Nattinatti

Nu har jag precis kollat klart på tv och innan dess duschade jag och pluggade engelska. Nu ska jag fixa mig iordning och sedan ska jag sova, är verkligen jättetrött, en lång skoldag och fullt upp!
Men nu ska jag sova så vi får höras imorgon istället, puss och godnatt! :*


ming, muums!!

Hejsan! nu kom jag precis hem till Nelly efter att ha varit i stan och ätit på ming med Mamma och Anton, har även lämnat in min mobil som var sönder för den gick inte att ladda, så nu är den iväg skickad på lagning! Skolan idag var helt okej, var på teater sista lektionerna typ, så det var chill även att den höll på i 70 minuter, efter fick vi åka tillbaka och ha hemkunskap i 40 minuter, fattar inte vad meningen med det var, eftersom att vi ändån inte gjorde någonting typ! Men nu är Nelly bara och äter lite och sen ska vi plugga lite engelska som vi har tills imorgon och sen blir det att hitta på något annat roligt tror jag iallafall, men nu ska jag gå så vi får höras lite senare sen, puss! :D

Konditionsträning

Hej, nu ska jag gå och fixa mig för att sedan krypa ner i sängen, är hur trött som helst efter en träning då vi nästan bara körde konditionsträning! Känner även att jag börjar bli ännu mer förskyld nu än vad jag redan är, lite ont i halsen, snorig och täppt hoppas bara att det inte blir mer av det utan att det går över snart. Men nu ska jag sova för att orka gå upp till skolan imorgon, puss och godnatt!! :*


Wallander!

Hej, dagen började med träning mellan ett-två sen hem och duscha efter blev det mode och efter det blev det att åka till Nellie och dom för att äta våfflor som var supergott! När jag kom hem la jag mig bara i soffan och kollade på tv och nu ligger jag och kollar på Wallander, Skytten som går på TV4, men just nu är det nyheter och allt så får se om jag orkar vänta eller om jag ser klart på den imorgon för jag ska nog krypa ner i sängen nu, så i får höras imorgon istället, puss och godnatt! :*


Pulkabacken!

Go kväll alla gullisar! Kom nyss in ifrån att ha varit ute i pulkabacken med Hugo, Lina och Anton, mysigt och nu sitter jag och umgås med alla vuxna, snart ska nog jag och barnen sätta oss vid tv och kolla om det är något bra på den, men jag orkar inte blogga en gång till så jag säger även godnatt nu! :)


city!

nu blir det att ta bussen in till stan, skulle egentligen tagit den förra bussen men den busschauffören stannade ju inte?! så är lite arg på henne/ han, men nu måste jag gå ut, puss!

Mot duschen

Godmorgon alla! Vaknade nyss och nu ska jag gå in i duschen för att fräscha till mig lite, sen blir det att sminka mig och så och sen följer jag nog med mamma och handlar lite tills ikväll då familjen Holm kommer hit. :)


Hos bästakusinerna

Good evening!
Sitter hemma hos de bästa kusinerna, vi har precis ätit lite god mat och så, tänkte bara uppdatera er lite, men det kommer fler inlägg sen ikväll så vi hörs då, för nu ska jag och My ta och hitta på något! :) kan bara säga att jag älskar cola!!


på bussen.

Är påväg till stan nu för att möta upp agnes och nelly för att gå och kolla i lite olika affärer, sen blir det att åka hem och fixa sig för att sedan åka bort till kusinerna, och ikväll kommer my och hennes familj också dit också dit och så, men nu ska jag snart hoppa av bussen för att sedan gå och köpa mig en hamburgare eller något, så vu hörs lite senare sen, puss! :*

Engelska plugg..

Hej, nu har jag precis ätit lite middag och ska börja plugga engelska glosor, text och verb tills imorgon, men kan nog endel glosor redan, sen blir det att kolla lite på tv och så, men vi hörs lite senare sen när jag har pluggat klart och så, puss!:)


Mysiga tofflor

Hej, just nu sitter jag och kollar på tv och snart ska jag läsa igenom engelska läxan som vi har imorgon, då vi har en jättesvårt text och 29 glosor, blir så trött på alla läxor hon ger oss!
Nu ska jag kolla lite på wipe out vinter som börjar nu, så vi får höras lite senare eller imorgon, puss!
Här kommer en bild på mina mysiga tofflor som jag köpte för ett tag sen, så de är inte så gamla! :)


Fixar mig

Godmorgon, nu försöker jag hitta någon snygg tröja som jag kan ha på mig idag. Och just nu håller jag på att fixa mig iordning för om tjugo minuter kommer Sandra och dom och hämtar upp mig och sedan åker vi till skolan för att ha först matte fast vi skulle göra någon no tävling istället! Bloggar lite senare sen, för nu måste jag göra mig iordning!:)


elevensval!

hej, nu sitter jag i skolan och har elevensval, och då får vi sitta vid några bärbara datorer, så tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt, vi slutar om 10 minuter och då ska vi gå hem, så vi hörs lite senare sen för nu måste jag gå, puss! ;)

SNOW

Här är några bilder sen jag var ute och fotade, klockan hade vell blivit lite över
åtta och det var faktiskt mörkt ute då, så kunde inte ta några fina poträtt, men
om jag hinner så ska jag fota lite nya poträtt bilder imorgon efter skolan, så då kommer
det fler, men om en liten stund hade jag tänkt ladda upp lite andra bilder och så, men nu
ska jag gå och tvätta bort sminket och ta något litet och äta och fortsätta att kolla på tv,
så vi hörs, puss! :)

ändrade planer.

Ändrade planer blev det ja! Följde med min farmor och farfar hem till märta och gidde, min gammelmormor och gammelmorfar, så har inte varit hemma än, men vi ska vara här en stund och sen kör de hem mig och om det inte är för mörkt och om det inte snöar så jättemycket ute så blir det ändån att fota lite, känner att det var så himla länge sen jag fotade med min systemkamera så ser fram emot att få lite nya bilder som jag kan lägga upp till mina inlägg och så, för just nu är det helt tomt på nya bilder! Måste skaffa en ny header och design snart också känner jag, den är rättså uttjatad nu känner jag, men vi får se hur sent det blir ikväll, så vi hörs lite senare. Nu har det börjat snöa jättemycket igen! Kan inte ladda upp bilder när jag mobilbloggar på min telefon så det får bli ett bildfritt inlägg nu, puss! :)

GOSAR MED KISSEN!

Nu ligger jag och gosar med farmor och farfars lilla kisse och snart kommer mamma och pappa och hämtar mig, så när jag kommer hem ska jag nog gå ut och fota lite i snön, man får ju passa på medans den är kvar, så om ni har tur kommer det upp några bilder här lite senare sen, så håll utsik (stavning) under dagen så hörs vi lite senare sen, puss! ;)

skidor!

Hej, nu sitter jag och fikar och kollar på skidor (slalom) med farfar och farfar, och snart ska vi hitta på något annat! Gick hit för någon timme sen i snön då det snöade som mest, nu snöar det inte så jättemycket ute, men det ligger iallafall snö på marken.. och imorgon är det skola igen, hur snabbt är helgen över på egentligen, orkar inte gå upp tidigt, men så är livet.. men nu ska jag fortsätta kolla på tv och vara social så bloggar nog lite senare sen när jag kommer hem.:)

MOBILBLOGGAR!

Hej, hann inte blogga igår eftersom att jag, Sandra och Malin hade en jättemysig tjejkväll typ så var upptagen och innan var vi på stan.
Och idag var jag och Anton och kollade när Leia red med mormor och morfar, och sen åkte vi till Ikea och åt lite lunch och sedan till modehuset och fick med mig ett par supersköna jeans och det var exakt det som jag skulle köpa så blev verkligen supernöjd med mitt köp, nu ska vi snart gå hem och då blir det att kolla på tv lite och mysa och jag har legat i min kusins säng och myst med henne hela kvällen, så himla mysigt! Men vi får höras imorgon istället, så säger även godnatt nu om jag inte orkar blogga igen sen, men vi hörs puss och hejdå! :)
Så gott med iskallt vatten nu mitt på lördagskvällen, mums!!;)


Sovdags snart.

Hej, nu ligger jag i soffan och kollar på tv och är redigt trött, har varit på kalas hos farmor och farfar för de fyllde 65, så det blev ingen träning för min del, men kalaset och allt var supermysigt!
Om en liten stund ska jag gå och krypa ner i min underbara säng och sova, får se om jag orkar läsa innan men jag tror inte det.. Men nu ska jag gå och fixa mig iordning och så, så vi får höras imorgon antingen innan eller efter skolan!
Puss och hejdå! 😄


fräscha till mig!

Hej, nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite för att sedan åka till ikea och sen blir det är äta lite någon stans och lite senare ikväll kommer kanske emma hit också, härligt! skolan idag var helt okej, men jag bloggar mer när jag är klar och så, puss och hejdå! :)
har lite brottom nu känner jag, så fick bara ta en bild från arkivet sålänge!

mina tjejer!

Hejsan mina gullisar! Nu sitter jag i skolan med mina två bästa tjejer agnes och nelly och vi sitter och väntar på att vår svenska lektion börjar då vi ska till bibblan för att låna en deckare som vi sedan sk äta. Idag på hemkunskapen ska vi göra pizza så hoppas att det blir gott! Känner mig inte helt frisk idag faktiskt för jag är hur trött som helst och känner mig lite hängig.. Igår fick vi gå ut och gå på träningen en långrunda för lamporna fungerade inte, men jag bloggar mer sen för nu måste jag gå! :)

påväg mot träning i kylan..

go kväll alla pigga och glada! nu har jag precis klätt på mig supervarma och sköna kläder för nu ska jag ta och sätta mig på cykeln för att cykla ner till träningen i detta superkalla vädret.
Har på mig mitt nya fleece underställ som jag köpte någon gång för ett tag sen och det håller värmen jättebra och så, men nu måste jag gå så vi får se om jag orkar blogga när jag kommer hem sen eller om jag är för trött efter en jobbig träning ute, men vi hörs antingen ikväll eller imorgon! :)

dålig bloggning, träning!

hejsan! jag kan börja med att säga att det känns som om att jag inte har tid att blogga, har för mycket läxor redan, vi fick 37 glosor till fredag + 5 verb i engelskan och sen så har vi glosor och text på onsdag i engelska också och sen så har vi även läxa i spanskan det känns som om att det ända man hinner göra är att plugga och plugga.. Och sen så kommer jag träna fotboll tre dagar i veckan nu också och jag vet inte redigt hur allt ska gå ihop, så om jag inte bloggar är det för att jag inte har tid helt enkelt. men jag ska försöka att blogga så mycket som jag bara hinner och sen så får vi se hur det går. Nu har jag precis ätit lite pannkakor för vi har träning sen ikväll och mamma och pappa ska på taekwondo med anton nu så jag måste cykla till träningen idag, ser verkligen inte fram imot träningen ute eftersom att det har snöat och just nu regnar det, fattar inte varför man måste träna utomhus nu när det är så himla kallt? Men nu ska jag kolla på lite saker på datorn och på tv och senare blir det att byta om för att sedan ge sig ut i det äckliga vädret för att träna...
kan inte sluta älska detta halsbandet som jag fick av mormor och morfar
i julklapp tycker verkligen att det är så fiint!
Men om jag hinner så slänger jag in ett inlägg innan jag drar till träningen,
puss och hejdå! :)

Stan med gullegrisen!

Hej, nu sitter jag och kollar på tv och äter lite godis med min lilla gullegris!
Innan idag var vi på stan och med mig hem fick jag en vit tröja med spetsrygg på dom var jättesöt, nelly fick också med sig en sån, nu ska vi locka håret och sen blir det att hitta på något mysigt, här kommer lite bilder som vi tog nyss!


På travet hela kvällen!

Hejsan alla! Dålig uppdatering jag vet! Men har redan fått en massa läxor och sånt och sen så har jag inte haft tid till att blogga, men ska försöka bättra mig lite om det går. Men just nu är jag på travet med nellie och malin för att stå i travgarderoben för vårat lag ska tjäna ihop pengar och här ska vi stå från klockan fem-halv elva, orkar inte stå här längre nuu.. Men nu ska jag fortsätta att ta emot jackor och sånt, så antingen hörs vi senare eller imorgon! Imorgon ska jag och nelly ta och hitta på något rolig :) Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll, puss och hejdå!!:)

miercoles!

Hej alla glada människor! idag vaknade jag vid klockan halv sju då mamma åkte till jobbet. Så jag fixade klart mig med en gång tycker det är skönt att inte behöva stressa på morgonen, så nu sitter jag här helt färdig och kollar på tv och äter frukost! Om undefär 40 minuter ska jag möta några för att sedan åka till den efterlängtade skolan, eller inte.. men vi slutar tidigt idag så det är iallafall chill och ikväll blir det möte med laget istället för träning och det är bra för då hinner min fot bli riktigt bra! Men vi hörs lite senare sen när jag kommer hem och så, puss och hejdå! :)
bild från arkivet, har fortfarande inga andra på denna datorn! ;)

kollar på film idag igen!

Hejsan alla, hur mår ni idag? Just nu sitter jag och kollar på film hos emma och just nu är hon nere och äter så sitter i hennes rum helt ensam och snart ska jag ta och cykla hem för att också äta lite mat! Tror att det blir spagettu och köttfärssås är faktiskt så sugen på det. Men nu ska jag kolla klart på filmen sen blir det att cykla hemåt, ikväll ska jag nog ta och kolla på tv och sitta vid datorn så vi hörs senare! :)

filmtajm

Hej, just nu sitter jag och kollar på film med my hemma hos henne, vi var hos mig innan idag då spelade vi spel, kollade i fotoalbum sen jag var liten och så lagade vi lite lunch, men nu ska vi fortsätta att kolla på Over hear dead body så jag bloggar senare! Mobilbloggar så det blir ett bildfritt inlägg! :)

Grillning i kakelugnen

Hej nu grillar vi marsmellos i våran kakelugn som är hur mysigt och gott som helst! Idag har jag varit med Leia hela dagen, mys! Nu ska jag kolla på tv och hämta lite cola för att sedan mysa med familjen, imorgon är våran sista lediga dag och den kommer spenderas med My och sen börjar skolan igen, vill vara ledig ännu längre!! Men vi hörs imorgon puss och hejdå! :)


mot sporthallen

hej, nu har jag precis gått upp och snart måste jag gå och sminka mig för om en liten stund drar vi in till sporthallen för att kolla när ett smedbylag spelar barometern cup!
Igår var det stängt på thai silk så vi fick äta på peking och jag tyckte att det var helt okej mat där även om det ända som jag gillade var friterad kyckling ris och bambuskott, men det var gott!
men nu måste jag gå och sminka mig för om en jätteliten stund åker vi mot sporthallen!
Men vi hörs nog lite senare! :)
denna filmen såg vi på igår hemma hos linette, efter att vi hade varit i stan!
jag kan verkligen rekommendera denna filmen eftersom att jag tyckte att den
var superbra faktiskt! :)

thai silk.

Hej, nu kom my nyss hit och om någon timme ska vi ta bussen in till stan med linette och angelica för att gå på stan och äta på thai silk.
men nu ska jag ta och äta en varmmacka eftersom att jag inte har ätit något idag mer än en macka till frukost sen ska vell jag och my ta och hitta på något, så vi hörs lite senare, puss! :)
längtar tillbaks till teneriffa som in i bomben!
Vill bara åka tillbaks nu!! :)

The Voice!

Go kväll alla! Nu sitter jag, familjen, mormor och morfar och matte, Leia och Sara och kollar på the voice och myser. Äter även gott godis och dricker cola, vi åt lite pizza förut fast jag åt gyrostallrik istället. :)
Men nu ska jag vara social och fortsätta att kolla på the voice!
Puss och hejdå alla fina människor, bloggar nog inte mer ikväll så säger godnatt nu! ;)


Mysdag.

Tjabba alla glada människor! Nu sitter jag och min lillebror och kollar på tv och snart ska vi spela spel, skönt med en riktig mysdag hemma, nu ska jag hämta en muffins och lite dricka som vi bakade i förrgår! Lagade lite lunch förut också, det fick bli stekt potatis och stekt hotdog.


snygga tröjor!

Hej, nu har jag precis kollat på en film med min lillebror och fixat mig och så, ska nog även försöka gå in i duschen med min svullna fot, det jag kan säga är att den inte har blivit bättre utan åt andra hållet.. men jag har haft det så en gång innan och då gick det över efter några veckor, tror det är en stukning..
Idag blir det nog bara att ta det lungt och vila foten, är redan trött på att ha det så här, kan knappt gå utan att det hugger och sticker till i foten, men nu ska jag inte klaga mer utan kanske spela spel med brorsan eller något, men vi hörs lite senare idag tror jag, förresten bilden fungerade inte att ladda upp igår om någon undrade varför det inte var med någon bild till inlägget, puss och hejdå på er!

Sjukt snygga tröjor med usa flaggan på, älskar verkligen såna hära typer av tröjor, tänkte faktiskt köpa
en sån blå tröja som är till vänster,men det fanns inte i min storlek..:)

Lyckad träning.. eller inte..

Hej , nu sitter jag och dricker kall oboy, muumms vad gott säger jag! Har precis duschat efter att ha tränat och det jag kan säga är att träningen inte blev lyckad alls.. Jag blev fälld bakifrån av någon i laget, sen hamnade jag snett med min fot när jag landade och så kom den som fällt mig och råkade kliva på min fot som låg snett på marken och där var min träning slut.. Foten är just nu väldigt svullen och gör ganska ont, men har blivit mycket bättre nu än innan jag har alltså stukat min fot eller något i den vägen, så min träning var inte så lyckad idag somsagt, men hoppas bara inte att det blir värre tills imorgon som det kan bli när det händer så, men jag kan iallafall gå på foten och böja den så den är iallafall inte bruten så det är tur!
Nu vet ni alltså vad som har hänt och om ni undrar mer så kommentera.
Nu kommer en liten bild på den underbart goda oboyen som jag dricker just nu! Men vi hörs imorgon för nu ska jag gå och fixa mig iordning för att krypa ner i min underbart sköna säng är jättetrött efter hela dagen på cupen och träningen mm.
Puss och hejdå! ;)


Barometern cup!

Hej idag har jag och finis varit och kollat på barometern cup hela dagen lång, och kollat på min lillebror.Kom hem för kanske en timme sen så nu är man ganska seg kan man säga!
Nu ska vi äta lite mat och sen vila en stund för att tagga till träningen ikväll, så får se om jag bloggar mer idag , men det märker vi, puss och hejdå!
Här är en bild på dagens middag som jag äter just nu, mobilbloggar så om det blev något konstigt så vet ni varför!:)


Braids maids - Nellanbellan

Hej! nu gick Nelly nyss hem för hon skulle fixa med lite saker tills imorgon då vi ska kolla på barometern cup som jag skrev om i mitt förr förra inlägg, så vi ska hämta henne vid kvart i åtta redan och då måste jag gå upp tidigt så att jag hinner vakna, duscha och fixa mig och så!
Vi åkte in och åt lite lunch idag på dagen, sen gick vi till slottet där vi väntade i en timme tills pappa hade jobbat klart, fast vi var tvungna att sitta i hans bil eftersom att det är värsta ovädret ute och storm, sen åkte vi hem och spelade lite monopol och sen kollade vi på braids maids, för vi hann bara kolla på den filmen och jag tycker att den faktiskt var jättebra och rolig!
Men nu ska jag gå och skriva ut spelschemat för fotbollen imorgon och sen blir det att sitta vid datorn och kolla lite på tv, så vi hörs kanske en gång till lite senare ikväll eller imorgon, men det märker ni! :)


kan verkligen rekommendera denna filmen, både en
rolig, spännande men även kärleksfull film!


det är du som får mitt hjärta att slå

Hejsan alla glada människor! hur mår ni idag? själv mår jag faktiskt underbart bra!
Vaknade av att min lillebror kom in till mig idag och undrade om jag ville baka med honom, så vi bakade kladdkakemuffins som jag sitter och äter just nu i väntan på att nelly ska bli klar, vi ska hitta på något roligt som alltid och sen ska vi kanske kolla på en film som jag fick i julklapp, brides maids har någon sett den och är den bra och så? :)
Men nu ska jag smsa nelly och kolla om hon snart är klar, jag tycker att hon är lite sölig av sig just nu men hon är nog snart färdig hoppas jag, hoppas ni får en lika underbar dag som jag ska ha!
Vi hörs förmodligen lite senare sen i eftermiddag då jag berättar om vad jag och nellanbellan har hittat på! :)
denna underbara bilden i repris igen, har ingen annan att ladda upp!
Älskar dig min fina och underbara tjej!

you are the last piece I need♥

hej, nu sitter jag och kollar lite på tv, vaknade för en stund så är rättså trött men idag känner jag mig mycket bättre än igår, hade även lite huvudvärk igår på kvällen och så, men allt det är borta nu, skönt! Idag vet jag inte redigt vad jag ska göra, men får vell försöka hitta på något roligt. Nu ska jag ta och fixa mig lite, måste sminka mig och fräscha till mig lite. På onsdag drar jag och nelly in till sporthallen med pappa för att kolla på när anton spelar barometern, så det kommer bli en toppendag med min Nelly, cupen håller på ända tills på eftermiddagen och vid klockan halv åtta på kvällen så blir det fotbollsträning för min del! Men nu ska jag gå och sminka mmig, så vi hörs lite senare, måste bli ännu bättre på att blogga eller vad tycker ni? just nu har jag inte haft tid till att blogga vid jul och nyår, men annars? Sitter vid pappas dator som vi har tagit in nu, den är superbra tycker jag, men jag har inga bilder på den som jag kan ladda upp till inläggen! :)

trött tjej

Hejsan! Nu ligger jag i soffan som jag typ har gjort hela dagen lång, har varit jättetrött hela dagen, idag har jag kollat på många avsnitt av bachelor pad och det kollar jag på nu med, men om en stund ska jag faktiskt krypa ner i min sköna säng och sova! Om jag orkar så läser jag kanske lite, men vet inte om jag orkar det, har inte hunnit eller orkat läsa på ett tag nu, men nu ska jag kolla på tv så säger godnatt nu! Vi hörs imorgon! :)

Första januari- 2012

Hej, nu har jag precis kollat runt lite på datorn, vaknade vid kvart över tolv idag, somnade inte förrens sent inatt, men Gott nytt år på er!!
Är verkligen jättetrött fortfarande, men det kan bero på att jag inte sov många timmar alls natten till igår, hade jätteont i magen och så fort jag tog ett andertag så högg det till i min mage, otäckt var det men det gick över sen så det var tur!
Men idag ska jag nog inte göra så mycket tror jag, utan bara kolla på någon film och mina favorit program på tv som börjar lite senare sen idag.
Grillningen igår var jättemysig och kvällen/natten var bäst, vi åt en macka med tonfiskröra på som sara hade gjort och den är supergod, sen åt vi någon kyckling gryta eller hur man ska säga det, men den var också jättegod och sen åt vi efterrätt som var pannacotta, som jag älskar!!
Men nu ska jag gå och fortsätta kolla på tv och sen ska jag nog ta mig en varm dusch, är ensam hemma eftersom att mamma, pappa och anton åkte till citygross!
Men vi hörs kanske senare, puss och hejdå.:)

RSS 2.0