Mormor och Morfar!

Hello , nu ska jag äta lite frukost , sen kommer mormor och morfar hit och hämtar upp mig anton och leia , vi ska sova där , för mamma , pappa , matte och sara ska på sommarfest så vi ska kanske plocka svamp och blåbär!
Sen ska vi nog hitta på lite andra saker , mys!;)
Men jag bloggar kanske när jag är hos dom , får se vad jag hinner och så .
Men nu måste jag gå och äta lite , sen ska jag packa min väska!:)

Påväg mot Göteborg !

Hejsan , jag kan bara blogga lite snabbt nu , för det är nästan ingen täckning här , men vi kopplade internet från mammas mobil till min data , nu sitter vi i bilen , har kollat på film och lite sånt .
Vi är snart i Värnamo , där stannar vi en stund och fikar och går på toa och lite sånt .
Men när vi kommer till Göteborg kommer vi nog få vänta på hotellet för vi får nte det fråns vid halv tre eller vad det va, när vi är klara där så går vi till Liseberg och åker massa karuseller och massa annat , imorgon kommer mormor och dom också till Göteborg vid ungefär klockan nio .
Imorgon ska vi äta frukost när dom kommer , älskar hotellfrukost !
Efter går vi upp till stan och på kvällen blir det Liseberg igen..:D
Får se om jag har någon tid att blogga mer , kommer ha fullt upp hela tidern nästan antar jag , men nu måste jag ge datan till anton !
Vi hörs!:)

packat klart det sista ..

hej , nu sitter jag och packar klart det sista sakerna utom tandborste och sminket men allt annat ska ligga i min resväska nu , imorgon blir det nog att gå upp vid halv sju eller vid sju , får se när jag behöver gå upp .
dushade förut så att jag inte behöver gå upp och duscha imorgon , och blåsa håret och allt också ..
Har med mig datan , för vi ska kolla på film i bilen och lite , men det är inte säkert att jag kan blogga men jag ska försöka göra så gott jag kan ! :)
Men bloggar jag inte då så kommer det ett inlägg någon dag när jag kommit hem på torsdagen , så ni vet ju varför jag inte bloggat i såna fall !
Men nu måste jag gå och fixa med lite olika saker som jag ska ha med imorgon , sen blir det att gå och lägga sig och kolla på film med Anton , matte och dom har varit här idag också , sen kom mormor och morfar hit också så dom åkte hem för en liten stund sen .
Hoppas alla får en underbar kväll nu!:)

1 dag kvar..

Nu blir det att äta frukost , efter åker nog jag och mamma till mormor och morfars stuga och är där lite och så!
Efter hittar man nog på nåt annat , ikväll måste vi packa ner alla kläder och saker , för imån drar vi ju till Göteborg ! kort inlägg nu , men bloggar en gång till senare sen..!:)


träning igen.

hej , idag har jag typ inte gjort någonting , skulle åka iväg förut med familjen med såklart så startar ju inte bilen , något fel på den , så snart blir det att äta lite pannkakor och sen vid fem börjar träningen igen , känns inte som om att det kommer så många !
Ända sen jag vaknade idag har jag varit jätte trött , vet inte varför ..
Efter träningen blir det att åka hem och duscha lite snabbt , sen cyklar jag nog bort till farmor och farfar för att hinna träffa josefine och pia innan dom åker hem imorgon!
Nu är det bara två dagar kvar sen blir det att åka till Göteborg och massa annat mys!:)

mode med mamma .

hej , nu har jag precis målat naglarna och fixat mig iordnig , matte och dom är här och hugo och lina .
Snart ska vi spela med andra ord , spelade det hela kvällen igår med massa roligt folk..
Har varit på mode idag med mamma efter åkte vi hem och åt lite , vid fem blir det att åka hem till mange och mallan , blir att spela kubb och lite annat , blir även att grilla lite korv och hamburgare!:)
Vi hörs!

Ming Palace.

Hej , igår var jag hemma hos farmor och farfar hela dagen , träffade Josefine och Pia dom kom dit igår vid ungefär två , vi pratade och spelade lite och vid fem kom Krille och Liselott dit och sen åt vi lite god mat!
Vid ungefär klockan åtta gick jag hem till Matte och Sara för mamma och pappa var där , farmor och dom gick med mig för dom skulle ändå gå en runda , vi kollade på ullared efter lekte jag med Leia och sen gick vi hem och då kollade jag och Anton på ett roligt program på tv tills vi somnade . ¨
Idag har jag bara cyklat till ica och köpt frallor , har nyss ätit lite frukost och vid halv ett ska vi hämta upp mamma på hennes jobb och efter åker vi in till ming palace och äter där med matte , sara , leia och alexander!
Efter kollar vi nog lite på stan och på marknaden..
Få se om jag bloggar senare idag, ha en bra dag!:D


Grillning ikväll!

Idag har jag varit på stan med Anton ,Pappa skjutsade oss dit vid ungefär elva efter gick vi och åt lite på kalmargrillen , sen gick vi in till stan och kollade på lite saker.
Anton hittade en skjorta och ett syklop ,jag köpte inget idag för jag hittade inget som jag ville ha , fast det var ändå bra för då sparade jag lite pengar tills vi ska till Göteborg på tisdag . 
Pappa hämtade mamma vid halv två , så vi åkte med dom hem när jag skulle gå och sätta mig i bilen såg jag att Leia satt där blev först lite rädd men sen överraskad , efter åkte vi hem och då var matte hos oss. 
Leia och Anton badade lite förut när vi kom hem så jag tog lite bilder på dom men dom kommer någon annnan dag för just nu sitter den på laddning , men nu måste jag gå och fixa lite saker och hjälpa till med maten .
Idag blir det att äta grillat , älskar verkligen det! 
Hann inte blogga tidigare idag och igår glömde jag totalt bort att blogga hehe , busigt..!
Bloggar kanske ikväll om jag har lust och tid men det märker ni känner att det här kanske blev ett rättså långt inlägg men men .. :)

Vi hörs senare!


snart blir det kalmar ff !

hello , nu har jag precis ätit lite mat så nu sitter jag ute vid datan och kollar runt på lite olika saker , idag har jag bara varit hos farmor och farfar , vi har spelat kort , yatzy och massa annat roligt , fikade också lite och sånt ..
vid klockan sex blir det att åka till kalmar ff , hoppas att dom verkligen vinner över helsingborg , det lär ju bli en rättså jobbig match efter som att dom leder hela serien, men kalmar har ju fortfarande inte förlorat någon hemma match..! 
Om en liten stund ska jag gå och fixa mig , byta om och så måste jag också leta upp någon kalmar ff tröja.
Tror inte att jag bloggar mer idag , får se ikväll . Men jag uppdaterar iallafall er imorgon annars , men nu måste jag gå .
vi hörs!! :D

Kort inlägg!

hej , vaknade för fem minuter sen , riktigt skönt att iallafall få sova till tio över elva .
Idag blir det kanske att rensa ur garderoben och städa mitt rum och lite sånt , så himla tråkigt väder !
Nu ska jag gå och duscha och fixa mig , men vi hörs senare idag!:) 


USA - JAPAN , vilka vinner?

Hejsan, kom precis hem från my och dom , mamma och pappa cyklade dit med mig och my förut , dom bjöd oss på en god middag , det var fläskfilè , sallad och pasta väldigt gott var det iallafall!
Idag har jag varit med my , vi följde med mamma , pappa mormor och morfar till modehuset på dan en stund .
Köpte ett par trekvart tights på gina (svarta) , behövde verkligen ett par nya , så det var bra!
Nu sitter jag och kollar på vm finalen USA-JAPAN , undra vilka som vinner..?
Imorgon vet jag inte redigt vad jag ska göra , men på kvällen blir det att gå på Kalmar ff - Helsingborg.:)
Orkar inte ladda upp någon bild nu för nu ska jag fortsätta kolla på matchen och mysa med familjen!
Bloggar imorgon när jag har tid! :)
 

lite blandade nya bilder.

hej, nu sitter jag vid datan och laddar över massa bilder till datan .  
Idag vet jag inte redigt vad jag ska göra , blir säkert att hitta på något !:)
Är jätte hungrig nu så får vell ta och äta lite frukost med pappa .
Efter tror jag att jag ska åka bort till leia och hitta på något med henne en stund medans anton klipper sig!
Nu måste jag fixa mig iordning och lite saker , bloggar senare idag.. :)

bilder från midsommar.


 




den bästa midsommaren någonsin!
 

lite bilder på bullarna som jag & my bakade.


så underbart gott med bullar.


Västervik.


tog bara några bilder , men dom fick ni iallafall..:)
hoppas alla får en bra dag , nu måste jag gå & äta lite lunch..!

Hemma nu ! :)

hej , nu har jag precis duschat bort all hästlukt , idag på morgonen tog jag och emma bussen till stallet , vi fixade med hästarna och sen red vi på fältet , jag red utan att hon höll i också , men nu orkar jag inte berätta mer om det. När vi var klara kom mamma och hämtade oss i stallet , sen skjutsade vi emma till stan , sen så åkte vi hem till smedby igen ..
Ikväll kommer matte,sara,leia,alle och kristoffer hit då blir det att äta tacos och bara ha det allmänt mysigt!;)
Bloggar ikväll om jag har tid , snart blir det att åka med mamma till city gross och handla lite saker tills ikväll!

min lilla cooling..


Hos min saknade Emma!

hej igen , nu sitter jag hos emma i timmernabben ,pappa skjutsade mig hit på dan, vi har varit hos hennes häst mirre innan idag en liten stund , men efter blev det att ta bussen hit & nu ska vi cykla bort till tempo & köpa lite goa saker till ikväll..:) blir att sova här inatt med , för annars var emma hemma själv , imån åker vi nog till stallet igen på morgonen tror jag , då ska vi nog kanske rida , läskigt..!
Men bloggar nog inte fråns jag kommer hem imån .. :D

VÄSTERVIK & BORGHOLM

dålig uppdatering , men igår kunde jag inte blogga , för då var jag i västervik med familjen ,först åkte vi till någon kyrka där pappa ska laga nån stolpe eller något & tog lite kort .
Efter åkte vi in till stan i västervik , då gick vi först & åt lite mat, åt grillad ryggbiff med pommes & grönsaker , sen gick vi & kollade lite i affärerna men det fanns inget som jag ville ha , tillslut åkte vi till gränsö slott och skulle kolla lite för alla säger att det är ett så fint slott , men det var det verkligen inte ..!
Idag blir det kanske att åka till borgholm , det gör vi alltid på viktoriadagen & det brukar ju alltid vara fint väder ute med sol & allt , men inte iår , det är ju jätte blåsigt & sen vet man ju inte om det kommer börja regna & så .. för isånafall vill man ju inte sitta där i regnet , så vi får se om det blir något med det , bloggar kanske senare eller imorgon ..
Kände att det här inlägget blev rättså långt!:)
Ha en bra dag alla , hörs!
1

sötare än sötast..!


BÄSTAVÄN!♥

HEJSAN , idag blir det att vara med My & vid ett följer hon med mig till tandläkaren , så snäll som hon är!
Efter blir det vell att hitta på något roligt , igår bakade vi bullar , blev 76 st. :)
Tog lite bilder , men får se om dom kommer upp på bloggen , nu ska jag gå och fixa mig ! :D

EN STOR DEL AV SOMMARLOVET HAR JAG SPENDERAT MED DIG MIN
BÄSTAVÄN MY SVENSSON , DU ÄR SOM MIN EGEN SYSTER!
DU FINNS ALLTID DÄR NÄR MAN BEHÖVER DIG , JAG ÄLSKAR DIG!♥

SANNA & MY !

hejsan alla, sitter hemma hos my och kollar runt lite på datan. Idag blev det stan, där hittade jag en rosa tröja på h&m för bara 49 kr, billigt :D My hittade ett linne på h&m också för 80 kr. efter det blev det att åka hem till my, där spelade vi yatzy och kort ;) nu ska vi gå och hitta på något , senare blir det att åka hem,  ha en fortsatt bra dag..:)
Dom två sista bilderna är med tröjorna vi köpte idag , sen så fick ni en liten extra bild på oss..
Bilderna är tagna med webbkameran , ha en bra kväll alla .
Hörs !:)

RSS 2.0