sommar bilder

  

måndag 24 september

Stickad tröja + sammets tights
 
 

Myskväll med bästa

Lyssnar på musik, pratar en massa, har roligt och myser med de bästa! Är hos My och de på födelsedags fest för marina, nu ska jag fortsätta på min underbara kväll. Hoppas ni har en underbar lördags kväll ni också!😄

Bild på mig och min bästis och på hur jag ser ut ikväll!❤


studiedag

precis utkommen från duschen och nu ska jag laga lunch. Får se om jag åker in till stan eller mode senare, har träning vid sex ikväll, så får se vad som hinns med. vill kolla på lite saker som jag kan önska mig i födelsedags present då jag fyller år om exakt en vecka!
men nu ska jag steka potatis och någonting till det, får se vad jag hittar!

LÖRDAG

Lördag igen då härligt, dagen började med stan, köpte en ny tröja från bikbok och ett par nya inneskor till idrotten och fotbollen sen. Efter pluggade jag med några, eller vi spelade in vår engelska uppgift. Sen åkte jag, mamma, pappa och Anton en runda och efter åkte vi hem igen och fixade oss och så cyklade vi till matte och de och sen vidare till Holms där vi även är nu. Vi har varit ute och cyklat runt i Smedby, ätit god mat, efterrätt och nu sitter vi och pratar en massa.
Ha det bra, vi hörs nog inte förrens imorgon! :)


SKOL KOHG


PW med mammsen

igår skrev jag att jag skulle gå ut och fota, men sen kom mamma och frågade om jag ville följa med ut på en PW, så följde med ut och gick istället. Kände uppfriskande att komma ut en runda.

nu sitter jag och skriver lite på en engelska uppgift till skolan och om en timme börjar det bra program på tv, så ska gå in om en stund och göra lite popcorn och mysa med familjen hela kvällen. Vid halv nio börjar sverige i fotbollen också och vid nio är det svenska hollywood fruar. Så ikväll blir en härlig tv kväll, skönt!


fotning på g!

hej! skolan idag var helt okej, kroppkakor, grädde och sylt till lunch så blev iallafall mätt. inga läxor eller prov idag, men imorgon har vi spanska prov, så ska plugga lite ikväll med.
Just nu sitter jag uute i lillhuset och hjälper pappa med några bilder, så då laddade jag över alla mina kamerabilder samtidigt så nu är allt raderat från kameran. Tänkte nämligen kanske gå ut en rumda sen och fota lite, var ett tag sedan nu och jag har verkligen bildbrist!
Ska försöka få några bra till bloggen iallafall, puss och hej leverpastej!

BOWLING

har precis ätit frukost och nu ska jag gå och duscha håret och sminka mig innan vi ska gå till bowling hallen och kolla när morfar tävlar. Hoppas på att det går bra för honom, har tyvärr inga bilder att ladda upp från deras dator, men kan ta en bild med mobilen sen och så! senare blir det nog kalas hos Albin, men får se hur jag gör, ha det bra sålänge så hörs vi under dagen! :)

Lördagsmys hos mormor och morfar

Ligger i soffan hemma hos mormor och morfar och kollar på körslaget. Ska sova här inatt även Leia och Anton eftersom att mamma, pappa, matte och Sara är på cykelfest. Vi har ätit jättegod mat och efter gick vi ner till mormor och morfars stuga, vi plockade några päron och så, sen gick vi hem hit igen.

Tidigare idag spelade jag match vid elva. Pappa väckte mig vid halv nio för vi hade samling vid tio, tidigt om ni frågar mig.
Avslutade matchen med en härlig vinst, så det var skönt! Cyklade hem med en gång och duschade, sen tillbaka till tingby. Anton spelade också match vid ett idag, så hann se lite i första halvlek och hela andra. Även de avslutade matchen med en vinst!
Nu ska jag fortsätta kolla på tv hela kvällen, äta chips, godis dricka coola och så innan det blir sovdags. Vi hörs kanske senare! :)


Trött, sova!

Hejsan! idag slutade jag skolan kvart över tre, somnade nästan på sista lektionen som var no. Annars var skolan helt okej!
Kom hem från farmor och farfar för en stund sen, vi har bara tagit det lugnt, kollat på tv och spelar yatzy vilket var mysigt. Nu ligger jag i soffan hemma och kollar på tv. Snart tänkte jag krypa ner i min ny bäddade säng, är jättetrött efter dagen. Godnatt!


GODNATT!

Ligger nu i sängen och ska sova, taggar tills imorgon. Dagen kommer börja med kläckeberga gård med klassen, man ska spela piga, dräng och sånt som man var förr. Roligt, sen på kvällen är det match som gäller och även lite plugg! Men nu ska jag sova, ha det bra och sov så gott! Vi hörs imorgon efter skolan/matchen, puss och godnatt på er! :)


Tuesday

Hej, skolan var helt okej idag, trots att vi slutade vid halv fyra. Åkte hem och gjorde lunch med Agnes och Nelly. Efter skolan tog jag på mig mjukis och en gosig tjocktröja, tog det lugnt en stund, kollade på tv och så. Runt halv fem tiden åkte jag och familjen in till stan, Anton köpte nya inneskor till idrotten och efter åt vi på Zorbas och det var jättegott! Efter åkte vi hem till mormor och morfar och pratade, myste och fikade lite, så här har min dag sett ut idag! ;)


Lördag

Började dagen med en match i Emmaboda mot Vissefjärda. Tyvärr blev det ingen vinst idag, men jag är inte deppig för det.
När jag kom hem duschade och fixade jag mig iordning, sen gick jag till tingby och hämtade min cykel som jag glömde där. Sen cyklade jag hem till kusinerna och här är vi även nu, familjen Svenssons är också här.

Om en stund blir det hem och sova, är trött redan nu, så kommer somna gott när jag kommer hem! Pussss!
(en bild sen vi var påväg till matchen tidigare idag).


RSS 2.0