fredag och skördefest !

hej , idag var skolan helt okej förutom att man höll på att törsta ihjäl , vattnet var brunt och massa svarta smutsprickar i sen de grävde av en leding igår ! Emma och nellie följde med hit en stund förut för emma skulle vänta på hennes mamma , så när hon kom åkte nellie också , sen dess har jag fixat klart allt till tipsrundan som anton och hans kompisar ska ha idag och dushat , har även hjälpt till lite med maten som kommer bli tacos ! Dom ska vara i köket och så , så jag mamma och pappa får vara i uterummet , så ska nog kolla lite på tv , och göra lite matte och no så man ligger lite före . Gick precis ut till lillhuset där jag sitter just nu och kollar lite på datorn , är skönare att bara få vara ensam ibland ! Men nu ska jag typ bara kolla lite till på datorn och sen efter fixa mig för vid klockan 6 kommer alla hans kompisar hit och då måste allt vara klart , jag och pappa ska även sätta upp alla lapparna och lite så jag måste gå nu ! Fick även in några kommentarer om vad jag kunde blogga om och vad jag kunde hitta på här på bloggen , dom som kommenterade önskade lite mer bilder sen jag har varit utomlands och lite andra bilder , även lite outfits ibland . Så ska se om jag kan hitta några bilder sen vi var utomlands några gånger och lite andra bilder ! Senare ikväll efter hans fest som håller på mellan 18.00-21.00 så ska vi åka till öland på skördefest med matte och dom med , så dom kommer kanske hit lite senare sen också , får se om jag hinner blogga lite senare sen ! :)
 haha en liten söt bild på någon smilies , har inga andra på pappas dator här ute , hihi:)

nelly

hej , idag har jag varit med nelly ända sen vi kom hem från skolan , då följde vi med mamma in till stan , sen åkte vi hem då fixade vi varandras naglar och nu har vi precis gjort en tipsrunda tills anton ska ha kalas / fest ! Nu ska jag och nelly gå in igen för hon måste hem så ska nog kolla lite på tv , plugga och läsa lite så vi hörs imån ! Hörs ! :)

tagit hål i örat :)

hej alla , idag har vi haft studiedag , så sköönt! På morgonen när vi hade vaknat och fixat oss iording och lite så kom sara och leia och hämtade upp oss här , sen åkte vi först till mode , där vi kollade lite i affärerna och så , när vi var klara där gick vi bort till ikea , där vi åt mat och mamma och sara köpte lite olika saker och så. Efter åkte vi till city gross och handlade mat , när vi var klara där åkte vi hem och lämnade all mat och sen efter åkte jag och mamma in till stan , för hon skulle köpa linsvätska och jag skulle köpa en tröja som jag provade igår och sen så tog jag även hål i örat , det har jag tänkt på att göra jättelänge men har aldrig blivit av men idag blev det av ! :D Jag och mamma åkte direkt ifrån stan till KRS där vi kollade på när leia red på ridskolan , hon var jätteduktig hihihi! Den slutade vid klockan kvart över fem så direkt efter att det var slut åkte vi hem , och nu har jag precis övat på engelska läxan tills imorgon , så nu kan jag typ alla glosorna så sen lite senare ska jag läsa igenom texten igen och öva lite mer och så. För nu ska jag och mamma kolla på ensam mamma söker på datorn eftersom att vi hade match igår vid klockan åtta på kvällen så den var inte slut förrens vid halv tio typ , så missade det vi vann med 3-1 igår iallafall så det var bra för nu gick vi upp så vi ligger trea i serien med en match kvar ! Men nu måste jag kolla på programmet med mamma så vi får höras senare eller imorgon ! :D

14 år och kalas !

hej , idag blev jag väckt av att mamma , pappa och anton sjöng ja må hon leva för mig , hahha sen fick jag presenter , fick lite olika tröjor , en kofta , en blus , ett stativ till min kamera och pengar av dom , egentligen fyller jag ju år imorgon me eftersom att vi har match då så har vi lite kalas för mig idag med släkten , och då fick jag mina presenter idag istället . Kalaset börjar klockan tre , så nu håller vi på att fixa lite med mate , dukningen och så , ska snart ner till ica med mamma och köpa lite till min tårta . Vi ska äta flygande Jacob , tårta kakor och massa annat gott ! Sen efter allt detta ska jag fixa mig lite , bloggar kanske mer ikväll sen om vad jag har fått kommer kanske även lite bilder om jag hinner ! :D

sitter på bussen påväg till...

Hej , dålig uppdatering jag vet , mycket skola och fotboll , så har inte haft tid men nu måste jag ändå försöka blogga lite mer ! Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan med anton , vi ska kolla lite och sen åker vi hem med antingen mamma eller pappa , beror på när vi är klara , hade skoljoggen igår , gick 9,3km på 1timme och 26 minuter med sandra , sen på kvällen var det träning och möte , gick bra . Idag på morgonen när jag vaknade hade JAG jätte ont i ryggen och var jättetrött , kändes nästa dom om man hade feber , sen blev JAG lite piggare men fortfarande ont i ryggen ..:( Men nu måste jag snart hoppa av bussen !

hejsan svejsan !

hej , nu sitter jag hemma och håller på att byta om , skoldagen idag var bäst !
Vi fick sluta vid tjugo över två istället för vid halv fyra , så himla skönt så följde med emma och hämtade emil , sen åkte jag hem och lagade mat eftersom att både mamma och pappa inte slutade förrens vid halv fyra typ och då hade dom ändån inte hunnit laga mat till fem för anton har match idag och jag har träning så om en liten stund ska jag mamma , pappa och anton åka ner till tingby för han har samling och mamma ska ha kiosken idag , så jag åker dit med dom så jag hinner hjälpa henne med den en stund för vår träning börjar inte förrens vid klockan sex ! :) Det är inte roligt för er att bara läsa om vad jag gör och vad som händer varje dag , så nu tycker jag att ni kan komma med lite nya ideer på saker som jag kan blogga om , för det lär ju annars bli att man slutar blogga varje dag , för det är inte roligt att inte ha något att blogga om. Så kommentera!  ;)

<3

fotat med nelly !

hejsan , idag var det först skola , då vi skulle ta skolfoto har inte sett hur jag såg ut eftersom att man inte fick kolla men vi fick kolla på klassfotot , blev sådär men jag orkar inte bry mig så himla mycket om det , ska logga in på photomic.com senare ikväll och kolla om bilderna har laddats upp än . Efter skolan åkte jag och nelly hem till mig , vi åt lite rostade mackor och drack oboy , sen spelade vi skippo ! Efter tog vi våra cyklar och kameran för att cykla och fota , ingen av oss hade typ inga bilder på oss två bara , så det behövdes verkligen och sen så behöver jag några bilder som jag ska ladda upp här på bloggen. Jag kommer inte ladda upp alla bilder nu eftersom att jag ska kunna ladda upp lite bilder någon gång ibland , men jag kommer ladda upp några bilder nu !





älskar dig !♥

möta nellie om 10 minuter...

hej , nu ska jag bara fixa mig det sista sen ska jag åka och möta nellie om 10 minuter , för att sedan cykla och möta upp my och angelica på parkeringen och sen träna ! Det är iallafall träningsväder ute idag , fast det blåser väldigt mycket ute , börjar träna vid klockan sex och den slutar vid halv åtta . Efter blir det bara att duscha , pugga all engelska läxa vi har imån och kolla lite på tv , men nu måstejag ta på mig skorna för att sen åka , och imån blir de´t skolfoto , och efter skolan ska jag vara med nelly , vi ska fota ! :D

stan , match :)

Hej , vaknade vid klockan Tio idag , duschade och fixade mig sen åkte jag, mamma och anton hem till mallan och dom där vi blev bjudna på lunch för pappa var där och jobbade , vi åt bacongratäng sen åkte jag , mamma , mallan ,hanna och nellie in till stan , skulle kolla om lite olika saker , hittade en stickad tröja och en jacka tyckte verkligen om båda , dem var så himla sköna , så är verkligen nöjd ! Efter skjutsade mamma hem mig så att jag kunde hämta min väska och min cykel , eftersom att vi hade samling kvart i fyra och vi skulle kolla på kalmar ff hesmma hos dom , så JAG cyklade till my vid halv sen mötte vi upp angelica vid fem i halv fyra ! Vi vann med 4-0 mot trekanten , bra kämpat alla ! Spelade hela andra halvlek , sen när jag Kom hem duschade JAG med en gång och sen gjorde jag lite so , för vi har prov på tisdag om franska revolutionen ,så måste plugga och renskriva hela dagen imorgon när JAG kommer hem . Har precis kollat på truetalent , och nu kollar jag på idol , ska snart gå in och lägga mig i sängen och läsa lite och kolla på mobilen , så vi får säga godnatt nu! :)

tjejkväll !

Hejsan , idag på morgonen gick jag upp vid typ åtta ,för att jag skulle hinna med bussen , men sen fick jag veta att den var flyttad så den skulle mötas på tingby istället vid elva , så jag tänkte nästan gå och lägga mig istället men jag struntade i det så jag var typ as trött , vi kollade på matchen och sen åkte jag hem och fixade mig för vid tre skulle jag och sandra kolla när A-laget spelade match , sen åkte vi hem och hämtade tacofärsen och kameran , sen åkte vi till ica och köpte godis och tillslut åkte vi hem till agnes, där vi skulle ha tjejkväll , vi åt tacos , godis , spelade spel och var ute med några ! När vi Kom hem till agnes igen efter vi har varit ute så åkte jag och nellie hem till nellie där mamma,pappa , anton , matte och dom var ,och några andra vi är fortfarande här så jag bloggar från mobilen, men det är faktiskt smidigt men det dröjer lite längre än vad det gör på datorn! Men tror att vi Snart ska hem , eller jag hoppas det iallafall , vill bara krypa ner i min sköna säng där hemma och sova .. så vi hörs imorgon istället , ska ju även spela match imorgon , roligt!:)

ligger i soffan och ...

Hello , ligger i soffan och är trött , har ont i magen efter allt gott vi har ätit , som jag skrev i förra inlägget så är familjen Holm och Hanna här.. Jag åkte faktiskt in till stan förut idag och mötte upp mamma vid maxi sen åkte vi vidare till stan ,kollade om ett par byxor och tofsar , men jag hittade inte det jag ville ha så ska dit med mamma på kanske söndag eller något igen eftersom att vi typ inte hann kolla något för vi skulle ju ha gäster , på söndag blir det även att spela match mot trekanten! Glömde säga att jag bloggar från mobilen just nu , för jag orkade inte sätta på datorn. Imorgon blir det att kolla på när smedby möter berga med nellie,nelly,sandra och agnes och sen på kvällen blir det hem till agnes med alla tjejerna , men skriver mer om det imorgon , så vi hörs då ! :)

fredag

hej , idag var det skola slutade halv ett , så himla gutt fast jag är typ fortfarande jätte trött och seg har träningsvärk i hela kroppen och sen så har jag fortfarande ont i benet !
Har precis duschat så nu känner man sig lite mera fräsch , senare idag kommer familjen Holm hit , vi ska nog äta lite god mat och sånt !
Nu ska jag bara kolla lite på tv och sitta vid datan , så jag blir lite piggare tills senare idag  , så vi hörs förhoppningsvis lite senare tror jag ! :)

trött

hej  , är superduper trött efter en lång dag i skolan och träning , kom ut från duschen för en stund sen , så nu hade jag precis skrivit ett lång inlägg , och vad tror ni händer ? det laddades aldrig upp , ibland blir jag bara så trött på blogg.se , för det är inte precis första gången det händer ! så nu blir det bara ett kort inlägg , nu måste jag stänga av datorn och plugga lite engelska verb som vi har imorgon , vi har fem stycken och alla börjar på b , det är det som är det jobbigaste !
Har inte hunnit eller haft ork till att blogga dom två sista dagarna för det har varit så mycket , fotbollsträningar , matcher , läxor , skola och massa annat , så ibland blir det såhär , men jag försöker blogga så mycket jag hinner och orkar ! :)
Men nu måste jag gå och plugga somsagt och kolla på robinson !
Vi hörs! ;)

träning vid sex !

hej , dagen har varit bra , hade hk sist så då gjorde vi potatis och purjulök soppa , blev sådär , så vi åt inte precis mycket ! har precis ätit lite mat som pappa lagade eftersom att vi inte hinner äta innan träningen annars , åt lite spagetti och köttfärsås.
Just nu sitter jag och pluggar engelska och pratar med emma , har två sidor med text och glosor tills imorgon , så nu är det bara att försöka lära sig glosorna för texten kan jag , men om en stund måste jag byta om och fixa mig till träningen , den börjar vid sex idag istället eftersom at det är mörkt sen , så möter nellie vid kvart i sex , sen ska vi möta my och angelica på parkeringen vid tio i !
Men nu måste jag fortsätta plugga och prata med emma , så vi hörs kanske när jag kommer hem efter träningen !

En bild sen i vintras eller något , lite konstig bild men tänkte bara ge er
någon nu lite snabbt ! :)

sverige - litauen !

hej på er ! idag har jag varit i skolan , den var helt okej faktiskt , hade elevensval sist idag fast vi hade inte fått välja något som vi har fått så vi fick ha idrott , stötte kula och kastade liten boll så man hinner med allt i fridrotten som skulle vara klart på fredag ! :)
Har precis hjälpt anton med hans läxa , någon om massa blommor och träd haha !
Har redan gjort min hk läxa som vi har imorgon så det är skönt , men snart blir det att äta lite mat innan vi åker och kollar på sverige í det mysiga regnet !
Men vi hörs kanske senare om jag hinner , eller så bloggar jag kanske lite snabbt innan vi åker eller imorgon på morgonen eller något ! :)


godnatt..!

hejsan , i det förra inlägget jag gjorde idag på dan så skrev jag att jag inte visste vad jag skulle göra idag , men jag hade glömt bort att vi skulle på kalas , för Albin fyllde år , hade helt klart glömt bort det , så vad jag har gjort idag är att jag har varit på bauhaus med mamma , pappa och anton , vi åt även på burgeking och sen åkte vi in till Jula för pappa skulle köpa något till jobbet , sen var klockan ungefär tjugo - kvart i tre , då åkte vi till farmor och farfar för albin skulle ha sitt kalas hemma hos dom , så vi var på kalas till kanske halv fem , då åkte vi bara hem och tog på oss lite varmare kläder och så åkte vi till gröndal för att kolla på smedby , sen så har jag även gjort lite läxor som vi hade tills imorgon så såhär har min dag sett ut ! :)
Imorgon blir det skolan och sen på kvällen vid klockan sju blir det att åka till guldfågeln arenan för att kolla på när Sverige möter Litauen så det ska bli roligt , pappa åker ju även till Västervik imorgon igen och kommer hem på torsdag så då är det bara jag , mamma och anton hemma !
Fast det är sista gången dom ska åka dit och sova där och så , så det är skönt ! :)
Men nu ska jag gå och fixa mig iordning för att sedan krypa ner i sängen så att man orkar gå upp till skolan imorgon , godnatt !


sol och 20 grader , härligt !

hej , vaknade kvart i elva idag , så himla skönt att kunna få sova ibland !
Idag vet jag inte redigt vad man kan hitta på , men vid fem blir det att åka och kolla på när A-laget spelar match borta mot IFK-Kalmar , nu måste dom ta och vinna idag .
Får vell se om det finns någon som har lust att hitta på nåt roligt , det är ju iallafall fint väder idag , just nu är det 20 grader ute , så det är skönt! :) 
Nu ska jag ta på mig lite svala kläder och fixa mig , funderar på att bara slänga upp håret i en tofs , för orkar iallafall inte stå och locka eller platta det när det är såhär varmt!
 
en bild från i somras på min cooling!

Lördagens outfit !






Jeans / bikbok , t-shirt /ginatricot kofta/bikbok och utsläppt hår!:)
Jeansen jag har på mig på alla bilder är dom jag köpte igår!



mycket mer bloggande !

hej , nu har jag besämmt mig för att börja blogga en-tre gånger varje dag , sen får vi ju se hur länge det håller , men jag ska iallafall ge det ett försök , eller vad tycker ni? Problemet är att jag typ inte har något att blogga om så ni får ge lite förslag , om ni kanske vill ha lite mer bilder , outfits , fler inlägg och massa mer , så det är bara att kommentera ! :)
Igår var matte , sara och leia och familjen svensson här , vi kollade på Sverige och lite annat roligt och igår på dan var jag och my på stan , köpte ett par nya jeans , som jag hade tänkt att visa er tillsammans med dagensoutfit lite senare , för jag har faktiskt tänkt att gå ut och fota lite snabbt , så då passar jag på att ta en  dagensoutfit bild med !
Idag blir det att följa med mamma och pappa till stadium och kanske modehuset om ett tag , dom skulle köpa några byxor till anton och sen skulle vi kolla på lite andra saker med .
Ikväll ska vi till matte och dom , och då kommer också familjen svensson , så det blir ännu en härlig kväll !
Vet inte om det blir att kolla på när a-laget (herrarna) spelar sen vid tre , får se lite vad jag hinner också! :)

Sötaste!

RSS 2.0