Valborg - fullt ös! ;D

Idag är det Valborgsmästoafton ( stavning) , vid 5 ska min familj , sandra & några andra familjer äta på capri & när vi har ätit ska jag & sandra möta upp agnes & nelly för sen tar vi bussen in till fullt ös , kommer säkert bli en underbar dag tror jag speciellt ikväll med mina underbara tjejer!
Bloggar nog inte mer idag men nu ska jag gå & fixa mig .
Jag kan inte ta några bilder så jag kan inte heller visa dagens outfit men jag kan skriva om den ..
Just nu har jag bara mjukis & en skön tröja & ikväll blir det att ha svarta vanliga tights , ett vitt linne & min nya kofta & antingen lockigt eller platt hår tror jag .. :D
/sanna;)

Hade ingen bild på alla tillsammans så det fick bli 2 olika men det är bättre
än ingen alls , hoppas ni får en lika underbar dag som jag!

torsdag igen .

Hej , nu har jag precis målat naglarna , jag kan inte visa er min nya kofta eller outfit för nellie har lånat min laddare till kameran så att hon kunde ta lite bilder när dom är utomlands & min kamera har inget batteri & det blir inga bra bilder med mobilen så om jag hinner ska jag försöka ta en bild när jag har laddat min kamera men det blir inte fråns om en vecka typ i sånafall , men nu hade jag tänkt att cykla en runda för jag ska vara med Sandra i eftermiddag för hon skulle till stan med Ebba nu , men vi hörs!

Så glad man ser ut då , en gammal bild sen vi spelade bullerby cup!
Saknar dig redan & du har bara varit borta i 2 dagar! ♥

Med sandra ♥

Hejsan , dagen började med att jag fixade mig sen tog jag & min lillebror bussen till mode vi åt lite på ikea sen kom mamma & vi gick in på cubus & där var det 30% på alla kläder så jag fick med mig en vit kofta & mamma & Anton hittade också lite kläder där , sen gick vi till gina för jag skulle köpa ett vanligt vitt linne där så det fick jag också med mig hem!
Sen åkte vi hem & jag borstade bara tänderna för jag skulle till tandläkaren , det gick jätte bra efter åkte vi hem & då kom Sandra hem till mig , vi har spelat fotboll , suttit vid datan & nu sitter vi & kollar på tv .
Jag har precis duschat så nu ska Sandra göra en inbakad fläta på mig så jag får lockigt hår imorgon men nu ska vi fortsätta att kolla på tv , jag bloggar kanske imorgon om jag hinner !
Ha en bra kväll! :D

PÅSKLOV!

Hej , idag vet jag inte redigt vad jag ska göra , men jag vet en sak jag skulle behöva göra & det är att åka till stan , måste verkligen köpa lite nya saker men jag ringde & frågade My nyss ifall hon inte kunde följa med dit lite snabbt men det kunde hon inte för hon skulle till ullared :(
Så jag vet inte redigt om jag kommer åka till stan idag det är ju inte kul att åka dit helt själv men men ..
Ni får iallafall ha en bra dag ! ;)
Nu börjar PÅSKLOVET!

träningsläger :)

Hej igen!
Har inte kunnat blogga dom senaste dagarna för jag har varit på träningsläger med mitt lag det har varit väldigt roligt & sen så har vi tränat kört tävlingar kollat på herrarnas A-lag & sovit över på tingby & massa mer roliga saker :D
Men idag är jag väldigt trött , har typ inte kunnat sova så jätte bra inatt & sen så vaknade jag vid 8 av att min klocka ringde sen skulle vi äta frukost vid halv 9 & vid 10 var det den sista träningen på lägret , idag har jag också varit med mamma & pappa på bauhaus & sen åkte vi & köpte med oss mat så åkte vi till mormor & morfars stuga & nu sitter jag hemma & ska snart gå & kolla lite på tv & bara mysa med familjen .
Imorgon ska jag kolla när min lillebror spelar träningsmatch & efter ska jag åka hem & hjälpa mamma med maten för på kvällen kommer några hem till oss ! :D
Men nu ska jag gå & kolla på tv , ha en bra kväll! :)


Fint väder & träning.

Hej nu tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg , skolan idag gick bra efter kollade jag på ponnyakuten & sen kom leia hit & vi åt lite & nu har mamma precis gått hem med henne.
Ska möta My om nästan 20 minuter för vid halv sju är det träning .
Det är ialla fall fint väder idag så det blir nog skönt ! :D
/ Sanna ;)

dåligt . ;)

hej , känner att jag inte har bloggat så himla mycket nu den senaste tidern , men det beror på att vi har massa prov , mycket fotboll & sen så hinner jag inte .. ;)
& jag kommer nog inte blogga så himla mycket , men jag lovar att jag slänger in ett inlägg lite då & då när jag hinner .
Igår var jag på cup för min lillebror spelade , dom vann hela cupen , så grattis till dom!
& på kvällen åkte vi hem till mina kusiner , sen kom också familjen svensson & familjen broberg , vi åt från capri & sen kollade vi typ på tv & massa mer .
Idag när jag vaknade gick jag in i duschen , sen klädde jag på mig & fönade håret & nu sitter jag hemma vid pappas data i lillhuset & vet inte redigt vad jag ska hitta på , hade kanske tänkt åka till mormor & morfars stuga men sen kom jag på att det inte går en buss direkt dit så nu har jag inget att göra , blir vell en rättså tråkig söndag ifall jag inte kan hitta på något..
Snart är det bara 5 dagar kvar i skolan sen blir det påsklov! :D
Ha en bra dag! :)

onsdag..!:)

hello , nu har jag precis lekt lite med min kusin & nu sitter vi & sjunger till massa låtar , haha .
Skolan idag gick bra & det var bara en kort dag så det är skönt , efter skolan åkte jag hem & åt lite sen kom Leia & Sara;)
Vid halv sju sen blir det den andra träningen på gräs iår för mig .
Bloggar inte ikväll & jag får se ifall jag hinner blogga imorgon.. :D
Ha det bra ! :)

solbränd & trött ..

hejsan , nu sitter jag hemma & kollar på mästarnas mästare , har precis kollat på ponnyakuten & ngt annat .
Dagen började med att gå upp 20 över 6 så gick jag upp & duschade sen fixade jag mig & efter åkte vi ner till tingby för anton hade cup i emmaboda så jag har spenderat nästan hela dagen i emmaboda , cupen var slut ungefär vid 4 & mitt lag spelade efter så jag & my stannade kvar & kollade på dom & när jag kom hem åt jag lite & nu kollar jag på tv & myser , är verkligen jätte trött & jag har även blivit solbränd idag för det var jätte varmt så det både bränner & svider i mitt ansikte .. !:)

mot capri !

hejsan, skolan idag var helt okej , efter skolan cyklade jag hem & duschade sen fönade jag håret & fixade mig , sen åt jag macka & efter åkte jag inlines med agnes & nelly & nu sitter jag hemma hos nelly & vi ska snart åka & möta upp agnes sen åker vi & äter på capri ! :D

Match med B-laget :D

skolan idag var helt okej men lite jobbig ändån för vi gick till 20 i 4 idag ..
Nu sitter jag vid datan & ska snart kolla på något på tv & sen ska jag äta lite mat för vid kvart i 6 är det samling på tingby för ombyte.. Hoppas det går bra för det är min första match med B-laget så jag är lite nervös !
Tror inte jag hinner blogga mer idag annars lägger jag in ett inlägg imorgon :)
/ sanna :D


hos emma ! :D

Hejsan , skolan idag var helt okej , fast det var väldigt många sjuka men men ..
Jag har också börjat få ont i halsen & så , inte bra!
Idag efter skolan åkte jag & Emma hem till mig & sen kom hennes mamma & hämtade upp oss hos mig.
Nu har jag precis städat emmas rum så nu ser det mycket bättre ut !
Men nu kommer pappa & hämtar mig här , när jag kommer hem ska jag duscha sen kolla på tv & kanske sitta vid datan! :D
Bloggar imorgon! ;)

redan söndag

hej , idag vaknade vi vid tjugo i tio , sen gick vi typ upp & åt lite frukost . Nellie åkte hem vid 10 över 10 för hon mådde typ dåligt .. men när vi hade ätit spelade jag sandra , agnes & nelly med andra ord , agnes & nelly var på lag & så var jag & sandra ett lag men nelly & agnes vann typ hela tiden hahah , efter låg vi typ bara i soffan & var trötta & bara pratade. Sen var klockan redan halv 1 så då åt vi lite tacos av det som blev över från igår & efter att vi hade ätit spelade vi något annat spel & sen spelade vi tecknet & då vann agnes & nelly igen , haha!:D
& sen åkte alla hem till sig & nu sitter jag hemma vid datan & vet inte redigt vad jag ska göra för jag vet inte ens om jag orkar göra något för jag är verkligen jätte trött idag , vi somnade faktiskt inte jätte sent igår , vi gick yp & la oss halv 1 ! :D
Nu ska jag sitta vid datan en stund till , jag har precis gjort klart min engelska & min so läxa !
Sen vid 19.00 blir det ponnyakuten & vid 20.00 blir det mästarnas mästare !
Imorgon börjar skolan igen efter en lång & en härligt lång helg! :D
/sanna:D

myskväll!

hej, nu tänkte jag uppdatera er lite & berätta om kvällen!
Vi har ätit tacos , spelat spel , kollat på 2 filmer ätit godis , chips & druckit läsk & massa mer roligt !
Nu står vi i köket & lyssnar på musik & dansar ..
Blir nog att vara uppe länge idag så vi kommer nog sova länge imorgon !
Men nu måste jag gå till tjejerna så jag bloggar inte mer idag , men jag bloggar imorgon.. :D
Ha en bra kväll alla & sov så gott! ;)

Sandra & Nellie..

Hejsan , nu sitter jag hemma vid datan & tänkte blogga lite om hur dagen kommer se ut idag !
Idag när jag hade vaknat & gått upp & sånt så duschade jag sen klädde jag på mig & nu sitter jag vid datan
& lyssnar på musik & så . Idag ska Nellie & Sandra sova här så vi hittar vell på något kul & vi kommer säkert uppdatera bloggen ikväll  , får se om vi tar några bilder ikväll men det gör vi säkert så i sånafall kommer dom kanske upp imorgon eller något..:D

Puss !

RSS 2.0