longboard

hej , har precis kommit hem har jättte bråttom nu verkligen , farmor , farfar och carro hämtar mig närsom helst nu typ vi ska åka till kläckerberga och fika , så jag hinner inte skriva så långt , direkt idag efter skolan åkte jag hem till farmor och farfar för att träffa min kusin som bor i london som är här och hälsar på , vi åt lite god mat och sen gick vi ut och åkte longboard , har aldrig testat innan , men det gick faktiskt bra och det var roligt , men nu måste jag typ gå ut , när jag kommer hem blir det direkt ner till fritidsgården med agnes , nelly och sandra så blir nog inte mer bloggande idag ! :D

rolig helg

hej, idag har jag varit på modehuset med my , hittade ingenting men när jag var på stan med sandra i fredags hittade jag en svart stickad tröja , den var verkligen jätte skön!
Har tänkt köpa den flera gånger innan men har aldrig gjort det men då kände jag att jag verkligen ville ha den så det blev så .
Pappa skjutsade oss till modehuset och sen gick vi och kollade sen gick vi och åt lite sen skulle vi kolla om bussen gick från modehuset hem men det gjorde den inte , så vi åkte hem med mamma vid halv två typ ,för det var kallt och vi orkade inte stå och vänta , så vi gick och kollade lite på stadium och på mediamarkt , där kollade vi på alla kameror , hårsaker som platttångar och sånt , och sen kollade vi lite på datorerna och sen kom mamma och hämtade oss.
Vi åkte hem till mig och spelade lite yatzy och sen fixade jag mig , efter åkte vi hem till my där spelade vi kort och pratade om lite olika saker , sen fotade vi lite med hennes kamera innan vi åkte till tingby , dit åkte vi vid kvart över fyra för vid halv fem skulle vi stå i entren och ta betalt , där stog vi till halv sex sen gick vi och kollade på matchen !
Smedby förlorade med 2-1 mot södermöre  , när vi kom hem tog jag på mig mina sköna mjukis och sen åt vi lite mackor och sånt , trodde man skulle frysa ihjäl när vi satt stilla och kollade på matchen det var så himla kallt , men nu är jag varm igen så nu ska jag fortsätta kolla lite på tv och mysa med familjen för imorgon åker pappa till västervik och stannar där tills på torsdag eller han kommer vara hemma på dagarna men då är ju jag i skolan , men han och en annan jobbarkompis ska jobba där så det är därför han ska dit .

Och imorgon börjar ju skolan igen för nu är helgen slut , tråkigt ! Sen

torsdag - match

hej , skolan idag var okej , ända tills jag fick en boll rakt på munnen när vi körde fotboll på idrotten , så har en fläskläpp nu fint!
Om 10 minuter ska jag möta my , angelica och nellie nere på parkeringen så jag har lite bråttom just nu känner jag men jag var tvungen att blogga lite snabbt , ska ju spela hemmamatch idag mot runsten/möckleby , så hoppas verkligen att vi vinner idag och ett minus just nu är att det precis hat spöregnat så planerna lär ju vara både blöta och hala , hoppas bara att det inte börjar regna sen igen!
Men nu måste jag snart cykla , så v hörs!;)

flera dagar!

Hej , känner att jag verkligen måste blogga nu , för jag har inte bloggat på så länge nu känner jag, men igår var det första skoldagen , då lekte vi bara lekar och fick massa papper , och vi började vid halv tolv och slutade vid halv tre så det var skönt , på kvällen spelade vi match mot norratång borta , men det gick inte så bra förlorade med 5-3 , men det är bara att ta nya tag till matchen på torsdag då vi möter runsten tror jag att det var !
Idag började vi vid tjugoöver åtta och slutade vid tjugoöver tre , men sista lektionen hade vi hemkunskap i två timmar , så himla gutt ! Vi gjorde fruktsallad och sen fick vi äta den också , men första rediga skoldagen var helt okej .
Imorgon börjar vi också tjugoöver åtta , så blir nog att gå upp halv sju , eller sju , tror vi går lika länge imorgon med och då har vi idrott på sista lektionen , så det är också skönt!
Men nu ska jag fortsätta kolla på True Talant och på Fångarna på fortet , och äta vindruvor mums!
Men nu måste jag gå , så får vell blogga imorgon eller något , så vi hörs då!:)

konfermation!

hej , idag har det varit fullt upp hela dagen , på morgonen kom morfar och hämtade mig, för vi skulle köpa en väska , fick en converse - väska av han och mormor i födelsedagspresent , fast i förskott tills skolan börjar , så snällt av dom!
Men nu har jag precis lockat mitt hår klart och sminkat mig , så om en stund ska jag och mamma åka bort till sara och lämna lite saker tills ikväll , och vid fyra blir det att åka till domkyrkan inne i stan , för då ska det bli konfermation!:)
Efter blir det bara hem och lämna bilen , sen ska vi till matte och sara , alle och leia på fest , och senare på kvällen ska jag till my en stund , eftersom att hon också konfermeras idag !
Vi kanske hörs senare , men kameran följer iallafall med både till kyrkan och hem till dom efter! :D

kalmar ff - norrköping .

hejsan alla , ingen uppdatering på hela dagen , men har varit på stan och mode med mormor och mamma hela dagen typ  vi åt bakadpotatis till luch , gott!
Sen vid halv halv sex-sex åkte vi in till guldfågeln arena och kollade när kalmar mötte ifk norrköping .
Kalmar vann med 5-0 så det var bra . Imorgon blir det att vara hos kusinerna nästan hela dagen tror jag , för då ska Alexander konfimeras , ska även hem till my en stund !:)
Men jag bloggar mer imorgon för nu ska jag fortsätta äta mina digistivekex,så vi hörs !

kalmar ff - norrköping .

hejsan alla , ingen uppdatering på hela dagen , men har varit på stan och mode med mormor och mamma hela dagen typ  vi åt bakadpotatis till luch , gott!
Sen vid halv halv sex-sex åkte vi in till guldfågeln arena och kollade när kalmar mötte ifk norrköping .
Kalmar vann med 5-0 så det var bra . Imorgon blir det att vara hos kusinerna nästan hela dagen tror jag , för då ska Alexander konfimeras , ska även hem till my en stund !:)
Men jag bloggar mer imorgon för nu ska jag fortsätta äta mina digistivekex,så vi hörs !

byta om sen träning

hej , nu måste jag bara byta om lite snabbt för vid klockan sex ska jag möta nellie , för vi ska spela lite innan träningen börjar vid halv sju , så har lite smått bråttom just nu , men jag har bara varit hemma idag suttit vid datorn och kollat på tv och städat lite och så ..
Detta blev inte ett så bra inlägg nu , men det får funka!:D

målar naglarna & kollar på fotboll.

just nu sitter jag och målar naglarna och kollar på tv , kom hem från Nelly vid typ 20 i 9 eller senare , när vi cyklade så började det smådugga , men det började aldrig att spöregna och det var tur , Nelly följde mig hem idag med !
Vi har kollat på tv/film lockat Nellys hår och sminkat henne , och sen har vi lekt lite med Alvin , vi har även åkt inlines en stund som jag skrev i mitt inlägg tidigare idag!:)
När mina naglar har torkat redigt så ska jag kolla runt på lite olika saker på datorn , och fortsätta att kolla på fotbollen .
Imorgon vet jag inte redigt vad jag ska göra , blir iallafall att träna på kvällen , vet inte redigt hur det kommer gå med min träningsvärk så hoppas att det blir en lugnträning !
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa mig ifall jag skulle somna i soffan sen för man vet ju aldrig , haha!
Så vi hörs kanske imorgon på morgonen eller senare på dan.;)


hos nelly

hej, har precis kollat på meangirls 2, äter chips och dricker cola , och myser med nelly . 
Innan åkte vi inlines till ica och köpte allt , haha ! 
Nu vet jag inte redigt vad vi ska hitta på , men något blir det vell . Ikväll blir det att vara med nelly för idag är det ju ingen träning eller något och det är skönt för jag har jättemycket träningsvärk sen igår..
Men nu måste vi hitta på något så vi hörs senare ! :)  

godmorgon

godmorgon alla , vaknade vid 20 i 10 av att anton kommer in och väcker mig och börjar spela fifa , blir så trött på den ungen ibland , men nu måste jag gå och fixa mig iordning , för sen blir det nelly !
Men jag bloggar mer senare , för nu hinner jag inte mer .
Puss!;*

Ännu en bild i repris , men jag kunde inte ladda upp någon ny nu ,
eftersom om att jag var inloggad på antons inloggningssak!:)


nelly , träning - film och godnatt

hej , först vill jag bara säga att just nu är jag väldigt arg på blogg.se , för jag hade skrivit en lång text om idag och imorgon och helt plötsligt försvann allt .. blir så trött på när det händer !
Idag har jag varit på stan en stund med nelly , vi kollade bara lite i affärerna , sen åt vi lite och efter hämtade pappa oss i stan , när vi kom hem cyklade vi till nelly och var där en stund , vi kollade på massa olika tv-program , och lite annat , sen var klockan tjugo i sex , och då följde hon mig hem för träningen började vid halv sju , så hade lite bråttom men jag hann .
Träningen gick super bra , vi sprang rättså mycket och just nu har jag ont i benen sen vi gjorde massa knäböj och massa annat .
Men iallafall efter träningen cyklade jag hem och duschade , sen kollade jag på tv och åt en toast !
Imorgon blir det att vara med Nelly igen , vet inte redigt vad vi ska göra, så det blir ännu en rolig dag med henne. Bloggar imorgon på morgonen när jag vaknat , så ni får veta lite mer om morgondagen , men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film med Anton och sen ska jag sova .
Är faktiskt jätte trött nu , men det är nog efter träningen och allt , så jag tror att jag kommer somna med en gång nästan , men nu måste jag stänga av datorn.

Gammal bild i repris , men nu ska jag krypa ner i sängen så vi hörs ,
godnatt!

hemma efter en heldag i stallet ...

hemma efter en heldag i stallet med Emma , nu ska hon bara gå ner och äta lite mat och efter åker vi hem till mig och kollar på film och myser , sen ska bara jag äta lite med , Emma skulle rida tre hästar ,mirre lazy och inga , så jag red lite också , mest på mirre då red jag helt själv i paddocken , travade ärven lite också sen red jag på lazy med , fast då red jag barbacka , utan sadel och allt , trodde jag skulle trilla av !
Men här får ni en liten bild på mig och mirre .
haha , så söta vi är ! ;*

åker bussen till Kåremo !

hej alla ! just nu sitter jag hemma hos emmas pappa med emma , vi har precis ätit lite lunch och vid 13:22 ska vi ta bussen in till stan och sen byter vi till kåremo bussen , ska följa med henne till stallet , så blir att vara där typ hela eftermiddagen typ tror jag , för hon ska ju rida två hästar idag .
Jag får nog säkert ta lite bilder med hennes kamera när hon rider , som jag tror att hon kommer ladda upp ikväll eller något , men jag bloggar när jag kommer hem sen ikväll !
Så vi hörs då , puss !;*

idag och igår

hej , igår vid klockan två var det kalas , för mormor och sara .
Vi fikade på massa gott , efter kalaset på kvällen åt vi pizza och sen åkte vi in till stan med några , vi lyssnade på satoo, och på rolandz!:)
Idag på förmiddagen åkte familjen och farmor och farfar till kläckeberga cafe där vi fikade och köpte gammaldags godis , kastanjeklubborna är bara så goda !
Så kom hem för en stund sen , vid tio över ett ska jag och min saknade sandra åka in till stan en stund , var så länge sen jag träffade den tjejen nu..!
Vid fyra spelar ju kalmar ff match mot Gais , så får se om jag hinner se något av den , hhehe men jag får se om jag orkar blogga senare , men kanske .
Nu ska jag bara fixa mig lite redigt och efter ska jag ta alla sakerna sen åker vi mot the city!
Ikväll vet jag inte vad som händer blir kanske att vara med sandra , eller något ..
Imorgon skulle jag spelat match men fick ett sms förut idag om att den blev inställd för att runsten inte fick ihop lag , tråkigt , jag var verkligen taggad för att få spela första seriematchen nu , men så blev det inte :(
Så nu får man planera något annat istället !;)
Men här får ni en liten bild på mig och sandra:

En bild sen i höst , så inte precis jätte ny , men vi får vell ta och fota någon dag!
Men vi hörs senare ! :)

rix fm - statsfesten

hej , i torsdags var jag , my , angelica och linette på rix fm , vi åt på ming palace vid typ halv fem , efter träffade vi några killar sen var vi med dom en stund och sen gick vi till karusellerna , för angelica och linette skulle åka booster , som kostade 100 kr , det var rättså dyrt faktiskt ..
Efter lyssnade vi lite på musiken och efter en stund träffade vi dom andra igen , så kvällen blev väldigt lyckad !
Igår var jag och mamma på mode , för vi skulle köpa en present , och så tänkite jag köpa ett par skor med kilklack som jag såg när jag var där med my , hon köpte dom men jag åkte dit idag på morgonen och köpte dom istället , igår hittade jag två koftor , perfekt långa , en grå och en svart !
På kvällen var vi och åt på K.m , där var det tacobuffé för 49 kr , och sen lyssnade vi på musiken ..:)


så hemskt!

Hej alla , idag vid klockan tolv hände något hemskt , en man blev påkörd av tåget där man går över för att komma till ica , blev jätte rädd när jag hörde vad som hänt!
Så det var avspärrat där rättså länge , så när jag och mamma skulle åka och köpa blommor så fick vi åka andra hållet , för det är ju rättså äckligt att se sånt , stackars dom som bor precis bredvid tåget , hemskt för dom som såg det..!
Men iallafall kom hem för en liten stund sen , jag och mamma var på plantagen där vi köpte blommor , efter åkte vi ner till mormor på kollon , vi pratade lite och åt plommon , morfar jobbade så träffade inte han med det får jag göra någon annan dag ! :)
¨
Kvällen igår spenderades hemma hos denna undebara tjejen och hennes
familj ,tillsammans med massa andra familjer!
Vi hörs!♥


Sommarfest!

Hejsan , har precis duscat så snart blir det att sminka mig sen tror jag att jag ska ta och hitta på något ,igår på stan köpte jag  en blåvit sommarklänning/tunika , ett rött linne med vita prickar på och spets där bak ,och en supermysig kofta!
Klännigen kostade 149 kr på H&M , linnet kostade 49 kr på New Yorker , och koftan kostade 49 kr på Bikbok , så det var ett bra köp för min del!
Köpte även lite presenter och lite annat med men det orkar jag inte skriva om , men idag vid fem blir det träning till kvart över sex och efter blir det snabbt hem och duscha och när jag är klar får jag cykla bort till familjen Svensson lite snabbt och äta lite och sen blir det att kolla på A-laget när dom spelar match vid klockan sju!
Vi ska egentligen komma till dom klockan fem men jag får komma lite senare eftersom det är träning och vill inte missa den , det är typ en sommarfest vi ska på !
Sen så passar det så bra att åka och kolla på matchen eftersom att My och Nellie ska spela ! :)
Men nu ska jag sätta upp håret i en knut sen cyklar jag kanske bort till Matte och dom och ser vad Leia gör !;)
Vi hörs!

En dag på stan

Hejsan , idag vaknade jag halv tio , då gjorde jag mig iordning och åt frukost , så om en stund ska jag och mamma åka in till stan och köpa lite olika saker , blir en dag på stan idag , för vi ska köpa lite presenter , och fixa med lite andra saker också..
Men nu måste jag stänga av datan och hjälpa mamma ut med alla saker vi ska åka och slänga på återvinningen först ,  så vi hörs senare eller imorgon eller något ! ;)
Igår var jag på cup i trekanten när min lillebror spelade dom kom 3:a i a-slutspelet!:D

ÄLSKAR SOMMAREN!

Sol och bad !

hej , nu har jag precis fixat mig iordning , idag på morgonen åkte jag hem till mina kusiner för att säga hejdå till familjen Wendt och Glans , tack för ett par underbara dagar med er , och matte och sara!
Dagarna har gått så snabbt känns det som ..
När dom hade åkt målade jag lite med leia sen åt vi lunch och efter åkte vi hem hit , så nu har vi precis fixat oss efter massa sol och bad , så härligt att bara kunna gå runt i shorts och ett linne!
Om en liten stund ska vi åka till ikea , mediamarkt och lite annat. Och efter blir det hem en stund , för ikväll ska vi nog cykla ut till travet en stund och kolla lite , bra att alla tjejer går in gratis idag också , hehe !
Men nu ska jag bara ta på lite mascara sen är jag också färdig för att åka , Igår var vi på stan med alla familjerna , jag hittade ett par svarta chinos , en marinblå skjorta / tunika , och ett vanligt svart linne .
Blev redigt nöjd med det jag hittade !
Vi hörs !:)

Ölandsdjurpark!

Hej alla ! Länge sen nu , men har haft fullt upp hela veckan .
Några kompisar från malmö kom i måndags och deras kompisar , vi har grillat och varit med dom hos matte och sara , idag blir det att åka till ölandsdjurpark med alla , det blir nog att kolla på alla djuren , åka karuseller och bada massa för det är jätte varmt idag också..;)
Nellie följer också med dit , så vi ska hämta henne vid halv tio , så nu ska jag bara borsta tänderna sen åker vi mot Öland!:)

RSS 2.0