Söndag

Idag väckte mamma mig vid klockan halv tolv, efter duschade jag och fixade mig. Efter åkte vi in till mode och därifrån fick jag med mig 3 linnen och en mascara. Efter åkte vi hem och sedan vidare till matte och Sara där vi kollade på Kalmar ff och efter åkte vi till Capri och åt. Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar! Om en stund ska jag cykla hem, bloggar kanske när jag kommer hem!
Bild från idag.


The eye

Denna filmen såg vi på Igårkväll hemma hos My, the eye är en riktigt bra och spännande film, jag skulle verkligen kunna se den igen och det är en film dom jag rekommenderar till andra!


Filmtajm

Nu sitter vi hemma hos My och kollar på filmen the eye, innan åt vi jättegod mat och när filmen är slut ska vi äta efterrätt som My har gjort. Lite senare ikväll ska vi kanske kolla på en annan film också! Men nu ska vi kolla klart på filmen. Bloggar senare ikväll, puss!


Handlar

Är på citygross med mamma och innan var vi bara på Ikea en stund, är hur hungrig som helst, har inte ätit sedan imorse vid klockan nio så nu måste jag hem och äta något! Bloggar senare innan jag ska iväg!


I rymden finns inga känslor

Denna filmen kollade vi nyss klart på på spanska lektionen som slutar nu, nu har vi bara matte, slöjd och idrott kvar då vi ska ha terränglöpning på 2.8km!


duschat

idag blev jag väckt vid halv sju, efter gick jag in i duschen och sedan kollade jag på bigbrother vilket jag även gör nu. Men nu ska jag sminka mig och blåsa håret och efter blir det att cykla till skolan. Idag slutar vi vid halv fyra och efter det ska jag bara hem lite fort och sedan ta bussen in till stan med My! Så vi hörs nog inte av förrens ikväll någongång om jag inte bloggar från mobilen i skolan!

I LOVE YOU


Nellys underbara köttfärspaj


Ica

Nu är jag påväg till Ica eftersom att några har hk prov då de ska laga mat och då får vi gå till Ica sålänge. Idag slutar vi vid halv fyra, så det är rättså jobbigt, men nu har vi sista lektionen så det är ändå chill.. Men vi hörs senare, puss!


Lugn träning, skönt

Kom hem från träningen för kanske en halvtimme sedan? Så nu har jag duschat, tagit på mig min underbart sköna pyjamas och satt mig framför tv. Om en stund ska jag gå och lägga mig om sova. Träningen idag var väldig lugn, mest spel, skott inlägg och lite kondition så det var skönt! Nu ska jag kolla lite på tv och sedan sova. Får se om jag slänger in ett godnatt inlägg!


Måndag den 23 april

Hej igen! Nu är jag på ett bättre humör än vad jag var förut idag i skolan. Och det känns skönt, har piggnat till lite och så. Idag efter skolan följde Nellie med mig hem och vi lagade mat till oss och mamma som var supergott! Kommer nog börja lägga ut lite mer recept och bilder på mat och sådana godsaker som jag lagar/bakar tänkte jag! Nu ska jag byta om tills träningen börjar.


Trött och hungrig

Just nu har vi rast i en halvtimme för vi har hart brand sak sedan tjugo över åtta så vi har bara suttit still och lyssnat på några från brandkåren. Och jag är riktigt trött och hungrig just nu och maten idag är inte den bästa, isterband? Assååå åh och vi har ingen lång rast heller så att man hinner hem och äta så vi får se hur denna dagen kommer sluta! Bloggar nät jag kommer hem och är på bättre humör!


FEST!

Har precis fixat mig helt klar och snart kommer My hit, sedan ska vi möta upp Angelica och sen ska vi grilla på tingby! För ikväll är det fest med herrlaget också, får se hur sent jag kommer hem. Tror inte att det blir så jättesent för mig för imorgon är det konfa tidigt!


Frukost

Godmorgon! somnade runt klockan två inatt, men jag är ändå rätt så pigg nu, konstigt..
Sedan ska vi äta frukost och vid klockan 10-12 är det träning, efter är det möte och sedan träning igen. Efter blir det att åka hem lite fort för att duscha och fixa mig iordning till festen ikväll! Köpte även ett nytt linne igår som jag tänkte ha på mig ikväll och ett par träningsshorts och ett par byxor när jag var på stan med mamma efter skolan en snabbis. Men jag hör nog av mig lite senare sen innan festen, puss!


Träningsläger

Sitter på Capri med laget och just nu sitter vi och väntar på vår mat och jag är jättehungrig! Men jag bloggar mer ikväll då vi ska sova på tingby! Puss!


Dygnsur

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att svenska lektionen ska börja, i dygnsura kläder.. Vi skulle sprungit 2,8 km i skogen så vi skyndade oss upp dit och där fick vi vänta i 40 minuter tills en lärare sa att det inte blev något. Så nu är jag lite lack eftersom att jag är helt dygnsur om fötterna och i håret...vi hörs när jag har slutat sen med ett roliga inlägg!


Mys

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och kollar på unga läkare med farmor och snart kommer farfar hem också. Nu ska vi fortsätta kolla på tv och mysa och sedan ska farmor laga lite korv med bröd som vi ska äta och senare ska jag cykla hem och sova!
Får se om jag orkar och hinner blogga när jag kommer hem, puss på er!


Lång dag

Kom hem från skolan för kanske tjugo minuter sedan, innan dess hade vi idrott och då körde vi kondition. Vi fick även veta vad vi fick på provet och jag är super nöjd med mitt resultat så det känns skönt iallafall. Om en stund ska vi äta lite mat men innan ska jag nog kolla på masterchef på datorn och något annat! Vi hörs senare, puss!


GODNATT

Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag sova och det ska bli hur skönt som helst att krypa ner i en nybäddad säng! Så nu säger både jag och mobilen GODNATT har spenderat hela kvällen med den känns det som! Love it!
Puss och godnatt på er!


Träning

Gokväll! Träningen idag blev rättså jobbig, men inte överdrivet.. Men det känns i benen nu efter, vi fick springa, idioten, knäböj, skott inlägg, styrka och ja det man brukar göra!
Imorgon är det redan torsdag och snart är det helg igen, sköönt! Bloggar från mobilen så orkar inte ladda upp någon bild.. Men kan ladda upp lite bilder från bullbaket från igår nån dag Puss!


Ny mobil

För en stund sedan kom mamma och pappa hem med en ny telefon till mig, och det blev en vit iPhone 4! Hur härligt som helst, så nu sitter jag och för över kontakter och fixar lite med min nya älskling! Om två timmar blir det träning så nu ska vi äta lite mat, gott! Vi hörs!


skola

Nu är skolan igång och allt är som vanligt.. men det bästa är att det bara är två månader kvar till sommarlovet! Igår var jag på Kalmar FF på kvällen som slutade med vinst, 3-0 de mötte Häcken. Idag efter skolan tar jag kanske bussen in till stan och köper ett linne som jag vill ha tills på lördag och ikväll tänkte jag gå ut och gå en runda tror jag, får vell se om jag får med mig någon! Annars blir det bara spanska och Engelska plugg... Bloggar mer när jag kommer hem från skolan eller senare ikväll beroende på vad som händer för nu börjar svenskan! Vi hörs!

What happens in Vegas


Denna filmen kollade jag, Sandra och Nellie på i fredags, jag tyckte att
den var bra, men absolut inte min favorit, men man fick sig några skratt,
så det är iallafall en film som jag skulle rekommendera till andra!

Lite om dagen

lördag igen nu då, dålig uppdatering idag, men när jag vaknade gick jag in i duschen, sminkade mig och fixade mig iordning och sedan gick jag ner till busshållplatsen för att ta bussen in till stan där my, angelica och anna var, men den kom ju aldrig. Så då gick jag hem så skjutsade pappa in mig till stan. Sedan mötte jag upp dem och så gick vi och kollade i lite affärer, sedan gick vi till fredrikskans där Smedbys herrlag spelade match, sedan gick vi till mc donalds och åt och sedan åkte vi hem. Hittade ett linne som jag ska åka in och köpa någon dag på Monki, tänkte ha det på lördag då det blir lagfest med herrlaget också!
Men nu ska jag säga hejdå till mormor och morfar, puss!

Söta?


Friday again

Tjo på er! Nellie och Sandra sov här inatt, vi vaknade runt halv tio eller något där, sen åt vi frukost och nu väntar jag på att klockan ska bli mer än halv tre så att jag får ta min spruta, är faktiskt inte så rädd... Konstigt, jag brukar alltid vara rädd, men det ska nog gå bra hoppas jag. Men jag bloggar lite senare sen, puss!


filmkväll

Nu ska jag, Nellie och Sandra kolla på en film som heter what happens in Las Vegas, tror att den kan vara riktigt bra, hoppas på det iallafall. Och efter blir det kanske en annan film, men det märker vi. Nu ska vi hälla upp chipsen och colan, mums och sedan ska vi bara mysa hela kvällen bloggar kanske senare annars så får ni ha det så bra så länge!

tre favoriter

Paris hilton, Lacoste (love of pink) och puma, dessa är mina tre favoriter.
Alla luktar lika gott och jag älskar dofterna!

jeans, tjocktröja

såhär ser jag ut idag, tjocktröja; Bikbok Jeans; Cubus och sen så har jag
bara en svart t-shirt från gina!
Nu drar jag hem till Nellie där Sandra också är, så får man se hur bruna de är efter
en vecka i Spanien, puss!

fixar mig

just nu fixar jag mig iordning och efter får jag se vad som händer, tänkte ladda upp vad jag har på mig och så, hann aldrig det igår för kameran hann inte ladda klart. Men idag kommer det, men när vet jag inte.
Sen så måste jag laga mat till Anton och mig, eller åker vi in till stan och äter något idag, men det märker vi. Nu ska jag fixa mig helt klart och sedan kanske gå ut eller ta dagens outfit inne, bloggar sen!
fin bild eller?

Underbar känsla

Nu har jag precis duschat och tagit på mig pyjamasen, myys! Nu ska jag äta lite potatismos som mamma gjorde förut, älskar verkligen det! Sen blir det nog att sova, är rättså trött känner jag! Så säger godnatt redan nu, puss!


på väg mot

nu är jag påväg mot farmor och farfar! vi hörs sen, puuss!

chill

Nu har vi precis ätit lite mat så nu är jag jättemätt, och nu hade jag tänkt kolla på någon film och efter ska jag nog cykla en runda, stannar nog till vid farmor och farfar en stund eller något om inte något annat händer men det verkar inte som det! Nu ska jag sätta på någon bra film och bara chilla, vi hörs!
Måste nog ta en bakdag under lovet och baka en massa goda kakor, bullar och speciellt kakorna
här ovanför (cornflakeskakor). De är sjukt goda men onyttiga, haha!
Nu måste jag sätta kameran på laddning så om jag hinner laddar jag upp dagens outfit eller något lite senare!

Godmorgon, onsdag.

Godmorgon på er! vaknade av att min lillebror väckte mig vid klockan åtta typ, då han frågade om jag ville ha något från ica. Men jag låg kvar i sängen till klockan nio ungefär och nu sitter jag och Anton här hemma och snart ska jag laga lite frukost, är faktiskt rättså hungrig just nu!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men det märker vi.. men ikväll blir det iallafall träning på gräset, hur underbart är inte det? att få komma ut på en riktig plan? Men nu ska jag gå och göra lite frukost så vi hörs senare, puss!

Tisdag

Hejsan, har inte haft någon tid att blogga de senaste dagarna, igår var jag först och kollade när min bror spelade match i pukeberg på morgonen, sedan hem och värma sig efter ett kallt och äckligt väder, sedan åkte jag hem till My, vi pratade lite och spelade yatzy, kort och lite annat. Efter ett tag åkte jag hem då de skulle iväg och vid fem åkte vi och hämtade matte och sedan vidare till Guldfågeln Arena för en premiär för Kalmar FF mot AIK och den matchen slutade med förlust.
Idag när jag vaknade gjorde jag frukost till mig och min lillebror och sedan gick jag in i duschen, efter kollade jag lite på tv och fixade/städade lite här hemma. Runt klockan halv 12 gjorde jag lite lunch som fick bli makaroner och hot dog och sedan åkte jag till farmor och farfar. Lite senare cyklade jag hem och då åkte jag och mamma in till stan för att köpa ett hårband till mig och sedan hämtade vi pappa och Anton då Anton skulle köpa en cykel som vi hittade på intersport. Vid klockan 7 var det dags för match som slutade med lika 0-0.
Så ja, ni kanske förstår att jag inte har haft tid.. men jag kan nog slänga in något inlägg om dagen, jag har ju faktiskt lov och då har jag inte alltid tid, ork eller lust att blogga.
Men nu ska jag sova så vi hörs imorgon, pusss!

Önskar att vädret var så här nu.. istället för det vädret som vi har, regn blåst och kallt.


modehuset

nu drar jag mot modehuset med Bästis och mamma, så vi hörs senare!

You are the best friend a person can get i love you bästis!

underbar helg med de bästa

Helgen har varit hur bra som helst, har mest varit med kusinerna som kom hit i fredags och som åker hem idag igen, men de kommer hit igen om en vecka, saknar dem redan och sen har jag även varit med Nelly och haft det hur mysigt som helst! så ja min helg har varit fantastisk men jag har inte haft tid till att blogga som ni nog förstår. Önskar att mina kusiner bodde närmare oss så att vi hade kunnat träffas oftare, har så otroligt roligt med er! Men vi hörs senare puss!


Mysig fredags kväll

nu ligger jag och nelly i hennes säng och spelar rumble, vilket liv vi har ibland asså, innan idag var jag på kalas och lite och senare ikväll ska jag hem till farmor och farfar och träffa kusinerna som har kommit hit igen, så imorgon blir det först match och sedan kalas för de, mysigt! Men nu ska jag gå till Nelly igen och snart ska jag cykla hem. Vi hörs senare ikväll via mobilen eller datorn sent! Puss!
Har inga bilder på Nellys dator så inlägget får bli bildfritt det också.

Friday

Nu är det äntligen fredag igen, om en stund ska jag mamma och pappa åka till Ikea och lite och vid klockan tre ska vi på kalas så måste fixa mig iordning nu, lägger upp dagens outfit med mobilen sen, puss!

Rensade ur och slängde en massa kläder från min garderob igår kväll, så nu hittar man iallafall det man söker!

 


PÅSKLOV, wihoo

Nu är vi hemma hos kusinerna och om en stund ska vi cykla ner till capri och äta lite mat, en torsdag som denna, muums! Nu ska jag leka och mysa med Leia en stund, vi hörs kanske senare!


Mobil bloggning

Detta får bli en liten snabb mobiluppdatering, nu har jag precis ätit lite mat som jag lagade eller jag stekte bacon till potatisbullar. Nu blir det no och spanska plugg och sedan träning! Bloggar kanske innan eller efter träningen!


taggad till tusen??

Efter en middag som bestod av spagetti och köttfärssås tar jag och sätter mig och kollar runt lite på datorn och tv, måste smälta ner maten ordentligt innan träningen börjar om en timme, hahah.
Som sagt, om en timme hämtar Emelie upp mig,(snäll som hon är)  och sedan åker vi ner mot träningen, känner mig rättså taggad för det idag faktiskt och det känns redigt skönt! Annars har dagen rullat på som vanligt och solen lyser medans värmen är nere.. synd annars hade det varit redigt skönt ute, bloggar nog innan träningen, puss!

Tv mys-Godnatt

Nu ligger jag och nästan sover och om en stund börjar Big Brother. Får se om jag orkar se hela eller om jag somnar innan, men jag kommer inte blogga mer ikväll så jag säger godnatt redan nu! Puss!


Mätt som en plätt

När matchen nästan var slut åkte vi och köpte Kina mat på Ming och sedan åkte vi till Capri där pappa köpte pizza! Och just nu är jag hur mätt som helst efter att vi åt supergod Kina mat. Just nu ligger jag i soffan och har precis kollat på ponny akuten, men snart börjar kontoret så nu ska jag gå och hämta en glass! Mums!


Mot Gasten, kallt!

Nu tar jag på mig mjukisarna, mössan tjocktröjan och sen åker vi till Gasten för att kolla när tjejerna i laget spelar match, nu har jag lite bråttom så vi får höras senare när jag kommer hem, puuss!


Godmorgon.

Godmorgon! Mormor, morfar och Leia har sovit här hemma hos oss inatt, så nu ska jag hoppa in i duschen och efter ska nog jag och Leia gå till lekplatsen och lite, vi hörs senare för nu ska jag duscha, fixa mig och äta frukost så vi hörs senare.
Du är finast!

RSS 2.0