Tillbaks igen

Länge sen nu, ja jag vet. Vet inte varför bloggandet har legat lågt under ett tag, har bara inte haft lust att blogga. Men nu är jag tillbaka. Ska uppdatera oftare och bättre.

Jag har precis fixat mig och ska snart äta frukost. Vaknade för en timme sen och då blir det såhär.. Om en stund ska jag in till stan med familjen och kolla på lite saker. Ikväll är det innebandy träning som gäller, igår var det cup hela kvällen också, men mer om det sen.
Dagens kommer upp senare också, puss!
Tre bilder från den senaste tiden. Årsfest, stan provade en pälsmössa, mina naglar som Nelly gjorde.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_50b1fbb49606ee2e0ef95d66.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_50b1fbbc9606ee2e058f01ee.jpg" class="image">


hungrig

sitter i skolan på sista lektionen och väntar på att klockan ska gå snabbare, vid kvart i tre ska jag följa med nelly till doktorn och sen måste jag hem och äta något. Är verkligen jättehungrig då skolmaten inte var så god.
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på tv och kanske någon film. Somnade alldeles för sent igår kväll, tränade innebandy i trekanten mellan nio-tio på kvällen, så var rättså seg imorse!
Nu måste jag fortsätta plugga glosor på datorn, ha det bra!
(har ingen bild till er, tyvärr)

Tisdag 6 november

Två timmars rast nu eftersom att idrotten blev inställd som är efter lunchen, men snart börjar vår so lektion, slutar vid halv fyra idag, men ska gå tidigare då jag ska till doktorn och ta min spruta sen. Bloggar nog när jag är hemma därifrån :)

Detta sköna pannbandet eller vad man säger köpte jag på gina tricot för 79kr när jag var på stan med mamma i helgen. Supernöjd, både skönt och varmt!


RSS 2.0