Helt utmattad

Ligger i sängen och är helt utmattad, skola, stan och en mysig hemmakväll. Nu ska jag släcka lampan för att sova vilket ska bli så sjukt skönt, orkar inte vara vaken en minut till känns det som.

Imorgon är det match i Emmaboda mot Vissefjärda klockan ett, samling vid kvart över elva så nu måste jag sova!
Förlåt men orkar inte ladda upp köpet nu, är för trött. Men imorgon får ni se vad jag fick med mig hem.
Puss och godnatt på er!


CITY

är i stan med Nelly, ska köpa en sak på gina sen och även godis. Kan lägga upp bild på köpet senare, för nu ska vi gå och fika.
Mer uppdatering ikväll, ha en bra fredag allihopa!


världens bästa!

Skola till halv fyra, lek och mys med Leia hela eftermiddagen/kvällen. såhär har min dag sett ut i stort sett, skolan var helt okej. Lite segt att gå så länge men det gick bra iallafall för det var god mat, poitatisbullar och sånt.
Efter skolan hämtade jag Leia på 6års, precis vid vår skola, sen gick vi hem hit och så kollade vi på tv, åt god mat som mamma lagade, lekte och åt glass! Sen följde vi med mamma, pappa och Anton till stadium, media markt och lite andra butiker.

Ligger i sängen och kollar på robinson, snart börjar Svenska Hollywood fruar med, tänkte kolla på det och efter ska jag sova. Får se om det blir ett godnatt inlägg eller om det blir ett inlägg imorgon.
Ha det bra sålänge! (bildbrist)

27 augusti

Sitter ute i solen på rast, passar även på att blogga när jag har tid!
Slutar vid tio över tre idag, men har inga jobbiga lektioner kvar. so, lunch, språk och elevens val så det är chill!

När jag kommer hem måste jag plugga spanska, no och engelska, packa fotbollsväskam till ikväll. Tagga match och hoppas på ännu en vinst!


torsdag

Hej allihopa! fjärde skoldagen avklarad nu, känns skönt och imorgon går vi till tio över två sen är det helg som gäller. På kvällen imorgon så ska vi kolla när Anton spelar match och efter pizzerian med några vänner, trevligt! 
 
Ikväll har vi varit hos mormor och morfar. Vi satt ute på deras balkong och pratade medans man hörde hur det blåste ute, mysigt! 
Kom hem runt halv nio, och nu har vi precis kollat på robinson och nu på hawaii five-0. Efter ska jag sova så jag orkar gå upp tidigt imorgon igen! 
Nu ska jag ta och kolla på tv, så säger godnatt redan nu. Ha det bra! 
världens bästa! kollar på bilder från resan, lääänngttaarr tiillbakkss! 
 

skola

sitter i skolan på lunch rast och om tio minuter börjar bilden. Efter har vi en läs lektion i tjugo minuter och sen slutar vi.
Ikväll blir det tingby för och kolla när laget spelar match, hoppas på en vinst!

gulligaste tjejerna!


30.7 grader i skuggan, VARMT!

Sticker in till stan i värmen med familjen och holms, för lite kollande i affärerna och glass!
Går inte ha något annat på sig än shorts och ett linne, dör nästan i det!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_5030c600ddf2b3370f004d99.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1982062/images/2012/pic_5030c614e087c30806004b75.jpg" class="image">


Ja..

Hej, har försökt ladda upp dagens i tre dagar nu, men det har bara stått och laddat, fattar inte vad felet är. Blir rättså trött på blogg.se ibland, det är inte precis första gången det händer!
Nog pratat om det!


Härlig vinst!

Hej, det var ett tag sen nu men har haft fullt upp. Kompisar, rix fm festival, stadsfest, matcher, Göteborg och Ullared. Ja ni förstår nog!

Ikväll spelade jag match, och vi vann med 10-0 mot färjestaden. Så det var ännu en härlig seger! Förra matchen igen mot Cis skolan så vann vi med 11-0, och jag gjorde ett mål i krysset så den satt inte helt fel!
Nu ska jag sova efter en lång dag och efter en härlig vinst! Bra jobbat tjejer!
Puss och godnatt på er, vi hörs nog imorgon!


GÖTEBORG

Sitter i bilen mot Göteborg med Sandra, Nellie och hennes föräldrar. Liseberg hela dagen idag och imorgon är det Ullared som gäller! Underbart!
Ha det bra, så hörs vi!

Fick Robins autograf igår när det var rix fm, gick med Nellie, Sandra, Moa och Agnes vilket blev en lyckad kväll med mycket skratt!


GAMMALDAGS COCOSBOLL

innan idag var jag mamma anton sara leia matte och mormor på marknaden i rockneby, där köpte vi med oss det som är på bilden ovanför och sen så köpte vi även karameller. En vana när det är marknad, hehe! 
Efter åkte vi till ming och åt lunch, och det var lika gott som alltid, men jag blev jättemätt med en gång och nu är jag i matkoma känns det som...
 

vattenbilder

fotografer: Sanna (jag) och my

Jordgubbs milkshake

Innan idag gjorde jag och My en jordgubbs milkshake med vår nya mixer som mamma köpte igår. Det blev faktiskt jättegott, det enda som behövdes var jordgubbar, vaniljglass och mjölk, sen var det bara att mixa allt och sen var det klart! Gott en varm dag som denna!


Måndag 6 augusti

Vaknade nyss hemma i min egna säng, har inte sovit såhär bra på några dagar nu, så det var skönt att lägga sig i sin egna säng igår! Anton och deras lag förlorade i semi finalen i c-slutspelet. Så vi åkte hemåt vid fem, eftersom att vi hade husvagnen så kunde vi bara köra i 80.. Lite drygt men vi stannade och åt i ljungby och så. Men nu är jag iallafall hemma igen och förhoppnings vis blir det mer uppdatering, har bara kunnat blogga från mobilen och ipaden! Ha det bra sålänge!


Fotboll

Vakande tidigt, gick upp och duschade och fixade mig åt frukost och sen åkte vi till fotbolls planen. Första matchen gick sådär men andra vann de överlägset, så nu är de i c-slutspel. Och de ska spela imorgon igen på morgonen, så om de vinner får de spela igen, annars åker de ut. Och imorgon åker vi hem igen efter en underbar helg i helsingborg!


Framme

Igår kom vi fram hit till Helsingborg, vi ska bo i en husvagn vid cupens camping, som ligger vid en moto bana, och inte så långt här ifrån ligger ett jättestort köpcentrum som har 180 butiker?? Då kan man ju bara fatta hur stort det är! Blir nog en runda dit någon dag om det hinns med.


Två bilder från leos

Hade en toppen dag igår, först Leos vilket innebar en massa lek och bus med Anton och Leia. Efter följde Leia med mig hem och det blev ännu mer lek och mys med henne. Och på kvällen kom Nellie hit och senare kom hennes föräldrar med! När de hade åkt hem, åkte jag och min familj till ljungbyholm och handlade lite tills vi ska iväg!


RSS 2.0