Frukoosst


GODNATT

Nu har jag suttit med mitt so arbete hela kvällen, men nu känner jag verkligen att jag inte orkar mer, är nästan helt klar, ska bara lägga till någon bild och så, men det får jag göra imorgon. Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och SOOVA! för jag är så sjukt trött efter att ha suttit framför datorn och skrivit hela kvällen i flera timmar.

Var på stan efter skolan med Nelly och Emma, men jag orkar inte sitta och skriva om det ikväll så jag bloggar mer om dagen imorgon innan skolan eller på kvällen för direkt efter skolan blir det stallet med Emma, ska fota henne och Lord, wihhoo! Men vi hörs imorgon, puss och godnatt!


Städat

Nu har jag precis ätit lite mat och för en stund sedan städade jag golven här hemma eller jag torkade golven så nu är det redigt rent och fint här hemma. Om en stund ska jag byta om till fotbollsträning och vid kvart i sju ska jag och Nellie cykla ner till träningen för att träna lite, skööntt men ändå inte.. Haha
Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och förmodligen kolla på tv!


Big Brother Live

Nu sitter jag och kollar på Big Brother live som går på tv11 och så pratar jag med mormor i telefonen. Efter blir det Top Model Sverige,Wihooo.. Och efter blir det att göra något som är mindre roligt, nämligen so! Men vid klockan tio taggar vi för Big Brother igen! Puss!


Tisdag

Sitter ute i solen och solar och bara chillar, just nu är det nästan 20 grader ute och det är hur skönt som helst! Nu tror jag att jag ska hämta mina so böcker inne och plugga lite till provet som vi har imorgon ute i solen, så vi hörs senare! Puss!


Sovdags

Nu är jag så trött så att jag somnar, orkar inte kolla klart på Big Brother ikväll..Så får kolla klart på det imorgon istället. Men nu ska jag släcka ner och sova så vi hörs imorgon, puss och godnatt!


Tv mys till Big Brother

Nu ligger jag i sängen och kollar på Big Brother och bara myser, är så himla trött så när det är slut blir det att släcka ner och sova! Ska bli så himla skönt faktiskt, men jag bloggar nog innan jag ska sova om jag inte somnar innan, hahha, men vi hörs senare sen!
Muuummsss så gott!!


VÅREN ÄR HÄR

Lite bilder sen när jag och Nelly var ute och fotade idag, fina bilder blev det tycker
iallafall jag, nu blir det mys med underbara människor till gladiatorerna! bloggar senare, puss!

Leia och Zanora

Så himla fina, Nelly och jag var och kollade på när gullefisen var och red, men
de skulle rida en uteritt så vi gick med och då blev det inga fler bilder tyvärr. Men
det kommer en annan gång!

To the world you may be one person but to one person you may be the world

'

If you don´t stand for something you will fall for everything



Mysis

Nu blir det mys med godis, chips och cola till minuten, modern family och bigbrother med Nellan Bellan.
Innan var jag, agnes och nelly på capri där jag åt en gyros tallrik, mums!
Men nu ska vi fortsätta kolla på tv och mysa hela kvällen, så vi hörs senare!

Nike

Mina nya älsklingar, jag kan verkligen inte säga något annat än att jag älskar dem!

steker i solen med mina underbara vänner!

Solen skiner och värmen är i topp, sitter ute och steker i solen med mina underbara vänner! Så himla skönt att kunna sitta ute i bara ett linne. Efter skolan blir det mys med agge och nagge och även lite so plugg! Vi hörs efter skolan sen för nu taggar vi för matte prov!

I WAS MADE TO LOVE YOU



mysig dag

hej, idag vaknade jag vid klockan nio ungefär, sedan kollade jag på tv, duschade och fixade mig och sedan kom Sara och Leia hit, då åt vi lite frukost, när vi var klara åkte vi till ÖB i Nybro.
När vi var klara där åkte vi hem och lämnade sakerna och sedan åkte vi till stan och åt på Ming, som var hur gott som helst, sen åkte jag, mamma och Anton till stadium och därifrån fick jag med mig ett par nya fotbollsskor, kan ladda upp bild på dem senare för nu ska jag kolla på Top Model Sverige! Vi hörs senare!

21 mars

Halloj på er! några dagar sedan jag bloggade nu, men har verkligen inte tid med bloggen just nu denna veckan, men jag ska försöka blogga så ofta och så mycket som jag kan!
Men om det blir dåligt med uppdatering denna veckan så vet ni vad det beror på. Om en stund ska jag byta om till fotbollskläder för om 40 minuter följer jag med pappa och Anton ner till hans träning och väntar där i en haltimme tills min träning drar igång, gutt att röra på sig!
Imorgon har vi STUDIEDAG och det ska bli sjukt skönt att få sova ut och slippa allt som har med skolan att göra, blir kanske en sväng till stan eller mode och checka nya fotbollsskor, WIIHOO..

Bild brist och har ingen tid att fota just nu.. men så fort jag får tid till det kommer
det upp nyare bilder!


Blåsigt och äckligt väder!

Idag har det varit snö,regn,hagel storm ute och just nu är det iskallt ute och det blåser hur mycket som helst ute, men det blir träning iallafall.. är verkligen inte pepp på att träna ute i detta äckliga vädret just nu, men det får gå bra!
Träningen slutar vid halv nio, då blir det att cykla hem och duscha och plugga till hk-provet som vi har imorgon och sen blir det att sova tidigt för man lär ju vara trött efter en hård träning, vi hörs! Puss!


I bilen..

Nu sitter vi i bilen och är snart i växjö, där Anton ska spela cup och den kommer hålla på hela dagen/kvällen.
Vi har bara 2,5 mil kvar så snart är vi framme, tycker att det är konstigt hur jag kan vara så här pigg som jag är nu vid denna tiden, gick upp vid klockan 6 idag på morgonen sen gick jag och duschade och fixade mig! Jag bloggar senare sen, puss!!


Loovee

Nu ska jag bara sminka mig och fixa håret, blir kanske att locka håret idag och lite senare drar jag och mamma ner till stallet för att kolla på när lillkusinen rider, hon är såå duktig!
Innan skulle vi kanske åka till mode eller stadium om inte så blir det efter stallet, men vi hörs sen, loooveee!


Mooot duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag blir lite fräsch för just nu sitter jag här med mjukis och en tjocktröja, om jag hinner så ska jag försöka ta lite fina outfit bilder till er, jag bloggar när jag har duschat och fixat mig!


Gullunge

Nu har jag precis hämtat min lilla gullunge på dagiset, nu sitter vi och äter glass och myser och det kommer bli mys med henne hela kvällen!
Jag bloggar senare sen när jag har lagat klart maten som vi ska äta ikväll, så vi får höras senare sen!
Hon ser lite tjurig ut på bilden här nedanför, men det är hon inte, hahaha!


Träning om 45 minuter

Hejsan på er! Nu har jag precis bytt om och ätit lite god mat för om 30 minuter ska jag sätta mig på cykeln för att åka ner till grusplanen där det blir fotbollsträning. Skulle tydligen bli en riktigt jobbig och hård träning idag, men det kan vara skönt det med ibland, fast inte medans man gör det men efter känns det underbart!
Men nu ska jag kolla på tv och mysa med mamma och pappa tills jag cyklar, så jag bloggar kanske när jag kommer hem sen vid tjugo i nio eller något, puss!


JAG IDAG








Jeans:Cubus Stickad tröja:H&M Skjorta:H&M


14 MARS

Skolan idag gick rättså fort, vi slutade vid 10 över två efter en spanska lektion med vikare, men han vägrade låta oss gå vid fem över som vi alltid gör.

Nu har jag precis hjälpt mamma med maten och snart ska jag nog ta och gå en runda till ica, men får se om det blir innan eller efter maten.
Men nu hade jag tänkt gå ut i det underbart sköna vädret och ta lite bilder på dagens outfit som kommer upp senare!


Top Model Sverige.

hejsan alla goingar! Just nu sitter jag i uterummet och kollar runt på lite bilder från min systemkamera på datorn och om 5 minuter börjar Top Model Sverige så nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket, byta om till min mysiga pyjamas och hämta mig ett glas med oboy innan det börjar! Vi hörs senare!

TISDAGENS


Jeans:Bikbok  Linne:Gina Tricot  Wesc-tröja:Kompaniet

nytt i garderoben




Denna marinblåa jackan hittade jag på monki för 400kronor.



Sen så fick jag även med mig denna underbara och sköna skjortan ifrån h&m
för 199kronor.

Nu säger vi godnatt

Nu säger vi godnatt och hej till sängen, ska bli så sjukt skönt att sova är faktiskt trött nu, så det ska bli underbart att krypa ner, men vi får höras imorgon för nu ska jag bara borsta tänderna och sova! Puss och godnatt på er!


Mys med familjen

Gokväll på er! Nu sitter jag och pappa och kollar på Maria Wern medans både mamma och Anton sover, så nu ska vi snart ta oss lite glass och passa på att mysa hela kvällen, men vi lär nog inte orka kolla klart på hela, det är så drygt med nyheter mitt i. Men om jag orkar och så, så lägger jag upp ett inlägg precis innan jag ska sova, men om inte så hörs vi imorgon! Puss!


THE BOYS WHO










HALSRING




DENNA UNDERBARA HALSRINGEN HITTADE JAG PÅ JC FÖR 149KR.

Konfa hela dagen

Hej, har inte hunnit eller kunnat blogga idag på dagen, har varit på konfa i stort sett hela dagen, det var verkligen hur tröttsamt som helst, för det hände inte någonting och så fick vi gulash soppa till lunch.. Men nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt resten av dagen, så jag kan lägga upp halsringen och det om nån timme, hann inte igår!


Lunch på stan

Kom hem för en stund sen, har varit på stan med mamma,matte och pappa en stund, men jag hittade ingen jacka idag heller, men en halsring fick jag med mig hem iallafall och så åt vi lunch på stan, kan visa halsringen lite senare så vi hörs då! Lite senare blir det att åka hem till kusinerna och äta god mat och kolla på melodifestivalen!


Godmorgoon

Godmorgon! Nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, vaknade för en stund sen.. Idag vet jag inte redigt vad som händer, men det märker vi senare.
Men nu ska jag snart gå och hoppa in i duschen och fixa mig lite iordning och så om det blir något!


Freeddaaaaggg

Hej, nu är det äntligen fredag och snart kommer Matte,Sara,Leia och Alexander hit för då ska vi äta lite god mat som mormor och morfar håller på att laga och sen blir det bara en myskväll här hemma! Har nästan varit iväg varje helg nu så nu ska det bli skönt att få vara hemma en hel kväll tillsammans med alla, har inte träffat min lilla sötnos på jättelänge nu! Vi hörs senare ikväll!


torsdag

Efter skolan cyklade jag hem och bytte om till mjukis och sen cyklade jag, Nelly och Agnes till ica för att köpa marabou till ikväll, nu passar jag och Nelly Alvin och det ska vi göra hela kvällen så min kväll kommer spenderas här, så vi får se om jag bloggar mer idag eller om det får vänta tills imorgon, nu ska vi leka med Alvin och sen ska vi kolla på dubbelliv och lite andra program och äta marabou! Vi hörs!

Godnatt

Hejsan, nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen för att sova, är verkligen jättetrött efter en dag i skolan och en fotbollsträning ute i kylan. När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl så det var hur skönt som helst med en varm dusch när jag kom hem, vet inte redigt hur länge jag stod i duschen!
Nu är det bara imorgon och på fredag kvar sen är det helg igen, hur snabbt går inte veckorna?
Men nu ska jag gå och fixa mig iordning och sedan blir det att sova så att jag orkar upp till skolan imorgon, men jag bloggar förhoppningsvis mer imorgon på morgonen eller efter skolan eller på kvällen det märker vi!
Men vi hörs imorgon istället, godnatt!

Jag vet inte om man kan säga att vintern är över och att det är vår när det är
mellan 4-5 minusgrader när man vaknar på morgonen?
Nu har vi inga fler läxor denna veckan och det är hur underbart som helst!


Mååndag

Hejsan på er! Nu sitter jag och redigerar lite bilder, medans jag lyssnar på musik. Sean banans låt är ju hur grym som helst, hahaha!
Och om en stund måste jag byta om och cykla ner till träningen, får bli en lugn träning för mig ikväll för jag är förskyld och hostar, men jag bloggar sen! Vi hörs!


mot mode

Nu har jag precis städat hela huset, har dammsugt, dammat och torkat golven och ja det man brukar göra när man städar snart ska jag och Nelly dra in till mode, men först måste jag bara sminka mig lite. 
Om jag får med mig någonting hem så lägger jag nog upp det senare om jag hinner för vid klockan fem eller något sådant blir det hockey, men vi hörs när jag kommer hem sen!

Solen skiner, hur underbart som helst!


Storstädning

Nu har jag precis duschat och fixat mig iordning lite och nu hade jag tänkt dammsuga hela huset och städa i väntan på att Nelly ska svara, vet inte om hon är i kyrkan nu för då är det inte så lätt att svara, men sen ska iallafall jag och Nelly åka in till modehuset en runda ska prova en jacka som jag hittade, men den kostar ju en hel del så vi får se hur det blir med det.
Men nu får jag ta och sätta igång med städningen så får vi höras efter!


JAG IDAG


blogg.se

hejsan alla! jag hade lagt upp ett inlägg förut men blogg.se dampade så det försvann och just nu orkar jag inte sätta mig och skriva om allt, blir så trött på blogg.se ibland för detta är inte första gången som det händer..

Två lektioner kvar sen..

Nu är det bara två lektioner kvar och sedan blir det hem och fixa mig iordning för att sedan ha en myskväll med mina tjejer, ni är bäst! Vi ska nog äta god mat, kolla film och bara ha en myskväll! Bloggar senare när jag kommer hem, så vi hörs då!

RSS 2.0