lite om veckan :)

Jag har inte kunnat blogga på en vecka nu ... Har varit i göteborg , sen fungerade inte datan  och sen i förrgår blev jag sjuk .. :( men nu är jag frisk igen . idag ska min lillebror ha kalas så det blir vell många gäster ikväll ;)
Midsommar imån ju, vi ska vara hos Nellie och dom . I sommar nu kommer jag inte blogga så mycket ! för då kommer  man ju hitta på saker ! :) men nu ska jag gå och fixa mig till kalaset :D



Idag vaknade jag vid 20 över åtta , sen så fixade jag mig och så och sen så åkte jag till Sandra .
Och så åkte vi till vårdcentralen för sandra hade typ gjort illa foten .Hon fick typ en finsk doktor så man fattade typ inte vad han sa!  men men , sen åkte vi hem till sandra och lagade mat det blev : pasta , köttbullar, nuggets, och så skulle vi göra ostsås men den blev bränd och jätte äcklig HAHA, och sen efter så grillade jag och sandra marsmellows.( vet inte hur man stavar till det ) . Efter så kom Nellie till sandra , då spelade vi spel och sen så satt vid datan och sen så spelade vi buzz . Jag kom nyss hem drån klassenskväll den gick vell bra vi grillade lite och så badade en del . Därför som vi hade klassens dag på kvällen så var vi lediga hela dan idag :) gutt ju , men nu ska jag gå och kolla på fotboll. 
 
Detta var lite om min dag :)♥


video inlägg med emma.



ADHD har jag / emma

Hejsan :))

Hej idag har jag spelat match, gick inte så bra. Nu sitter jag här vid datan hos mina kusiner med My :) Nu ska vi gå och titta på tv och äta massa godis!! :P 
                                                        Imorgon blir det modehuset tror jag och kanske vara med agnes ;))


Hemma nu :)

Hejsan , jag har inte kunnat blogga nu för har varit på kreta :)  kom hem för 2 timmar sen typ .
Har precis ätit och packat upp och så , nu så blir det vell att kolla på tv och mysa med min kusin :D
imorgon blir det skolan och då ska det bli kul att träffa alla vänner :) 
        
                                        


                            


Lite om dagen .... :))

Hej , idag så vaknade jag vid 7 . Då gick jag upp och kollade på tv och satt vid datan och bytte om , sen så var det dags för skola . Vi började tjugo i nio :) efter skolan så åkte jag och molly hem till emma och då fixade hon min blogg ,  efter så åkte jag hem och så var det dags för match . Smedby- Mörbylånga vi vann med många mål iallafall och så åkte jag hem och duschade och nu sitter jag vid datan och bloggar ! :))  


                                                 


Hejjj .




.. nu har jag fixat sannas blogg. hoppas ni gillar den . eh sitter här med molly och sanna då, sanna sms:ar och molly sitter vara och glo HAHAHHAHAHAHA ♥ men vi har varit i skolan idag. det va ganska kul. :) men nu ska vi äta bullar så Hejjjdåååå !

Pusssss /// emmahellgren    http://emmahellgrenn.blogg.se 








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0