teneriffa #2

min sötnos en dag när vi skulle gå strandpromenaden.
ett hotell som låg i närheten av vårat, och nu kommer lite bilder från stranden.
nu måste jag sova så jag hinner tyvärr inte ladda upp fler bilder, för jag
är jätte trött och sen så måste jag ändå sova så att jag orkar upp imorgon,
längtar faktiskt jättemycket tills imorgon.
Men det kommer att komma upp fler bilder från resan, men inte just nu får se om jag kanske hinner
med det på torsdag eller någon annan dag denna veckan, hoppas det iallafall, men annars kommer det upp
någon annan dag framöver, men nu har jag precis borstat tänderna och fixat mig så nu ska jag ta och
krypa ner i min supersköna säng, loveit!
Men vi hörs imorgon, så puss och godnatt alla!:)

ullared imorgon.

hej nu sitter jag och anton och spelar monopol, och såklart så leder jag!
Men om en liten stund ska jag gå och lägga mig för jag ska upp vid halv fem imorgon och vid klockan halv sex kommer mormor och sara hit och då åker vi till ullared, så är ledig från skolan imorgon, sköönt! :)
Har gjort en lång lista över alla saker som jag ska köpa, och det är blandannat julklappar, kläder , smink, nagellack och lite andra saker, men om jag har tid så kan jag kanske ladda upp lite bilder på mina inköp?
Har precis ätit flingor med mjölk och banan och ett knäckebröd och nu sitter jag och dricker ett glas oboy som är så sjukt gott!
Men nu måste jag spela klart med anton och medans kan jag kanske ladda upp fler bilder sen vi var på resa på Teneriffa om någon skulle vilja se fler? men dom bilderna kommer upp i ett annat inlägg om en liten stund!:)
älskar er!

renskriver no!

hej just nu sitter jag och renskriver en no uppsats som ska lämnas in imorgon och jag har ett litet problem och dt är att det inte går att ladda över bilderna som måste vara med, men det får jag vell lösa på nåt sätt sen, för nu ska jag ändå bara renskriva allt om mitt växtförsök.
Skolan idag gick bra och engelska provet var ganska lätt så hoppas det går bra, sen så fick vi också reda på vårat no prov asså resultaten och jag är faktiskt nöjd med det som jag fick, efter vet jag inte redigt vad jag ska göra, det blir kanske att kolla på tv/en film och bara ta det lungt? men det märker vi, men jag bloggar mer sen när jajg är klar med allt och så, så vi hörs! :)

Godnatt!

Hej, nu sitter jag och emma inne i mitt rum och kollar på tv, vem kan slå fredrik och filip och ska snart sova så att vi orkar upp till skolan imorgon, nu har jag nästan övat klart på engelskan så hoppas att provet går bra imorgon men jag skriver mer om det imorgon efter skolan.:)
Men nu orkar jag inte blogga mer för jag är supertrött och sen så måste jag öva klart på det sista, sen blir det att gå och borsta tänderna och fixa mig iordning tills jag ska sova om ett tag, men jag kommer inte blogga en gång till innan jag ska gå och lägga mig så jag säger godnatt redan nu, så vi får höras imorgon istället får se om jag bloggar på morgonen eller efter skolan.
Puss och hejdå!:)

My own sister!♥

Emma♥

hej, dålig bloggning de senaste dagarna, jag vet men det har varit för mycket helt enkelt, så har inte hunnit!
Men nu sitter jag och spelar monopol med anton och Emma, Emma ska sova här inatt, myys!
Så ikväll ska vi kolla på tv och äta chips och dipp och massa annat roligt, men nu ska vi typ gå och fixa dippen och allt tills senare ikväll, sen så måste jag plugga engelska också till mitt engelska prov som jag ska göra imorgon på elevens val eftersom att jag var borta när alla andra gjorde det.
men jag bloggar lite senare ikväll också för nu känner jag att jag måste uppdatera bloggen lite mer än vad jag har gjort, men vi hörs senare ikväll puss och hejdå!
världens starkaste tjej, du är bäst älskar dig!♥

teneriffa #1

My lovely på flygplatsen i teneriffa i väntan på våra väskor.

Leia och moa utanför flygplatsen i väntan på bussen till hotellet.
(bilden är åt fel håll, jag vet men orkade inte ändra..)
min supergoda San Fransisco som jag drack hela tiden!





Detta var lite bilder på hur det såg ut vid poolområderna och
runt om på hotellet, men det kommer mer bilder lite senare ikväll
eller imorgon på hur vår bungalo såg ut och hur det såg ut runt om utanför
hotellet och hur det såg ut på stranden och allt sådant, men kan inte
ladda upp alla bilderna just nu för nu ska jag kanske baka en
god och mumsig kladdkaka.
Hade hk-prov idag och det gick jättebra hoppas jag, men det kändes som
det iallafall..:)
Men vi hörs senare!

underbar vecka på teneriffa.

Hej, nu är jag tillbaka igen efter en underbar vecka på Teneriffa, vi har haft varmt och fint väder varje dag och maten och boendet och allt har varit superbra. Har inte kunnat blogga där, men igår landade vi i Malmö runt åtta tiden, sen fick vi vänta på våra väskor och efter åkte vi till genarp för att hämta våra andra saker och Saras mamma och pappa bjöd oss på mackor och lite fika och sen någon gång runt tio så började vi vår resa hem till Smedby vi kom inte hem förrens lite efter två inatt så man är rättså seg och trött idag, sov hela vägen hem och sen så vakande jag vid halv tolv idag och efter åkte jag, mamma och pappa in till stan och växlade in pengarna och så, är ledig idag eftersom att det var öppet hus i skolan i lördags och eftersom att jag hade tagit ledigt så behövde jag inte gå i skolan idag och det är tur för jag hade aldrig orkat gå i skolan idag. Nu har jag, mamma och anton precis kollat på ensam mamma söker på datorn och nu ska jag och anton kolla på något annat program på datorn och vila och så, ikväll kommer mormor och morfar hit, så det blir bara en lugn myskväll tror jag! Men nu ska vi kolla lite program på daorn och så, bilder från resan kommer någon annan dag när jag har tid och orkar. Puss och hejdå!:)

I bilen på väg mot...

Hej alla! Nu sitter vi i bilen påväg mot Malmö, vi stannade i Karlskrona förut för pappa skulle lämna något brev till någon som bodde där och sen efter åt vi lunch på Max, så det tog typ en timme där. Vi ska bo hos saras mamma och pappa alltså hos leias mormor och morfar så det ska bli mysigt! Nu är vi i Sölvesborg och har nästan bara 13 mil kvar, men det är så mycket vägarbeten överrallt så det tar en liten extra stund till vi är framme i Genarp där dom bor och det ligger i Skåne för alla som inte visste det.. Men nu ska jag sätta in lurarna i öronen och tagga med hög musik, så vi får höras lite senare när vi har kommit fram och packat in allt och så för jag bloggar på mobilen och det är från den jag kOmmer blogga ifrån så kan inte ladda upp en bild till inlägget tyvärr, men vi hörs puss och hej då!:*

malmö

hej, nu har jag packat allting så nu ska jag bara duscha, raka benen, äta frukost, sminka mig, och blåsa håret sen fixa med min kamera måste ladda över alla bilder till kameran och så för jag måste tömma den så att jag kan ta massa bilder och sen efter ska vi packa in allt i bilden och sen åker vi mot malmö!
Men jag bloggar från min mobil och så sen när vi har åkt och allt!:)

strömavbrott missar hela idol.

Hej nu sitter jag mormor morfar och familjen här i soffan fullt med ljus runt oss eftersom att vår ström har gått, och man kan inte sätta på den inne i vårt hus, eftersom att den sitter ute i gatan så nu sitter vi och väntar på någon kille eller tjej som ska komma och laga den, precis när min favorit skulle sjunga i idol så gick strömmen.. Så nu har man missat hela idol, så himla härligt! Vi som skulle ha en myskväll med idol och allt och så händer detta dagen innan vi åker också, längtar hur himla mycket som helst men nu ska jag spela lite på mobilen och sitta vid datorn och mysa med alla! Bloggar imorgon på morgonen eller lite senare ikväll om jag orkar. Puss och hejdå! :)

Bild i repris, älskar dig gulleplutt!♥

love u!

Hej, nu sitter jag och mina två gullepluttar och väntar på att vår lärare ska komma till lektionen, nu ska vi ha matte och efter no sen efter skolan åker jag och nelly in till stan, ska kolla på ett par shorts och så, och hon ska kolla på lite saker till sin telefon men nu ska vi gå och hämta våra böcker. Men vi hörs senare ikväll när mormor och morfar kommer! :)

robinson final.

hej igen! nu sitter jag här i soffan med familjen och kollar på robinson finalen och bara myser, har precis packat lite saker, nu har jag iallafall fått med det mesta men det kommer till lite mer saker efterråt och så.
No provet idag gick bra kändes det som iallafall så det var skönt, men det bästa utav allt är att inte behöva plugga hela kvällen nu igen för vi har ingen läxa imorgon, typ den första gången!
Så nu har jag passat på att bara njutit av kvällen, imorgon kommer mormor och dom hit och så på kvällen, så vi ska vell äta någon god mat och ha en supermysig kväll, ska nog jobba lite i böckerna och så, eftersom att jag kommer missa lite, men det var inte så mycket som jag behövde ta hem, men det jag vet att jag behöver ha med är spanska och svenska (min läsbok) så det är inte så jobbigt, men jag kommer säkert behöva ha med mig engelskan också, men jag ska nog försöka att göra så mycket som jag kan imorgon så jag slipper ta med alt och göra det där.
Men nu ska jag fortsätta ha en mysig kväll och packa lite mer saker, ladda kameran och packa ner alla kamera saker så vi får höras imorgon! Kommer troligen inte blogga nästa vecka, eftersom att jag ska iväg då, men om jag hittar någon dator eller något som jag kan blogga på så slänger jag in ett inlägg, men det är inte säkert men jag kommer iallafall att blogga innan vi åker så det kommer bli fler inlägg innan dess..:)
Säger även godnatt nu för jag jag ska sova efter robinson och efter nästa program så jag orkar inte blogga en gång till sen ikväll, men vi hörs puss och godnatt!
Vem tror ni vinner robinson år? släng gärna in en kommentar! ;)

mys

hej, nu ska jag, nellie och sandra in till stan och äta på en kinaresturang och kolla lite på stan, mysigt!
Ikväll blir det att gå på gudstjänst och sen blir det robinsson final, bloggar mer sen puss och hejdå!:)

Hatar att bara plugga...

hej, just nu sitter jag och pluggar no (biologiprov) tills imorgon och jag orkar verkligen inte plugga och plugga mer och mer varje dag, har pluggat engelska igår och iförrgår bara för att jag skulle göra engelska provet idag eftersom att jag inte är i skolan på onsdag när dom andra är där.
Men när jag kom dit sa hon att jag inte fick göra det, fattar att man blev arg eller ? har ju suttit och pluggat bort min tid helt ionödan, hade ju lika gärna kunnat plugga no då om hon bara hade sagt det!
Nu ska jag till affären med pappa och handla lite innan träningen som är vid halv 8, så jag bloggar lite senare.
Jag vet att jag har bloggat dåligt men jag hinner inte göra det pgr av alla prov och sånt, men jag slänger ändå in ett inlägg lite när jag hinner och så, men nu ska det bli så skönt att bara komma ifrån allt som har med läxor och sånt att göra, längtar tills vi ska åka iväg.
Men nu ska jag gå så vi får höras lite senare sen! :)

Robinson!

hej nu har jag precis ätit lite mat som fick bli bacongratäng, och just nu sitter jag i soffan och kollar på robinsson eftersom att jag missade det i torsdags när vi var på hockey, vi ska på hockey idag med vid klockan fem, men vi åker nog lite tidigare eftersom att vi ska hämta upp matte innan och så!
Idag har jag hjälpt pappa ute i trädgården då vi har räfsat löv så nu har jag lite smått ont i armen efter det, för det var hur många löv som helst.
Så nu passar jag på att vila lite genom att kolla på lite saker på datorn!
Igår spelade jag ju cup, och det gick inte så himla bra men vi mötte bara jättebra lag som spelar i division 2 som inte vi gör, men det var ändå super roligt att få spela cup.
Idag spelar vårt andra smedbylag igen eftersom att de gick vidare sen i fredags men de fick bara möta rättså lätta lag då så man vet ju inte hur det kommer gå för dom idag när dom ska möta lagen som vi mötte igår, jag vet bara att dom hade förlorat mot madesjö, men jag tänkte faktiskt ringa till my och fråga hur det har gått!
Glömde blogga igår,men tiden gick så himla snabbt på morgonen och direkt efter åkte vi hem till holms och åt lite och sen orkade jag inte blogga, för jag var jättetrött efter att ha varit borta hela dagen.
Men nu ska jag kolla klart på robinson och sen ska jag nog fixa mig lite och så, för att sedan åka till kusinerna och hämta upp matte och sen åker vi till hockeyn!
Så vi får höras lite senare sen eller imorgon, puss och hejdå!:)

kina mat och myskväll.

hej igen, nu har jag precis kommit hem till leia och dom mamma och pappa hämtade mig i stallet, vi har ridit och fixat lite och så, Emma red på fältet så mina skor blev dygnsura, fryser fortfarande om mina fötter men nu har jag tagit på mig vanliga strumpor och ett par andra tjocka, lena och mysiga strumpor så det börjar iallafall att bli bättre nu! Nu har mamma och sara precis beställt kina mat så dom åkte nyss dit och ska hämta den nu, var så himla sugen på det idag så det passade ju in väldigt bra. Kvällen kommer tillbringas hemma hos kusinerna med en massa god mat, en massa godis och annat gott, idol och det bästa sällskapet man kan få, så kvällen kommer att bli superduper mysig! Nu ska jag och leia dansa lite och sen ska vi äta och ha det bra, imorgon blir det att spela swedbanks cupen i Emmaboda, är faktiskt redigt taggad på att spela cup nu igen, för det var så länge sen senast, men nu ska jag gå så jag bloggar mer om det ikväll eller imorgon för samlingen är inte förrens vid halv tolv imorgon så ska försöka blogga innan imorgon iallafall. Men vi hörs! :)

Emma ;)

Hej på er! Just nu Sitter jag i bilen och väntar på att pappa ska bli klar , han är typ inne hos någon doktor/sjukgymnast och ska sticka in massa nålar i armbågen, hoppas att det går bra iallafall. Efter ska pappa skjutsa mig till Emma då vi ska rida, fixa i stallet och massa annat roligt, men vi hörs lite senare! :)

Dagen med min älskade mormor!

hej igår bakade jag och my bullar som blev supergoda! Bilder kommer någon dag när jag har tid till det och så, idag har jag haft en underbar dag på stan med min älskade mormor, vi har varit på mode, ikea och på stan och så åt vi lunch på 4-kök och hade det supermysigt! köpte en ny vinterjacka som var skitskön, varm och bra en (everestjacka) när vi kom hem till oss igen så kom leia och dom och sen följde jag med dom hem hit , om en stund ska jag mamma, anton, pappa och matte åka in och kolla på hockeyn och då passar min jacka till det nu! Men nu måste jag gå och leka lite med leia, mormor hämtade mig vid ungefär halv elva idag och sen åkte vi någon gång runt elva typ och så var vi där till kanske halv tre-tre någon gång, men vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon för nu måste jag gå så ha en fortsatt bra dag! :)

underbar dag med dig

Hejsan, mobilbloggar så kommer inte skriva så mycket mer än att dagen har varit underbar med min kusin, men jag orkar inte skriva om allt det nu här på mobilen så bloggar mer om min dag imorgon. Ska snart fixa mig iordning för att sedan krypa ner i min underbara säng och sova, är faktiskt jättetrött det är så sjukt underbart att ha höstlov nu också, att bara få vara ledig och få sova länge på morgonen. Men vi hörs imorgon för nu ska jag kolla klart på tv och sen sova, puss! :)

med kusinen!

hej , idag vakande jag någongång runt halv tio eller nåt , sen duschade jag och så åkte jag hem till min lilla kusin för hon ville hitta på något , vi har lekt lite och ätit pannkakor muums !
Ska kolla på barda med henne nu , så vi får höras lite senare istället för nu sitter hon här bredvid mig och tjatar på mig att sätta igång det nu har min nya tröja som jag köpte igår och ett par svarta tights och ett vitt linne på mig idag , får se om det kommer en bild sen för nu kan jag inte ladda upp någon iallafall. Vet inte redigt vad som händer senare idag men det märker vi sen så bloggar mer då , puss och hejdå! :)

tog bara någon bild som fanns på deras dator , orkade inte kolla om någon
annan nu ! ;)

RSS 2.0