Imorgon blir det stan !

Hejsan , nu sitter jag hemma & har precis duschat håret så nu håller jag på att skicka lite bilder till Agnes från fotningen idag , fotade mest inne för det var jätte kallt ute så vi ska fota någon dag när det är bättre väder!
Men imorgon ska jag åka till stan med min älskling Nelly , sjukt länge sen vi gick på stan så det ska bli väldigt roligt !
Men nu ska ni få en bild på Agnes & Nelly från idag , så bloggar jag imorgon någon gång !

Så söta..

Studiedag & fotning !

Hejsan , igår efter skolan åkte jag Agnes , Sandra & Nellie in till stan , vi åt på kina & så köpte jag en ny mascara & efter åkte jag till fotbollsträningen sen åkte jag hem & duschade & åt lite mat & efter åkte jag hem till Agnes för jag Agnes , Sandra & Nellie kollade på en film så därför hann jag inte blogga igår efter träningen!
Senare idag ska jag fota Agnes & Nelly , men jag har inte fått veta redigt när än ! :D


Ny header ! :D

Hello , nu sitter jag hemma & har precis kollat på big brother , idag börjar vi inte fråns vid 9 så det är skönt ! :D
& vi slutar nog 10 över 2 tror jag , idag vid halv 7 är det träning så jag bloggar innan eller efter det ..
Nu har jag ny header & så för Sandra hjälpte mig att göra en till mig så tack så jätte mycket för hjälpen! ;*
Men nu ska jag fixa mig till skolan & lite så ..
Fler bilder från fotningen kommer antagligen ikväll eller imorgon ! :D

svårt att komma på en rubrik ..!

Hej , nu har jag precis skickat alla bilder till Nellie som vi tog igår ..
Det dröjde verkligen jätte länge att skicka dom för man var tvungen att skicka en i taget & det var verkligen
sjukt många bilder !
Nu sitter jag & kollar på fotboll , Sverige - Moldavien , Sverige borde verkligen vinna !
Imorgon är det ju sista dagen i skolan denna veckan för vi har studiedag på torsdag & fredag så himla skönt , på
torsdag ska jag nog fota Agnes & Nelly & sen har jag inte bestämmt mer .
Men nu ska jag gå & kolla klart på matchen sen ska jag nog kolla på något annat & fixa mig & så !
Jag måste bara säga att satt & skrev mycket mer & sen försvann allt & då blir man bara så trött så man orkar liksom inte skriva om exakt allt så nu vet jag inte hur det här blev redigt ..
Idag dansade jag afro-dans , det var roligt men också jätte jobbigt !
Men jag bloggar nog imorgon efter skolan tror jag .. ;)

En bild sen igår ..
kommer nog fler någon annan dag ! :D
Ha en bra kväll .


Nellie Sandra & Sanna :D

Idag slutade vi 20 i 2 för vår musiklektion var inställd gutt !
Men efter skolan åkte jag nellie & sandra hem till mig vi lagade lite mat & efter gjorde vi choklad milkshake & nu cyklade nellie precis hem för hon skulle hämta sina fotbollskläder , men när hon kommer ska vi ta lite kort ute & så! :D
Bloggar kanske efter träningen , puss !;*


Hela söndagen ! ;D

Hej , dagen började med att jag gick upp vid 10 fast jag hade inte ställt om klockan på min mobil så jag trodde att klockan bara var 9 , efter åt jag lite frukost .
Vid 10 över 11 kom Nellie & dom & hämtade mig för jag följde med & kollade när hon spelade match idag , vi trodde att det var samling kvart över elva men när vi kom till tingby var det ingen där , så vi kollade när det var samling & då såg vi att dom hade ändrat till kvart i elva istället så vi åkte till ica & handlade lite & så ..
Smedby vann med 3-0 mot norratång !
När vi kom hem från matchen åkte min familj , Nellies familj & Hanna till stan för vi skulle äta på lamgatan 10 , vi åt jätte god mat & nu sitter vi hemma & kollar på mästarnas mästare & bara myser ;*
Bloggar inte mer idag men jag tror jag bloggar imorgon efter träningen ! :D

Bilder sen fotningen ! :D







Där är lite bilder sen jag & Sandra fotade igår , solen hade typ gått ner så
det var super kallt ute !
Bloggar senare idag ! :)

Våffeldagen !

Hejsan , nu sitter jag & kollar på tv , har precis ätit våfflor för det är ju våffeldagen idag!
Jag & Sandra var ju ute & fotade & om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte ladda upp bilderna idag + att min kamera inte har något batteri kvar , så jag laddar upp bilderna imorgon någon gång på dagen !
Nu ska jag gå & kolla lite på tv & äta lite godis & lite chips & sånt !
Bloggar nog inte mer idag .

en gammal webbbild på mig , ha det bra ! / sanna :D

Fotning med Sandra:)

Hej , nu bir det att gå ut & fota med sandra , laddar upp bilderna senare idag tror jag , men nu hinner jag inte blogga mer , bloggar sen ! :)

Onsdag .:)

Hejsan , idag började vi nio & slutade vid tjugo över två , skolan idag var helt okej , kort dag så det var ju skönt !
Efter skolan cyklade jag hem & direkt när jag kom hem skulle jag åka till tandläkaren , det gick bra & efter åkte jag , mamma & Anton in till stan & åt kinamat !
Nu sitter jag & kollar på tv snart ska jag gå & byta om till fotbollsträning för vid 6 kommer typ My hit eller så skulle hon komma lite innan så då är det bra att vara klar ! :D

Volleyboll-tunering . :D

Hejsan , nu ska jag bara gå & ta ut min cykel sen cykla till skolan , idag är det volleyboll tunering hinner inte blogga mer nu , hörs sen ! :D

SOMMAR !

Grillning!:)

Hejsan , nu sitter jag hemma , idag gick jag upp lite efter 9 , sen kom Leia & Sara hit & då kollade jag & Leia på en film , sen skulle Sara gå hem då ville inte Leia följa med så hon stannade kvar , sen kom mormor & morfar hit & Sara . Snart kommer Matte & Alexander hit för vi ska grilla lite & så !
Så himla fint väder idag ..:D

skola - stan !

Hejsan , nu sitter jag och kollar på tv , snart ska jag gå till skolan , idag efter skolan ska jag till stan direkt med My och Linette ! :) '
Så jag bloggar efter jag kommit hem från stan :D

Mot träningen !:D

Hej , nu sitter jag hemma med my , om några minuter måste vi cykla till träningen för vi ska möta Angelica vid 20 över & träningen börjar halv sju !
Hinner inte bogga mer nu , bloggar kanske efter träningen om jag hinner :D
/ sanna ;D

Afro-dans !

Hejsan , skolan idag var helt okej slutade halv 4 när jag kom hem åt jag lite mackor sen åkte jag hem till My .
Våra mammor går på afrodans så då följde vi med dom dit så nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så jag kan gå och duscha , afrodansen var jätte rolig !
När jag har duschat ska jag nog kolla på tv , sen ska jag äta lite och innan jag ska gå och lägga mig tror jag att jag ska läsa lite i min bok , har bara 3 kapitel kvar ! :)
Ha en bra kväll ! / Sanna ;)


simhallen & träning .

hej , idag har vi varit i simhallen med klassen , man skulle simma 6 längder bröstsim & 2 längder ryggsim när man hade simmat klart & så , så fick man gå in & vara i äventyrsbadet men jag Agnes & Nelly gick & duschade sen gick vi & åt pommes . Sen var det dags att åka tillbaka till skolan & då hade vi lunchrast i 1 timme sen hade vi bara no & musik , en härlig dag !
Om en timme ska jag på utvecklingsamtal hoppas det går bra & klockan halv 7 blir det ännu en fotbollsträning med damlaget ! :D
Bloggar inte mer idag tror jag inte , men bloggar nog imorgon !

Med Nellan !

Hejsan , nu sitter jag hemma hos mig med Nelly , idag på morgonen var jag & tränade , sen åkte jag hem , fixade mig & så , efter åkte jag till ica med mamma , vi köpte lite saker till ikväll & efter skjutsade hon hem mig till Nelly , vi var där en stund & sen gick vi hem till mig . Nu sitter vi vid datan , jag har precis gjort en inbakad fläta i Nellys hår & nu gör hon en i mitt hår .. Snart kommer Agnes hit , hon hade varit iväg så hon kommer hit om en liten stund då ska vi vell hitta på något ! Bloggar senare ikväll .

Stan med Nelly & Agnes :D

Hej , nu sitter jag hemma med mormor , morfar , matte & familjen , Sara & Leia gick hem för en stund sen .
Vi ungefär halv nio kom mormor & hämtade mig hemma hos Agnes , vi åkte hem till henne direkt efter stan , vi spelade lite wii & pratade lite & så . Idag på stan köpte jag ett par nya skor , nästan såna som jag hade innan , fast med tjockare sula & så , sen köpte jag godis :)
Nu ska jag gå & ta på mig pyjamas & fixa iordning mig & efter ska jag gå & lägga mig & läsa .
Jag är faktiskt rättså trött &  jag orkar inte sitta uppe så länge idag!
Imorgon ska Agnes & Nelly sova här så då blir det säkert att vara uppe länge & så , men jag bloggar imorgon! :D
/ Sanna :)

Möte med Laget !

Hello. nu sitter jag hemma vid datan , har precis ätit lite . Skolan idag var helt okej även om det är jobbigt att gå till 20 i 4 .. Om ungefär en timme ska vi ha möte med laget .
Träningen igår med damlaget gick jätte bra kändes det som , vi spelade bara match hela träningen så det var jätte roligt . Nu ska jag gå och kolla på något program , sen blir det att gå och fixa sig och sen ska vi åka upp til tingby , så får vi se hur det går ! Bloggar nog inte mer idag , men jag bloggar nog imorgon fast inte direkt efter skolan för då ska jag till stan med Agnes & Nelly & efter ska vi typ kolla på film & bara mysa & på lördag ska dom sova hos mig & då ska vi hitta på massa roliga saker ! :D
/ Sanna :D

TRÄNING :)

Hej , skolan idag var helt okej , fast maten var inte speciellt god det var fiskgratäng i ostsås .
Vi slutade tio över två idag & då var jag jättehungrig så direkt när jag kom hem så lagade jag lite mat ,nu har jag precis kollat klart på ponnyakuten så nu ska jag inte göra så mycket mer , men vid halv 7 ikväll ska jag träna med B-laget , hoppas det går bra ..:)
Bloggar kanske senare idag annars imorgon!
Ha en bra dag ! / Sanna :D

Plugg Plugg & lite mer Plugg ..!

Hejsan , nu har jag precis lärt mig alla 113 glosorna & 42 fraser & massa mer i engelska , för jag ska göra engelskaprovet imorgon på elevensval , tror det kommer gå bra för jag kan allt & så !
Jag har pluggat ända sen jag kom hem från skolan , vi slutade 10 i 3 idag , så nu har jag pluggat en rättså lång stund , men sen så måste jag plugga spanska också , för imorgon har vi spanska glosor på några kroppsdelar.
Om 7 minuter börjar ett program på tv:en som jag ska kolla på , så efter ska vi äta lite tacos , sen blir det att plugga lite spanska & efter blir det att bara kolla på tv & ha en myskväll hemma.
Bloggar nog inte mer idag , men antingen imorgon på morgonen eller efter skolan eller efter träningen :D
/ Sanna;)

Hemma igen:)

Hejsan , Idag åkte vi ju hem från Danmark det gick jätte bra att åka bil , sov en bit annars var jag vaken , vi åkte från Danmark på morgonen & så kom vi hem någon gång på eftermiddagen .
När jag kom hem packade jag upp alla mina saker , sen pluggade jag lite till No-provet som vi har imorgon & till engelska-provet som jag ska göra någon dag denna veckan , för alla andra gjorde engelska-provet i torsdags & då åkte jag ju till Danmark ..
Nu ska jag måla naglarna sen blir det att gå & lägga mig på soffan & kolla på solsidan & lite annat som är på tv:en , bloggar nog imorgon efter skolan ! :)
Ha en bra kväll / sanna ;)

Antagligen i badet.. :D

Hejsan , nu är jag antagligen & badar eller gör något annat , är kanske i vår stuga eller något annat .
Får se om jag kan blogga mer , det märker ni , annars bloggar jag när jag kommer hem på söndag .:D
Ha en bra dag / sanna :D

En bild på mig sen jag & my fotade , jag vet att jag har laddat upp den
en gång innan , men jag orkade inte leta efter någon annan..
Ha en bra dag ! / Sanna :D

Godnatt alla ! :D

Hejsan , nu har Nellie precis gått hem till sin stuga , så nu blir det att bara gå & ta på mig en pyjamas & borsta tänderna .. :)
Bloggar imorgon  , godnatt! :D

I stugan :D

Hejsan , nu har jag alexander , anton & nellie precis varit & kollat runt lite , det fanns lekland , ishall , sporthall , badland & massa mer .. :D
Idag har vi varit i Tyskland , så nu är vi bara i stugan & väntar på Nellies föräldrar , Hanna Lina & Hugo .
Nellies andra kusiner har redan kommit & mina kusiner åkte vi ju tillsammans med idag , ikväll ska vi typ bara ut & äta & så & kolla lite mer , mina kusiner hade tagit med sig en data så vi kopplade bara in internet , så nu kommer jag kunna blogga! ;)
Bloggar kankse senare , annars bloggar jag nog imorgon .
Ha det bra ! / sanna :)

DANMARK!!!:D:D

Hej , nu har jag precis packat klart allt , nu ska jag gå & kolla lite på tv & spela ett spel med min lillebror .
Sen måste jag gå & lägga mig , för imorgon blir det att gå upp tidigt för vid klockan halv 7 åker vi till DANMARK!!
Längtar så himla himla mycket , ska verkligen bli jätte roligt .
Imorgon kommer vi vell fram på dan , sen tar vi båten över till Tyskland & sen åker vi tillbaka till Danmark igen , & då får vi nog vår stuga :D
Jag hinner kanske blogga en sista gång imorgon på morgonen innan vi åker , men det märker vi .
Nu ska jag göra lite tidsinställda inlägg .. :D
Hörs!

Puss på er!

Sandra & Nellie !

Hej , nu har jag precis ätit gyros med Nellie & Sandra , köpte en tröja på cubus när vi var på modehuset .
Imorgon kommer jag inte kunna blogga , för då åker vi till DANMARK!!
Gör kanske ett tidsinställt inlägg , eller något... bloggar senare ikväll en sista gång !
Puss

capri :D

Hej , nu har jag kommit hem från skolan för en stund sen , & nu står jag & lagar mat ..
När jag har ätit blir det att åka till mode med Nellie & Sandra , sen ikväll blir det att äta på capri med dom , för idag fyller ju Nellie år så ett stort grattis till henne .
Bloggar kanske senare , nu måste jag fortsätta laga mat .. :D
Ha en bra dag / sanna ;)

Utomhus träning .. ;)

Hejsan , skolan idag var helt okej , nu har jag precis ätit för snart blir det att gå och byta om till fotbollskläder , idag är det utomhusträning på grus ..
Men nu ska jag kolla på ponnyakuten , sen göra mig iordning , få se om jag bloggar mer ikväll , det gör jag bara om jag hinner för jag måste packa lite tills vi åker till Danmark på torsdag , längtar så himla mycket .. :D
Pussar !

RSS 2.0