att vi skulle åka till Borgholm, klädde på mig och fixade mig och sen åkte vi mot Borgholm. Först åt vi frukost på ett jättemysigt café och sen gick vi och kollade i affärerna. Sen åkte vi till köpingsvik och kollade i sport tälten men hittade inget! Efter att vi kom hem så åkte jag och mamma till mode, fick med mig en svart tjocktröja och en jättesöt bikini hem. Kan ladda upp bilder på de någon dag! Nu ska jag kolla på tv med familjen och sedan sova!


Helgen

Igår laddade jag upp ett inlägg fullt med bilder sen vi var på skälby med mormor. Och även från helgen då vi sov över hos mormor och morfar. På lördagen var vi i borgholm eftersom det var Viktoria dagen och så var vi på marknaden inne i stan här i Kalmar. Så helgen har varit hur mysig och underbar som helst! Har haft fullt upp hela tiden nu på sommarlovet så jag har inte haft tid att blogga och när jag skulle göra det igår så fungerade det ju inte, tyvärr. Men jag lovar att blogga så ofta som jag hinner, eftersom att man har sommarlov så vill man ta vara av det och umgås med underbara människor och hitta på olika saker. Och detta hoppas jag att ni förstår, men som sagt jag kommer blogga när jag så fort som jag hinner. Ha det bra så hörs vi förmodligen imorgon, ska försöka ladda upp bilderna om det går. Puss


Igår kväll var vi och åt på stekhuset tillsammans med Nellie och hennes föräldrar och så var Sandra också med! Jag åt fläskfilé planka och det var verkligen jättegott!


nytt

Bikbok 99kr
Gina tricot 299kr
 
gina tricot 149kr

konfirmations bilder

 

Efter kyrkan
 
Det här var bara några av alla bilder, men just nu får dessa räcka. Resten kommer kanske upp framöver! 

Trött

Åhh.. när jag precis hade fotat mina inköp från kvällen på stan och fixat iordning konfirmations korten så fungerar inte blogg.se på datorn+ att laddaren till datorn inte fungerade.. så får försöka igen imorgon när jag vaknar eller under dagen! Fick med mig 3 nya plagg hem idag, och alla är hur perfekta som helst, speciellt nu till sommaren! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Puss och godnatt på er!


Stranden

Nu när blogg.se appen äntligen fungerar igen så tänkte jag testa att blogga ifrån mobilen igen, var ett tag sen. Kom nyss hem från stranden där vi har tillbringat dagen fram tills nu, om en stund tänkte jag hoppa i min bikini igen och bada i poolen, även sola lite om molnen försvinner. Men nu måste jag ta mig någonting att äta, ha det bra! Bilder kommer senare!


KONFIMERAD

Nu är jag äntligen konfirmerad, skönt men kommer sakna konfa tiden (det är en tid som jag aldrig kommer glömma). En veckas läger och en massa övernattningar med det härliga gänget har varit hur underbart som helst! 
Pappa tog en massa bilder sen konfirmationen igår och idag kommer det bli ännu fler, tänkte ladda upp några ikväll eller imorgon! puss

stan

Vaknade vid tio i tio, slöade en stund och efter duschade jag, fixade mig iordning och vid 11.47 tog jag bussen in till stan med Anton och William. Vi åt på 4-kök och sen gick jag till h&m och kollade på kläder. Hittade en turkos/vit stickad tröja, för 150 kr. den hade kostat 299 kr innan så det var 50% och jag är supernöjd med köpet. Både en enkel och en fin tröja som man kan pimpa upp med något snyggt halsband! Kan lägga upp en bild på hur den ser ut sen, har den redan på mig! 
 
När jag var på h&m så träffade jag mormor där, åkte med henne hem och här är jag även nu, hon och morfar skulle ändå hem till oss ikväll då det blir tält uppsättning tills imorgon då det är den efterlängtande dagen! Hoppas på mycket bättre väder än vad det är idag, regn och mulet, tycker att det kan vara lika fint som i början av veckan! 
Åhhhh, ta mig tillbaka dit!
 

farmor och farfar

nu ska jag snart cykla hem till farmor och farfar och äta lite lunch innan det blir konfa sista dagen mellan ett och nio. De två senaste dagarna har vi fått sluta runt fem tiden, men idag ska vi först ut till förlösa kyrkan ( där vi konfirmeras) och öva. Efter åker vi tillbaks till församlings hemmet och äter tacos och så skulle vi göra något mer mysigt! men nu måste jag åka, ha det bra! blir nog inget mer bloggande idag, om jag inte orkar!

ett-nio

nu åker jag på konfa mellan klockan ett-nio, vi ska öva på vad vi ska göra på konfirmationen och så, hoppas att vi får sluta lite tidigare idag. 
Har precis fönat håret och sminkat mig, så nu ska jag gå ut och möta sandra. Får se om jag hinner blogga ikväll eller om det inte blir förrens imorgon, ha det bra! 

hemma

kom hem runt ett igår, packade upp alla sakerna och sen duschade jag i typ en timme och så fixade och sminkade jag mig för att sedan åka in till stan för att köpa ett kors. Hittade ett superfint + en jättefin kedja som kommer passa sjukt bra till min klänning och det på lördag då det blir att konfirmeras och efter blir det god mat hemma här med släkten!


Sista dagen på lägret

Idag är det sista dagen på lägret här i Västervik, imorgon ska vi bara städa och vid elva åker vi hem mot smedby! Har nog aldrig längtat hem till mitt eget hem som denna veckan, här är allting äckligt, smutsigt och vattnet smakar blod.. Så just nu vill man bara hem och duscha och så!
Denna veckan har mest bestått av tävlingar, ledig tid, mat och lite mys!
Men jag bloggar nog när jag kommer hem imorgon om jag inte är helt död! Ha det bra, puss!

RSS 2.0