MODE

Hejsan , vaknade lite innan halv 10 , sen ringde my mig & vi ska bara fixa oss iordning sen cyklar vi till mode en sväng , ska kolla på en hög kjol & på ett par nya skor & kanske lite annat!
Midsommaren har varit bäst , men nu måste jag skynda mig lite och byta om och sminka mig lite :D

Bästa sommaren med dig , älskar dig !

FOTBOLLSSKOLAN!

Hej , väldigt dålig uppdatering nu den senaste tiden , men jag kommer inte blogga lika mycket nu som annars för jag kommer inte ha tid med det , nu är det uppehåll i fotbollen ett tag .
Imorgon är det sista dagen på fotbollsskolan , första dagen var värst med allt chafs & allt men nu har dom blivit bättre , har PF 01/02 imorgon är det kalmar ff också så det blir det också att gå på!:D
Bloggar igen när jag har tid..! Ha en bra kväll alla!:)

STENSÖ.

Hejsan , idag är vi lediga för det är klassensdag & vi ska ha det på kvällen istället , så ikväll blir det att åka till stensö & grilla lite och sånt med klassen , så himla skönt att det är skolavslutning imorgon & efter är det SOMMARLOV!!
Har varit hos doktorn idag med min lillebror & mamma för anton tog ett pricktest , efter åkte vi till telenor & anton fick en likadan mobil som mig i födelsedagspresent !
Éfter gick v till thaisilk och åt lite & nu är vi hemma igen :)
Blir nog snart att gå ut en runda & kanske kolla på en film får se vad jag hittar på , ha en bra dag alla!:D

SOMMARLOV !

hejsan, nu är det bara 5 dagar kvar i skolan & det är inga vanliga dagar utan bara aktivitetsdag & lite annat , på torsdag är vi lediga för då ska vi till stensö på kvällen .. :D
Men nu ska jag äta lite och ikväll blir det att spela match ! :D

ÄLSKA SOLEN , VÄRMEN ALLT ÄR UNDERBART!

HEJ , NU ÅKER JAG IN TILL STAN I DEN UNDERBARA VÄRMEN , SENARE VID 5 BLIR DER ATT SÄLJA LOTTER VID ICA MED MY & NELLIE , DET FINNS INGET ANNAT ÄN ATT BARA ÄLSKA VÄDRET!
IGÅR VAR JAG PÅ CUP , ANTON SPELADE , HAN STOD I MÅL 2 MATCHEN OCH SEN SPELADE HAN UTE , HAN GJORDE OCKSÅ MÅL OCH DOM VANN HELA CUPEN , DET VAR HELT UNDERBART VÄDER IGÅR OCKSÅ SÅ JAG HAR BRÄNNT HELA ANSIKTET SÅ ÄR HELT RÖD , MEN NU MÅSTE JAG GÅ UT TILL BUSSEN! :D

DET ÄR NU SOMMAREN KOMMER !


LOV!

Hej , skolan idag var helt okej , efter cyklade jag hem sen åkte jag , nellie & sandra till stan , hittade en bh & godis!  Efter åkte vi hem till mig & nu ska vi snart äta lite mat sen blir det vell att hitta på något.
Nu är vi lediga ända tills tisdag , så himla underbart !
Och vädret kan man ju inte heller klaga på , men nu ska vi gå & äta lite pizza.
Ha en bra kväll alla !:)

RSS 2.0