Hårinpackning från pantene

Var med i en sorts tävling på http://hannalicious.devote.se">hannalicious.devote.se och det går ut på att man får en hårinpackning hemskickad från märket Pantene, varje söndag får man ett sms då man kan läsa om en massa olika tips för att håret ska må bra och vad som påverkar ens hår, man blir också påmind om att man varje söndag ska göra hårinpackning i håret och detta pågår alltså under ett par veckor. Tänkte att jag kunde testa detta och försöka vara duktig med mitt hår och det var bra att man fick en hårinpackning samtidigt, för det är alltid bra att ha!
Både jag och mamma gick med så vi fick alltså varsin, vilket är ännu bättre!
Tänkte bara att det kunde vara kul att följa detta och att det blir ett litet annorlunda inlägg mot annars! :)


Gymmet

Har varit på gymmet i lite mer än 1 timme nu och är nu påväg hem. Ska duscha, äta och bara ta det lugnt resten av kvällen, måste läsa igenom so pappret som är till nationella imorgon också, men frågan är om man orkar..
Ska stanna vid Ica och köpa med mig någon god frukt hem! Ska bara kolla på tv för ikväll är det ju en stark resa med morgan och Ola-Conny, roligaste programmet eller vad tycker ni? :)


Börja blogga igen!

Hej på er! Tog en paus från allt bloggandet då jag inte kände att det längre var roligt och jag hade inte heller någon som helst inspiration till att blogga.. Men har tänkt börja uppdatera bloggen lite smått, sen får vi se hur bra det går.. Har haft mycket att göra den senaste tiden så har inte heller haft tid, men nu börjar allt ordna till sig igen och jag börjar känna att jag saknar det hära med att blogga! Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer ha lust och tid till att uppdatera er igen med roliga inlägg och bilder på outfits och en massa annat kul! Kommer försöka att göra 2 inlägg om dagen och minst 1, men om jag inte bloggar någon dag så kan det bero på en massa läxor, träningar, fotboll eller att jag bara är upptagen!
Fortsätt läsa min blogg och hoppas att det finns några som kommer fortsätta att läsa den nu!😃

Var på stan och åt på zappa med mina två fina vänner Agnes och Nelly i torsdags då vi slutade vid 11, måste bara säga att zappa nog har den godaste gyrosen inne i stan!


RSS 2.0