Dagens köp.

hello everybody! Nu sitter jag här i uterummet och kollar lite på tv med mamma och pappa, My åkte hem för en stund sen , vi var först på stan och sen hämtade mamma och pappa oss där och sen åkte vi hem hit och spelade wii med Anton och Malte så dagen har varit både bra och rolig!
Hittade en grå stickad tröja på h&m för 199kr , kommer en liten bild på det här nere sen .
Jag köpte även en liten godispåse till Anton och så köpte jag en till mig.Känns som om att jag har blivit lite bättre på att blogga iallafall , eller vad tycker ni? Ska försöka börja lägga upp lite mer bilder här och så , hoppas bara att detta håller i sig nu ! men här kommer lite bilder på sakerna som jag köpte !
Här är några bilder på dagens inköp , stickad grå tröja från h&m i
storlek XS för 199kr , sen tog jag bara en bild på min godispåse .
Bilderna är tagna lite snabbt med min mobil ,så det är inte den bästa
bildkvaliten precis , men det får duga !
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen vid klockan åtta blir det att kolla
på ensam mamma söker och till det blir det chips , gurkstavar , morotsstavar
och en god dipp , en myskväll helt enkelt ! :)
Vi hörs antingen imorgon eller lite senare ikväll, puss och hejdå!:)

älskar dig min syster!♥

kom på att jag hade samma outfit som igår , så ni ska få lite bilder på mig och min finfina kusin istället , nu har jag precis duschat och fixat mig lite , så nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag sminka mig , efter det åker jag och my in till stan för anton skulle vara hemma istället , laddar upp dagens köp ikväll om det blir något ! :)
Du är som min egna syster , du är den bästa jag vet !
Så många minnen som vi har tillsammans, jag kan inte beskriva hur mycket jag
älskar dig med ord jag älskar dig min alldelles egna syster!♥

citygross.

hejsan alla , nu har jag precis laddat över alla mina bilder till min dator igen eftersom att alla försvann , sen hjälpte jag pappa att ladda över alla hans arbetsbilder till skivor och lite ,och nu sitter jag och kollar på film med anton.
Lite senare ska jag och anton ta bussen in till stan och kolla om lite saker och så , hittade inget igår på modehuset, men jag köpte lite saker på citygross och det kommer lite bilder på det sen lite längre ner i detta inlägget.
Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen byta om och fixa mig lite iordning innan vi ska åka in till stan , ,men det kommer iallafall upp bilder på dagens outfit lite senare när jag är klar och har fixat mig och så ! :)
Här kommer lite bilder på inköpen från citygross igår:

detta köpte jag igår , julmust 11kr ,6pack pucko 15kr ,två paket
med V6 tuggummi för 20 kr :)


outfiten för idag



´Pippi-tröjan Lantmännen Jeans bikbok.
Nu ska jag cykla till nelly och sen vid 12.22 åker vi in till modehuset en sväng , får se om det blir några
bilder !:)


godmorgon !

hej , kom precis in nu efter att har varit på lekplatsen med leia och med anton.. Vi har ätit fod frukost och så nu på morgonen och nu ska vi åka hem till oss , ska ringa Nelly när jag kommer hem och sen vet jag inte redigt vad vi ska hitta på , men något blire vell , men nu måste jag gå så vi hörs senare! :)
Bloggar från mormor och morfars dator så har ingen rolig bild här !

lördagsmys.

Lördagsmys med mormor ,morfar ,anton och med leia nu vi sitter i soffan och kollar på så mycket bättre och äter en massa gott , dricker julmust och myser! Hann aldrig ta några bilder förut idag för jag åkte med mamma till några affärer och lite , men får se om jag hinner det imorgon eller någon annan dag.. är jättemätt efter att vi åt den supergoda maten som mormor och morfar hade gjort ! Vi spelade ju bowling idag och jag kom typ tvåa eller trea men jag körde utan grindar men det gick rättså bra ändå.. Inatt ska jag ,morfar och leia sova i mormor och morfars säng och anton och mormor ska sova i bäddsoffan men nu måste jag fortsätta kolla på tv och mysa med dom andra , imorgon ska jag och nelly kanske hitta på nåt när jag kommer hem men det bloggar jag mer om imorgon . Orkade inte sätta på datorn så bloggar från mobilen istället ,så kan inte ladda upp någon bild nu ,men vi hörs imorgon ! :)

mormor och morfar.

Godmorgon , idag ska jag anton och leia sova hemma hos mormor och morfar så dom hämtar vell oss någon gång runt tre tiden , för vid klockan fyra ska vi bowla och efter ska vi åka hem och äta mormors supergoda mat som blir potatismos , köttbullar och brunsås muumss!
Och efter det vet jag inte redigt vad vi kommer att hitta på , men ikväll ska vi iallafall kolla på mycket bättre och bara mysa , så hela dagen och kvällen kommer bli supermysig .
Men dom har ju dator hemma hos dom så kommer förmodligen att blogga där ikväll och kanske imorgon på morgonen .
Men nu ska jag snart gå in i duschen och sen blir det kanske att följa med mamma till växer och till media markt , men det märker vi frågade Nelly om vi kunde hitta på något men hon har inte svarat än , så vi får se vad som händer men det märker vi ju somsagt!

älskar bilden och älskar tjejen på bilden !
När jag har fixat mig och gjort mig iordning kommer jag nog ladda
upp några bilder på mina nya fina pippi-tjöjor men vi hörs sen! :)


Höstlov !

hej , sitter här och myser med min finfina kusin som kom hit för en stund sen , provet idag gick faktiskt jättebra kunde alla utom en uppgift , men den kunde typ ingen.. Skolan idag var okej , och ikväll ska jag,mamma,sara och Leia bara vara hemma och ta det lugnt och bara ha det allmänt mysigt! Nu är det ju höstlov också ska bli så himla skönt att bara få vara ledig och bara koppla av i en hel vecka. Igår efter skolan när jag kom hem fick jag en blå pippi-tröja av mamma och pappa och idag när jag kom hem hade mamma köpt en vit pippi-tröja till mig är superglad för dem tröjorna för vi har letat efter såna överrallt typ och nu så hittade vi äntligen dem! Men nu ska jag gå och hitta på något roligt med leia och så , så vi hörs senare ikväll.

Bild i repris, måste verkligen ta nya någon dag nu snart , för
det är helt tomt på nya bilder i min dator så nu är det snart dags att
fylla på med några!
Puss !

superduper trött

Hejsan ,just nu är jag faktiskt jättetrött så nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag krypa ner i sängen och sova . Imorgon har vi no prov i teknik/fysik men jag kan allt så hoppas att jag kan det imorgon med men det tror jag iallafall , imorgon på kvällen vet jag inte redigt vad vi skagöea men vi hittar nog på nåt och i helgen ska vi vara hos mormor och morfar då vi skulle bowla och hitta på lite annat , kommer att bli super mysigt men bloggar mer om det imorgon ! Så vi hörs imorgon , godnatt alla ! :)

hos farmor och farfar, träning snart.

Hej , dålig uppdatering , men tiden bara rullar iväg känns det som efter skolan gjorde jag lite engelska läxa och efter gick Jag och mamma och hämtade leia på dagiset sen gick vi hem till oss där vi åt lite och lekte lite , vi tog även några bilder på oss.. men jag kan inte ladda upp dom nu för jag är hemma hos farmor och farfar , kom hit för en stund sen vi har nyss ätit lite varma mackor och om ett tag skjutsar farfar mig ner till träningen för mamma och pappa är och kollar när anton spelar match på södra utmarken.. Träningen slutar inte förrens vid nio så när den är slut kommer pappa och hämtar mig där . Men nu ska jag kolla lite på tv och mysa lite så vi hörs imorgon !:)

modehuset med mamma!

hej , dagen idag har varit bra , är bara väldigt trött efter att nästan inte har sovit något alls efter konfalägret , somnade mellan 3-halv fyra och blev väckt vid haöv åtta ! Igårkväll var jag anton hugo och nellie och spelade bowling mellan fem-sex fast vi fick börja vid femöver halv fem istället , mamma och pappa skjutsade oss dit och hämtade oss där vid klockan sex igen . När jag kom hem pluggade jag lite och sen kollade jag bara på tv och slappade mest i soffan hela kvällen för man orkade inte göra något.. Vår sista lektion idag var elevensval , då jag var tvungen att ha idrott själv med alla killar , men det var ungefär 4 andra tjejer där men jag känner inte dom så himla bra men jag fick vara i samma lag som med Ali och Oskar så det gick bra. Men nu ska jag och mamma till modehuset en sväng , och om jag hittar något så blir det kanske en liten bild till det om jag orkar och hinner ! Så jag bloggar lite senare , så vi hörs sen för nu ska vi åka mot modehuset! :)

konfaläger - godnatt ..

Godnatt , just nu ligger jag i vårat rum här i församlingshemmet där vi ska sova inatt , vi kommer nog inte somna förrens om ett tag för vi är inte så himla trötta , hihi! Dagen har varit underbar , vi har lekt haft tävlingar gått spökrunda , gått en mysrunda på kyrkogården och har varit i kyrkan typ tre gånger ! Så dagen har varit bra iallafall , men imorgon kommer vi bli väckta vid ungefär klockan halv åtta så om man inte sover så kommer man inte åka med morgondagen så måste snart sova.. Men imorgon måste vi åka till kyrkan och gå på veckomässan innan vi får åka hem, men när jag kommer hem imorgon måste jag plugga lite och sen kommer jag säkert gå och lägga mig och sova väldigt tidigt för jag kommer nog vara jättetrött tror jag men det märker vi imorgon! Men nu måste vi släcka lamporna och gå och lägga oss! Men ville bara säga godnatt till er och berätta lite om dagen.. :)

grattis min lilla älskling♥

Godmorgon , nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart hoppa in i duschen , efter måste jag göra mig iordning för att sedan åka hem till leia och fira henne lite för hon skulle ha kalas vid klockan två idag och då ska vi vara i församlings hemmet så missar det tyvärr det är därför jag ska åka dit lite innan istället .
Just nu sitter jag och kollar på lite saker på datorn , men nu ska jag g in i duschen och efter packa iordning mina saker som man måste ha med sig .
Men jag bloggar mer sen innan jag åker till konfalägret ! :)


Hur kan man älska någon så himla mycket ?♥

fredag

Hej, har inte. kunnat blogga de senaste dagarna för jag har inte haft tid , skulle blogga tidigare idag innan jag , nellie,lina och hugo var och bowlade lite , kom tvåa wiho! Men blogg.se fungerade inte så det laddades aldrig upp, är hur trött som helst på blogg.se, efter att vi hade bowlat åkte jag hem och fixade mig och sen åkte vi till Capri för att äta lite mat, tog bara en liten pommes för var verkligen inte hungrig är fortfarande lika mätt .. Just nu sitter jag hemma hos Holm och gör ingenting , har kollat på idol med lina nyss och nu sitter jag gör med alla andra och pratar lite , men ska nog snart åka hem om ett tag och sova för är jättetrött och imorgon kan jag inte sova hur länge som helst för jag måste packa mina saker ,åka till leia med hennes present och lite annat , men nu ska jag kolla lite mera på tv och lite så vi hörs imorgon innan jag åker till församlingshemmet för att sedan sova där och ha konfaläger myys! men det skriver jag mer om imorgon , så jag bloggar då ! :)

går och lägger mig och ..

hej igen , nu går jag och lägger mig i min säng och läser en stund , får se om det blir ur den svenska boken eller i den engelska , för jag har börjat läsa någon engelsk bok , men orkar nog inte läsa den så det får bli att läsa ur twilight boken men jag kommer säkert somna med en gång som jag brukar , just nu är jag superduper trött så får se hur mycket jag orkar läsa , men vi hörs imorgon på morgonen när jag vaknar istället för nu ska jag krypa ner i sängen och snart sova så puss och godnatt !;)

engelska plugg !

hej , provet idag gick rättså bra men det var sjukt svårt , fattade inte exakt allt men hoppas ändå att det gick bra!
När skolan var slut och när vi skulle cykla hem så spöregnade det , så när jag kom hem tog jag på mig mjukis med en gång för mina jeans var helt dygnsura ..
Sen kollade jag lite på datorn och nu sitter jag i soffan och pluggar lite engelska glosor medans jag väntar på att nelly ska bli klar , för vi ska läsa igenom engelska texten , översätta den och plugga på lite glosor som vi har tills imorgon och sen hittar vi nog på nåt annat , känns som att man inte kan göra något annat än att bara plugga och plugga två prov och hur mycket läxor som helst på en vecka , det är helt sjukt så jobbigt det kan vara ibland .
Imorgon börjar iallafall fotbollsträningen igen , den börjar vid 20.00 och slutar vid 21.30 så det blir att plugga innan träningen eftersom att den inte är slut förrens vid halv , lite sent tycker jag faktiskt att det är men men ...
Nu ska jag cykla och möta nelly , får se om jag bloggar mer ikväll eller lite senare , har fortfarande inga bilder på min dator så kan tyvärr inte ladda upp nån bild ! :)

dags för lite frukost !

hejsan , idag vaknade jag vid typ 20 i 7 , sen så kom emma hit vid kvart i 7 typ , när hon kom kollade vi lite på Bachelor sen gick jag och fixade mig och nu ska jag äta lite frukost , vet inte redigt vad det blir men bara något litet iallafall , idag är det dags för spanska provet , hoppas verkligen att det går bra , först idag har vi matte, spanska och efter det har vi lunch sen har vi svenska , so och till sist har vi hemkunskap , då vi ska laga pannkakor , mums!
Men nu måste jag hämta mig en macka och ett glas oboy eller något och sen ska vi kolla lite på tv.
hörs senare efter skolan ! :)

spanska prov imorgon

hej , hade somsagt so prov idag , det kändes faktiskt som om att det gick redigt bra , för övrigt så var skolan helt okej , på elevens val idag så skulle vi vara inne och spela fotboll istället för ute oh det hade vi ju inte fått veta , så därför fick vi kolla när de andra spelade ..
Efter skolan cyklade jag hem och kollade lite på tv och så , när mamma och pappa kom hem åkte vi in till stan en liten snabbis för pappa skulle klippa sig och jag skulle köpa mössa och vantar som jag hade tänkt köpa när jag var på stan med nelly men gjorde inte det då , så det fick bli idag istället .
Fick vantarna på köpet för det var ta 2 betala för 1 på alla stickade saker idag , så det var bra !
När vi kollat klart i affärerna gick vi och åt lite mat på 4-kök , jag tog bara en skål med pommes .
Och nu har jag precis pluggat klart allt tills spanska provet imorgon , kan allt utom alla glosorna som är hur många som helst , det är totalt omöjligt att kunna alla , men hon sa att det inte kom så många glosor på provet , så känner mig väl förberred iallafall , duschade nyss eftersom att emma kommer hit imorgon på morgonen vid typ kvart i sju eller något så skulle jag inte ha hunnit duscha imorgon på morgonen för mamma väcker mig vid halv 7 så fick göra det ikväll istället .
Satte precis upp mitt dygnsura hår i en knut mitt uppe på huvudet , orkar inte blåsa det för nu är jag så trött så jag vill bara krypa ner i min säng och sova .
Godnatt , skrver mer om provet och allt imorgon , så vi hörs då ! :)

so prov idag ..

Godmorgon , idag vaknade jag vid halv sju , för mamma väckte mig innan hon åkte till jobbet och nu sitter jag i soffan med min data som äntligen fungerar igen , den har varit sönder men sen så hjälpte min underbara morbror mig med den så tack så jättemycket för hjälpen ! :)
Nu ska jag läsa igenom so:n en sista gång eftersom att vi har so provet först av allt , man ska typ skriva ett brev om någon person och det är det som är provet.
Min outfit idag är mina nya jeans en blommig tröja fast det är som en skjorta och en gråkofta , kunde tyvärr inte ta en bild för min kamera är urladdad och sen tror jag ändå inte att jag hade hunnit det nu , har inga bilder eller någonting kvar på min data så det får bli ett bildfritt inlägg igen ! ;)


pluggar so !

hej , dagen har varit underbar , mamma väckte mig idag på morgonen vid klockan sju , sen gick jag in i duschen och sen fixade jag mig iordning , vid klockan åtta typ hämtade vi upp nelly , sen åkte vi in till fredrikskans där anton skulle spela fredrikskans pokalen , dom vann några och förlorade någon match , men det är en cup som spelas på olika helger så idag spelade dom bara några matcher !
När cupen var slut åkte vi till max där vi åt lite mat med familjen Svensson , när vi hade ätit gick jag och nelly in till stan där jag skulle köpa ett par jeans och hon skulle kolla om en prisent åt sötnosen Alvin .
Hittade ett par jeans på Bikbok som var super skööna !
Efter vi hade gått klart på stan gick vi till bussen och sen åkte vi hem till mig där jag bara hämtade mina böcker och sen cyklade vi hem till Nelly där vi är just nu ..
Just nu sitter vi och pluggar so till provet i imorgon fast vi kan typ nästan allt iallafall det mesta , sen efter ska vi plugga lite spanska också eftersom att vi har spanska prov på tisdag , vi har även no läxa imorgon och engelska läxa så just nu är det lite mycket läxor och prov känner jag !
På onsdag börjar äntligen fotbollsträningen igen , fast nu kommer det bara vara en träning i veckan men det är ändå skönt så att man hinner göra alla läxor och sånt får vell börja gå ut och gå lite , haha .
Men nu måste vi fortsätta att plugga so och allt annat så vi hörs senare ! :)
Har ingen bild.

mys med agnes och nelly !

Hej , dagen har varit bra efter skolan åkte jag och emma hem till mig för hon skulle vänta på emelie så vi åt lite mackor och flingor med mjölk/yoghurt .
Sen skjutsade jag ner henne till ica och så cyklade jag hem för att sedan gå ner till dagis och hämta leia och svea med mamma när vi hämtat dom gick vi hem hit en stund lekte lite med dom och så , sen skulle dom hem till leia med mamma så då följde jag med dom.
Där lekte jag med dom och efter ett tag var jag tvungen att cykla hem för att fixa lite tills nelly och agnes kom , och dom har precis kommit hit så nu ska vi göra hemmagjord pizza och sen ska vi mysa med en massa gott till idol och så .
Och sen sover dom är inatt , myysss !
Bloggar mer imorgon ! :)

trött !

Hellu , kom precis hem från gudstjänsten skrattade jätte mycket på den idag åt alla roliga saker som hände där , hahha .
Skolan idag gick bra förutom att jag fick jätte ont i huvudet idag på morgonen innan jag skulle åka till skolan och det har fortfarande inte gått över så ska snart gå in och lägga mig i soffan och kolla på halv åtta hos mig och efter på robinson sen ska jag även kolla igenom engelska glosorna och verben en gång till och så ska jag och mamma eller pappa läsa texten och översätta den , men orkar verkligen inte plugga för mycket för är sjukt trött också !
just nu sitter jag ute i lillhuset och hjälper pappa att ladda över bilder på skivor men ska gå in nu .
imorgon på kvällen ska jag agnes och nelly vara hemma hos mig och ha en tjejkväll , då vi ska laga mat och kolla på idol och bara ha det allmänt mysigt ! :)

pluggar spanska !

Hej, hoppas det blev bra med receptet på bullarna i förra inlägget.
Nu sitter jag och pluggar på alla spanska glosor som vi har imorgon , vi har 14 stycken glosor och jag har inte pluggat på några än men jag lär mig dom ganska snabbt faktiskt , så det är skönt !
När jag har pluggat klart vet jag inte redigt vad jag ska göra eller jag har tänkt på att kanske sätta mig på cykeln och åka bort till farmor och farfar en stund .
För jag och anton är ensamma hemma ikväll eftersom att mamma och pappa ska på mitt föräldrarmöte och vi behöver inte vara med den här gången :)
Skolan idag var helt okej igår också , idag var det fisk soppa till lunch , så min lunch idag fick bli en macka och knäckebröd , men det var tur att det var idag och inte imorgon för idag slutade vi vid 10 över 2 .
Vi hade även matteprov idag som gick jättebra !
Igår var jag med nelly efter skolan , vi pluggade matte och engelska som vi hade idag så vi skulle kunna allt.
Sen på kvällen vid typ klockan sju åkte vi in till maxi och det där vi köpte två tugummi paket för 25kr , kollegieblock för 10 kr och lite andra saker , sen åt vi även lite mat på mc donalds !
Men nu måste jag plugga spanska ! :)

 <3

bullar .

Här kommer resten av bilderna sen jag och nelly bakade , men de hära är sen vi bakade bullarna!





1.  smula sönder en bit jäst till små bitar .
2. smält smöret och häll i mjölken så att den blir fingervarm.
3. blanda sedan ihop lite av mjölken och smöret med jästen så att den spä ut sig.
4. Efter detta tar du alla andra ingridienserna och blandar ihop det till en stor deg .
5. När smeten inte är allt för kladdig utan lagom så låter du degen jäsa i 30 minuter .
6. När degen har jäst klart så delar du degen i två bitar sedan väljer du en av dom och börja knåda
degen , när du har knådat klart den så kavlar du ut degen så att den blir jämn och fin.
7. när du gjort allt detta så rullar man ihop degen så att det blir en lång rulle , när man gjort degen till en stor rulle så tar man en degskrapa och delar den i lagom stora bitar efter lägger du de delade bull bitarna i former på en plåt och så lägger du över en kökshandduk .
8. Låt bullarna jäsa i ungefär 30 minuter .
9. Efter detta tar du ägg och smetar på bullarna med en pensel , sen tar man lite strösocker över bullarna .
10. Sätt nu in bullarna i ugnen och låt dom gräddas i ungefär 5 minuter sen är bullarna klara !

Bloggar lite senare om dagen och lite annat ! :)


bullbak och muffinsbak..

hello , igår var det redigt tråkigt väder ute , regn regn och mera regn så jag och nelly passade på att baka lite muffins och lite bullar vi tog även lite bilder med min mobil eftersom att pappa hade med min kamera igår till sitt jobb , men några bilder blev rättså bra iallafall ,så här kommer lite bilder .

Muffins!

smält smöret.
sen blandar man socker och ägg pösigt och efter det häller man i resten av ingridienserna och blandar det till en jämn smet .

Häll sedan ner smeten i formar sen in med dom i ugnen i ungefär
10 minuter.

Så nu var kladdkakemuffinsarna klara !

Vi ska möta upp nellie och sandra här utanför nu för att sen åka till skolan ,
så hinner inte ladda upp bilderna på bullarna så laddar upp dom senare efter skolan !


hos farmor och farfar.

Hejsan , nu sitter jag hemma hos farmor och farfar så tänkte bara uppdatera er lite snabbt för har inget batteri på min min telefon just nu så jag kan inte blogga mer , krille och liselott är med här så de åt precis tacos men inte jag för jag var mätt sen mamma och vi åt lite kina mat förut så jag fick lite fika istället , ska vara här en stund till och efter blir det hem och läsa igenom våran läxa som är no :) får se om jag bloggar senare om jag hinner och orkar ! Hörs!

söndag .

hej , tråkig dag idag , har bara varit hemma och inte gjort någonting. Duschade och fixade mig för en liten stund sen och nu sitter jag vid datan har precis ätit lite lunch idag blev det stekt potatis med köttbullar gott! Nu har precis mormor och morfar och mats och marina kommit hit men nu ska vi fika lite så vi hörs senare !

natti natti

Nu har jag mamma och anton precis kommit hem från matte och dom , så har precis fixat mig iordning för att nu gå och lägga mig i sängen och sova , är redan superduper trött så det ska bli sköönt ! Väntar bara på pappa för han stannade en stund..så jag ska nog ringa honom nu , så bloggar mer om dagen idag med my och så har sett ut imorgon !

matlagning nästa .

hej, hann aldrig blogga igår för direkt efter skolan gjorde jag Emma lite mackor till oss och direkt efter att vi hade ätit gick vi ner till tingby där emmas mamma hämtade upp oss , sen skjutsade hon oss till stallet och efter det fixade vi mirre och sen lastade vi in honom i transporten och efter det åkte vi till rockneby där hon skulle rida för en tränare . Jag gjorde inte så himla mycket eftersom att en annan också följde med från stallet så jag satt mest och frös hela tiden på en stol, hon red vell i ungefär lite mer än en timme . När Emma var klar så släppte dom av mig vid kyrkan i rockneby där morfar sen hämtade upp mig och efter det åkte vi till Conny och Annika och hämtade upp mormor för vi skulle hem till oss och äta pizza och kolla på sverige , så det var min dag igår. Idag på morgonen fixade jag mig iordning och sen cyklade jag och anton ner till ica och köpte lite saker, när vi kom hem åt vi lite frukost och sen kollade jag lite på tv . För ett tag sen åkte jag och mamma först ner til ica och sen åkte vi nr till tingby för att kolla när 99:orna övade inför höstcupen med någon minicup mot lindstal och pukeberg ! Så nu har vi precis kommit hem och håller på att laga lite lunch , idag blir det potatisbullar och bacon mums ! Om en stund när jag har ätit och lite så kommer my hit , så vi ska hitta på något roligt för det var så länge sen vi hittade på något nu ! Bloggar senare ! :D

tröött..

Godnatt alla , är sjukt trött så varken hinner eller orkar blogga nu , imån efter skolan ska jag med emma till stallet men skriver mer om det imorgon , puss och godnatt !:)

hårinpackning mm..

hejj nu har jag precis duschat och haft hårinpackning och lite annat så nu är mitt hår lenare än någonsin! Eftersom att mamma väckte mig vid halv sju innan hon skulle åka till jobbet så hade jag mer än en och en halv timme på mig så då hann jag ta lite hårinpackning med för annars hade jag bara fått sitta och kolla på tv hela morgonen , men just nu har jag precis slängt mig ner i soffan och kollar just nu på privat practice som är på tv just nu. Brukar kolla på det på morgonen , idag efter skolan vet jag inte redigt vad jag ska göra , tror att vi slutar 20 över 3 eller halv 4 , vet inte redigt vilket av dem men det märker vi har inte någon läxa idag heller så det är skönt ! Min outfit idag är mina nya byxor från lindex som jag köpte igår , en t-shirt från gina tricot och en mjukiströja från bikbok har bara mys kläder på mig idag för det är typ regnväder ute får även se om jag har tofs eller bara utsläppt hår . Lägger inte upp en bild på det nu för jag hinner inte ta en bild , ladda över den och sen ladda upp den ! :)

Det hära är hårinpackningen jag använde idag eftersom
att jag tycker att den är bra och ger ett lent och fint hår!
Vi hörs senare efter skolan :)

soova !

Nu ska jag bara borsta tänderna och fixa mig för att sedan gå och sova , är supertrött och har lite ont i huvudet så det ska bli skönt att bara krypa ner i sin underbara säng och sova ! Bloggar mer imorgon för nu måste jag gå , godnatt !

city gross ....

hej skolan var okej idag men det bästa var nog att vi fick sluta kvart över ett istället för vid 20 över två bara för att vår spanska lektion var inställd pga av att vår spanskalärare var sjuk eller något , så det var sköönt ! Efter skolan cyklade jag med mamma till ica för hon skulle handla lite saker till maten , köpte en sallad som jag åt lite av och sen kom sandra hit vid typ halv 3 och när hon kom gck vi ut till busshållplatsen och väntade på bussen i typ 5-10 minuter. Sen så hoppade även nellie på bussen och så åkte vi till city gross och handlade lite och så gick vi även lite på modehuset. Fick med mig ett par byxor hem från mode , det var nästan som haremsbyxor fast dom känns nästan som en blandning mellan mjukis och ett par pyjamas byxor så dom är sjuukt skööna! Sen fick jag med mig två stycken dove duschkrämer som kostade 10kr styck,lite blandat godis,snickers som jag köpte till mamma,toffifee och tugummi allt var typ jätte billigt där idag så då passade jag på att köpa lite saker som man kanske behöver senare eller någon gång!
Här kommer några bilder.


Mums !

Här är en bild på byxorna jag köpte idag från Lindex för 179 kr på barnavdelningen ibland hittar
man saker där med , men det är ett par långa byxor för det ser det inte ut som på bilden och dom är
mycket finare i verkligheten !
Får se om jag lägger upp ett inlägg lite senare ikväll när jag ska gå och lägga mig eller nåt , men det märker vi sen ! :)

godnatt.

Hej igen , har precis kollat lite på tv , det var 112 på liv och död . Så nu ska jag krypa ner i min sköna säng och läsa en stund, men lär vell somna haha , men vi hörs imorgon godnatt alla! (Mobilbloggar) :)

hello everybody ...

hello everybody , skolan var helt okej idag på hemkunskapen som var sista lektionen gjorde vi fiskgratäng med ris , helt okej det med ! När jag kom hem från skolan kollade jag på the secret life of the american teenager , så nu har jag kollat på några avsnitt av det på tv så nu ska jag nog plugga lite engelska och kanske läser jag lite i min bok också om jag orkar och hinner. Vet inte redigt vad vi ska äta senare ikväll , hjälper kanske mamma och pappa att hjälpa dom med maten men det märker vi sen ! Ikväll ska kanske jag och anton spela lite fotboll här utanför eller på tomten , det gjorde vi även igår kväll då det faktiskt var riktigt skönt och varmt väder ute ! Så vi kanske hörs lite senare ikväll. :)

en bild som jag tog i somras !

godmorgon (mobilbloggar)

Godmorgon alla , idag blev jag väckt klockan tjugo i sju typ innan mamma åkte till jobbet. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv , ska snart fixa mig för vid tio över ska jag möta upp nellie och kanske sandra för jag vet inte om hon fortfarande är sjuk! Har precis ätit lite frukost , så nu ska jag bara lägga ner alla sakerna i väskan och sen sminka mig . Efter skolan vet jag inte redigt vad jag ska göra blir kanske att hitta på något , jag måste iallafall plugga lite engelska , kan nästan allt redan , så ska bara kolla igenom det. Innan jag cyklar till skolan ska jag bara läsa igenom hemkunskaps läxan!:) Hörs kanske senare ! :)

lalandia del 2 .




Då var skridskoåkningen avklarad , dags för lite middag.


De vuxna satt kvar på resturangen medans jag och nellie gick med
barnen till leklandet .


detta var leklandet som vi och barnen gick till .

Här var lite bilder på när vi åkte skridskor , hur det såg ut i vår stuga och
på en resturang och lite blandat !
Hörs ! :)

Bildbomb från lalandia del 1 !



Här fick ni lite bilder sen vi var i lalandia , dom flesta av dom som jag laddade
upp nu var tagna på vägen dit i bilden och på färjan till Tyskland !
Den sista bilden var på mitt rum i stugan där vi sov ovh åt mat , mer bilder från del 2 kommer senare
för nu måste vi gå ut för leia och sara kommer och hämtar upp oss nu , så vi hörs
senare , bilderna i del 2 tog jag när vi var och hittade på olika saker , som att åka skridskor resturanger mm ! :)

goodmorning !

Tingeling , idag ska jag mamma och sara till ölad igen , fast till något annat ställe , igår var vi på eriksöre och det var supeer mysigt vi var hemma lite innan tolv !
Nu måste jag bara ladda kameran , klä på mig , sminka mig och fixa håret , kanske blir det en outfit bild om jag hinner innan vi ska åka men ni får nöja er med den hära sålänge !

gammalbild!
Ska ladda upp lite fler bilder från när vi var i Lalandia och i Tyskland om en liten
stund med :D


RSS 2.0