frusen och trött

kom hem från fotbollen för en stund sen och nu sitter jag och laddar över en massa bilder åt pappa på datorn. Men jag ska snart gå och ta på mig en varm och mysig pyjamas och sätta mig i en varm filt och äta lite, fryser och är trött efter en toppendag med ridning på en fin häst tillsammans med en underbar person, kan inte bli bättre, men nu måste jag gå, får se om det blir ett inlägg innan jag ska sova sen, men vi hörs! :)

dagens

Ny tröja - bikbok  jeans - dr.denim coverse

Höst

 

Oct. 26, 2012


Godmorgon

Godmorgon! märkte att bilden till inlägget igår aldrig kom upp så inlägget blev lite konstigt, men men. Nu har jag precis gått upp och om en timme börjar skolan och då har vi engelska prov så ska plugga lite på glosorna nu. Det är över 200 glosor, text och grammatik, inte det roligaste provet..
Nu ska jag iallafall välja kläder till idag och fixa mig och om jag hinner ska jag måla naglarna också. Vi hörs sen, kan se om jag kan få en bra bild till er på hur jag ser ut sen om jag hinner det innan skolan. Men nu måste jag gå!


Snöstorm i oktober

Lägger mig i sängen och kollar lyssnar hur det blåser och ser hur det snöar ute, mysigt! Men jag tycker att det är lite väl tidigt med snö i oktober, vad tycker ni? :)


LUNCH PÅ IKEA

sitter på ikea och äter lunch, efter blir det kolla i affärerna och lite så, sen vid klockan tre ska vi till gfa och kolla på kalmar-malmö. Vi hörs senare!


Bakning


torsdag, snart helg

dagen har varit helt okej, lite segt i skolan men annars har det varit bra. Kom på att det inte blir roligt om jag lägger upp vad jag hade på mig idag, efter som att jag har gått runt i mjukis, en grå tröja från Zara och en en svart myströja från bikbok. Men imorgon blir det bättre, har redan bestämt vad jag ska ha på mig, men nu får vänta med att se.
Måste verkligen få med mig någon ut och fota i helgen eller nästa vecka för det är tråkigt att inte ha några bilder att ladda upp, måste hitta på något annat roligt sålänge till er. 

har bara en massa sommarbilder på min dator, men snart kommer höst bilder. Löven har fallt ner till marken och det är alldelles orange/gult ute. Mysigt!

 


NY OCH ENKEL DESIGN

Kände att jag behövde någon ny design och så, var väldigt länge sedan som jag bytte. Och idag hjälpte min fina vän Agnes mig med den och jag blev redigt nöjd. Enkelt och snyggt, ska försöka byta och fräscha upp bloggen oftare och göra roligare och bättre inlägg bara när jag har något att skriva. Måste även ta tag i min systemkamera och fixa bilder som jag kan visa er, tex dagens och så. 
Har tyvärr inga roliga bilder på denna datorn.. så ni får nöja er med några från arkivet. Imorgon blir det nog att gå ut och ta några bilder på hur jag ser ut och så. 
Hoppas ni har en bra onsdags kväll. 
när vi var och badade en kväll på vårat konfa läger. 
härliga sommardagar, med mölmö vännerna, sol bad i poolen och grillningar.
mysiga dagar med de mormor, morfar, anton, leia. 
fotning ute vid rapsfälten med my och en massa andra roliga och mysiga 
dagar med vänner. 

Monday

Sitter i skolan och har syslöjd och nu är det bara spanska och elevens val kvar, men på elevensval så ska vi på någon sak. Efter skolan får jag se vad som händer, är ledig imorgon för har studiedag då, härligt. Och måste bara säga att jag har haft en sjukt bra helg! :)

Två bilder från helgen


Fest med laget


Lockat håret

Vädret suger ute, regn grått och trist så passade på att locka håret. Dagen har bestått av fotbolls DM med skolan, vi kom 4:a så det var bra av alla lag som var med. Vi började spela vid halv tio och så spelade vi två matcher sen fick vi sluta runt halv tolv. Åkte hem till mormor och morfar efter, de bor nästan där och jag hade ingen skjuts för mamma och pappa jobbade så sov där inatt. Såhär har min dag sett ut idag, hoppas ni ser lite av hur mitt hår blev, lockade inte så noga, ska ändå duscha imorgon.

jag har laddat upp tre inlägg på bloggen via mobilen, men jag märkte att inget sv de har laddats upp här, så om ni undrar varför det inte har kommit upp några inlägg den senaste tiden så vet ni varför nu!


RSS 2.0