NYÅRSAFTON♥

Hej, idag är det nyårsafton, wihoo!♥  Så idag blir det att först grilla korv i skogen vid klockan halv ett, efter blir det hem och duscha och fräscha till sig innan vi senare ska hem till Hanna, taggar fest ikväll känns som att kvällen kommer bli grym!
Vi ska äta förrätt, varmrätt, efterrätt och smälla en massa raketer och smällare vid klockan tolv och lite andra mindre innan, längtar faktiskt till ikväll.
Nu när vi ska till skogen och grilla så ska jag bara ha nåt gammalt på mig, för man kommer lukta brandrök när man har grillat, så jag fixar mig efter när jag har duschat och så istället, men ikväll ska jag ha ett linne som det står GO ON på i guldiga paljetter, en ny svart rättså genomskinlig skjorta som jag köpte i veckan, ett par svarta strumpbyxor och knästrumpor och sen så ska jag kanske platta eller locka håret kan inte bestämma mig.
Vad tycker ni? plattat eller lockigt hår?:)
Men nu ska jag gå och kolla på tv, så vi hörs lite senare idag! ;)

Nyårsafton imorgon!

Hej, idag när jag vaknade kollade jag på mitt favoritprogram och sen gick jag och duschade och fixade mig, sen kom My hit och då kollade vi också lite på tv för det var 30 minuter tills vår buss gick, då tog vi bussen in till stan för vi kollade på lite saker och sen så åt vi lite och vid klockan halv 4 hämtade mamma oss då åkte vi hem hit och sen kom Leia och dom, vi pratade lite och så och sen skulle hon hem och äta, vi skulle egentligen träffas efter men hon hade fått ont i huvudet så nu sitter jag lite vid datorn och kollar på olika saker!:)
Vid klockan åtta blir det nog att kolla lite på tv och bara ta det lugnt, men nu ska jag gå så vi hörs antingen imorgon eller senare ikväll beroende på vad jag orkar!
Och imorgon är det NYÅRSAFTON, då vi ska vara hemma hos Hanna, kommer bli superduper roligt och mysigt!:)

puss och hejdå!! :)


finakusin!

Hej,just nu passar jag min lilla finfinakusin vi dansar ochkollar på film och bara myser, nu måste jag faktiskt gå och sminka mig och byta om för sen ska vi kanske iväg, men jag får blogga lite senare för nu måste jag fortsätta dansa innan Leia blir tjurig, men vi hörs lite senare sen, puss och hejdå!:)

onsdag

hej alla! Nu sitter jag hemma och har precis duschat och fixat mig och nu ska jag, mamma och anton åka till ölandsköpstad, där jag ska kolla på ett par skor och mamma och anton skulle också kolla på lite saker, sen efter ska vi hem till mamma farmor och farfar och lite, men nu ska vi åka så vi hörs! :)

kärlek till er

Hej, nu kom jag precis hem till farmor&farfar för om fem minut er ska vi till stan och lite annat mysigt, har varit på modehuset idag, själv faktiskt! Men nu ska jag gå för vi ska snart åka in till stan och myser, älskar att umgås med mina kusiner nu när de äntligen är här, för jag träffar aldrig nästan dem och det är synd för så roligt som vi har det ihop är otroligt! :)

bästa kusiner!

Hej, nu sitter jag hemma hos min farmor och farfar och väntar på att Pia och carro ska komma hem ifrån Märta och Gidde, när de kommer ska vi åka till Krille och Liselotte där vi ska vara en stund ikväll, har inte varit i deras nya lägenhet så det blir mys! Förut idag åkte jag in till stan med Carro,vi fikade lite och sen gick vi och kollade i lite affärer och efter en stund kom mamma och gick och kollade lite med oss, jag fick iallafall med mig en rödhalsduk och till den fick man en rödmössa och sen så var det även en tröja som jag fick med mig, men måste in och kolla lite mer antingen imorgon eller på onsdag! Men nu måste jag gå och klä på mig puss och hejdå! :)

mina julklappar.

Här kommer lite bilder på mina julklappar som jag fick igår! :)
Ett halsband från edblad, som är superfint älskar det!
en röd tröja från gina med usa flaggan i luvan, också superfin.Denna ska jag
även ha på mig idag tror jag.
en söt liten tomte jag fick av min lillebror.
ett monopol och en ram där man kan sätta flera bilder.
detta var mina julklappar, jag fick även pengar och presentkort och sånt med,
sen så fick jag även en pälsmössa men den orkade jag inte ta kort på nu, så det
kommer en annan dag! men nu måste vi gå för om mindre än 10 minuter kommer
Pia och hämtar oss, får se om jag hinner blogga mer sen, puss och hejdå! :)

Nöjd tjej efter en underbar julafton!

HEJ, DAGEN IGÅR VAR HUR UNDERBAR SOM HELST!
vi åt god mat, pratade, myste, kollade på kalleanka och svensson svensson, öppnade julklappar, åt julgodis, gick på midnattsmässa kunde en julafton bli bättre än så? det bästa var att vi firade med våra nära och kära som jag älskar hur mycket som helst, det ända jag kan säga om gårdagen var att det var en underbar och mysigkväll!
hade verkligen inte tid till att blogga igår, men nu kommer jag lägga upp vad jag hade på mig och sen efter lägger jag upp bilder på vad jag fick och så, fast i ett annat inlägg för annars hade detta inlägget aldrig tagit slut känner jag!
nu måste jag gå och locka håret och sminka mig för sen kommer Pia hit och hämtar upp mig, då ska vi åka och hämta mina två underbara kusiner som kommer hit idag, har inte träffat dem förrens på jättelänge så jag ser verklgen fram emot det och efter ska min familj och alla andra släkten hem till farmor och farfar och äta god mat och då får jag verkligen umgås med mina kusiner! :)


detta hade jag på mig igår, jag hade min nya tröja som jag köpte
i förrgår när jag var på stan med nelly, ett par svarta tights och ett svart
linne, sen så hade jag även gjort korkskruvar i mitt hår, och nu ska jag göra
det i mitt hår igen för det är bara några kvar! :)

JULAFTON IMORGON+ DAGENS SANNA!

Hejsan alla! nu sitter jag och pratar lite med alla goa människor som är här och om 10 minuter ska vi gå och spela bingo, mysigt!
Åkte in till stan idag med nelly, då jag köpte en tröja som jag ska ha på mig imorgon, fick bli en svart/vit tröja från h&m, men den visar jag imorgon för mitt internet fungerar inte så jag är inkopplad till mattes telefon!
Här kommer lite bilder på hur jag ser ut ikväll.



Detta har jag på mig idag:
sammetstights-h&m svart linne-gina, marinblå blus-gina och
upsatt hår i en tofs med en fläta på varje sida som går ihop med
tofen! :)
Vi hörs imorgon, puss och hejdå! :)

cornflakeskakor passar perfekt till julen!

så här ser cornflakeskakorna ut, recept och ingredienser kommer här
nedanför!
Cornflakeskakor måste vara en av de lättaste kakorna/julgodiset
att göra!:)
Ingredienser-
100 gram margarin
1dl ljussirap
1dl socker
3msk kakao
cornflakes- ta så mycket som du vill ha beroende på hur kladdig kaka du vill ha!

Genomförande-
1. smält margarinet i en rättså stor kastrull så att alla ingredienserna får plats.
2. Blanda i socker, sirap och kakao, låt det koka i 2 minuter så att smeten blir lite fluffigare/tjockare, men om det kokar för länge så blir smaken inte god.
3. när den har kokat klart, häll i cornflakes till du tycker att smeten är lagom kladdig.
4. häll upp smeten i bakformar, häll inte i för mycket smet i varje eftersom att kakorna blir väldigt
mäktiga!
5. ställ in kakorna i kylen och låt dem svalna, kakorna ska förvaras i kylen eller där det är kallt!

Hoppas att ni gillade detta, nu ska jag gå och duscha och fixa mig, för att sedan hitta på något får se vad det blir, men jag laddar iallafall upp dagens outfit lite senare! :)

mysigt med jul!

Detta var lite julbilder på tomtar, änglar och lite andra julsaker som
jag har inne på mitt rum, älskar att ha änglen tänd på kvällen när man
går och lägger sig alltså den som är på de två sista bilderna!
Här var lite bilder på vår julgran, får se vad det lir för något som jag kan
ladda upp på bloggen imorgon, om det är någon som har något flörslag på
vad jag kan visa er så kommentera så ska jag försöka göra en sak varje dag?
Vad skulle ni tycka om det? :)

ÄNTLIGEN LOV!♥

Hej, nu är det äntligen jullov, kom nyss hem från att ha haft en myskväll hemma hos farmor och farfar med pappa och anton, för mamma jobbar ikväll.
Skolan började med att vi fikade och kollade på film, sen åt vi brunch, fast jag åt inte för jag var för mätt, sen cyklade vi till kyrkan där vi inte var så himla länge och efter fick vi våra betyg och det ända jag kan säga om det är att jag är hur nöjd som helst!! :)
Efter åkte jag mamma och mormor till citygross där vi handlade lite saker till julafton.
Imorgon kommer mormor, morfar, farmor, farfar, micke och matte och sara och dom hit, då vi ska spela bingo för det är uppesittarkväll, äta gott och bara ha det allmänt mysigt, nu kommer lite bilder på vad jag hade på mig när vi var hemma hos farmor och farfar, så hoppas att ni gillar det och lite senare kommer det lite andra bilder, vad det blir får ni se! :)
sammetstights-h&m svart linne-gina blus-cubus
ville bara uppdatera med kvällens outfit, ska försöka ladda upp det imorgon också!
Puss och hejdå!

Hej, dagen idag startade vell inte så jättebra, vaknade vid klockan tio i åtta och då hade jag somnat om i en timme och 20 minuter, så jag hade bara 20 minuter på mig att äta, fixa mig och piggna till så när jag kom till skolan var jag hur trött som helst!
skolan var helt okej, hade letioner till klockan ett och sen spelade 9:orna volleyboll mot lärarna och eleverna vann och när det var slut vid typ klockan två så fick vi sluta!
När jag kom hem bakade jag julgodis och nu har jag precis kollat på julkalendern och ska hem till farmor och farfar om kanske en timme? så får vell hitta på något tills dess, sen vid kvart-tjugo över sju så skjutsar farfar mig till träningen för jag ska vara hos dom medans anton tränar, dom slutar när våran träning börjar! :)
Hörs kanske senare om jag hinner det, puss och hejdå!

tisdag, 4 dagar kvar till julafton!

hej alla! dagen var idag var helk okej, på hemkunskapen åt vi lussebullar som vi bakade förr förra gången och sen så pratade vi lite och körde en tävling och så!
Efter skolan åkte jag hem och kollade lite på tv, sen så åt jag lite mat och idag fick det bli bacongratäng som mamma lagade, gott!
Skulle egentligen bakat julgodis idag, men mamma bakade knäck och kolor så jag ska nog göra lite julgodis imorgon eller på torsdag istället tror jag!
Efter gick jag hem till nelly där jag är nu, vi har pratat och lite sånt, men nu ska vi fixa med lite andra saker och hitta på något roligt, sen kommer pappa och hämtar mig ikväll, så ni får ha en fortsatt bra kväll så får jag se om jag bloggar lite senare ikväll om jag orkar och hinner! :)
mums så gott med lussekatter, längtar tills julafton bara 4 dagar kvar nu!!! :)
Puss och hejdå!

jag idag.

hej alla små gullungar! nu hade jag tänkt berätta lite om min dag, idag vaknade jag vid klockan sju av at mamma väckte mig, sen kollade jag på tv och åt lite frukost, jag kollade bland annat på julkalendern, efter fixade jag mig då jag sminkade mig, klädde på mig och så.
Sen blev klockan tio över åtta och då gick jag ut för att möta upp nellie och emma sen åkte vi och mötte sandra och sen cyklade vi till skolan. Skoldagen har varit redigt chill, först hade vi no(biologi,kemi), sen rast och efter skulle vi ha klasstimme, men den blev inställd och eftersom att vi ändå hade lunch efter så åkte jag, nelly agnes och molly hem till mig och åt lite rostade mackor för vi hade fått en och en halv timmes rast eftersom att vi fick sluta.
När vi började igen vid klockan tolv hade vi no (biologi,kemi) igen, men på denna lektionen labbade vi om starka och svaga syror+ magnesium, efter hade vi so, då fick vi tillbaka våra inlämningar och sen hade vi engelska då vi kollade på film. Sen skulle vi ha elevensval, men eftersom att det var fotbollstunering idag och då fick vi kolla på finalen och när den var slut gick vi tillbaka till vår lektion, där var vi kanske i tio minuter och sen fick vi sluta så dagen har varit riktigt chill!
Nu kom jag precis hem efter att ha ätit lite god mat på ikea, fast jag åt inte från julbordet, så jag tog kyckling och pommes med bearnesås till och det var supergott, nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och efter det blir det SOS Västkust och får det bli Det Okända!
Nu känner jag att detta inlägget blir väldigt långt, så nu kommer lite bilder på dagens outfit!
Jeans-bikbok T-shirt-h&m utsläppt hår, hade även en svart mysiströja
från bikbok idag, men den hade jag inte på korten!
Nu ska jag även gå och läsa lite ur min bok, puss och hejdå! :)

julmys!

Detta var några bilder på några av ala julklappar som jag slog in idag,
de flesta av dessa paketn är till min mamma, för alla andras har jag redan slått
in, känner att jag har köpt väldigt många paket iår?
Men man vill ju vara snäll, några pakt är inte bara från mig menmen..
Börjar faktiskt få lite julkänslor nu och det är nog på tiden för om exakt 5 dagar är
det julafton! längtar, det ända som jagsaknar just nu är snön, hoppas att den kommer
snart så att det blir en redig vinter!
Nu ska vi åka till ikea och äta julbord med familjen svensson, hoppas att det blir gott!
om jag hinner så laddar jag upp dagens outfit när vi kommer hem!:)

mormor och morfar!

hej. nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och kollar på tv och myser! sovde över här igår efter kalaset, på kvällen kollade vi på lite olika tv program blandannat på fotboll och hade en mysigkväll!
vaknade runt tjugo i tio idag, så himla skönt det är att få sova länge på morgonen. Efter en stund åt vi lite frukost och så, och snart ska mormor och morfar skjutsa hem mig, när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum, eftersom att man måste välja ett rum att städa som hemkunskapsläxa, och då väljer jag mitt, för det behöver ändå en redig storstädning nu känner jag, sen ikväll ska jag mamma, mormor och kanske sara åka och kolla på gospelkören när dom sjunger i kyrkan och så!
men jag bloggar sen när jag kommer hem, lägger kanske upp dagens outfit och före och efterbilder på när jag har städat? :)
Puss och hejdå!

På kalas!

Hej, nu sitter jag hemma hos mormor och morfar på kalas för morfar fyllde år igår, så grattis till honom!
Vi har druckit god glögg och ätit god mat så nu är jag jättemätt, orkar knappt inte ens röra mig. Dagen/kvällen igår var superbra med min Nelly! :)
Vi gjorde lite olika roliga saker, vi gick och la oss rättså tidigt igår för vi var trötta och sen så vaknade vi vid lite efter halv tio idag på morgonen, då gick vi och åt lite frukost och kollade på tv, och sen vid klockan ett åkte jag hem för att duscha och fixa mig till kalaset!
Får se om jag bloggar lite senare sen ikväll också, men vi hörs puss och godnatt!:)

sover hos nellanbellan.

hej, skoldagen idag var helt okej, efter skolan cyklade jag och Nelly hem till mig och lämnade våra saker och hämtade pengar sedan tog vi bussen in till stan där vi åt Mcdonalds.
Köpte två par mysisstrumpor. Sedan när vi kom hem åt vi kebabrulle och gosade med Leia , vi kollade på lite tvprogram sen packade jag ner mina saker och sen cyklade vi hem till Nelly där jag ska sova inatt.

onsdag-nelly.

hej, nu kom jag och nelly precis hem till henne, skolan idag var helt okej, och engelska saken gick rättså bra, hoppas på det iallafall.
Nu ska vi kanske kolla ,på en film eller något roligt, vid klockan halv åtta blir det fotbollsträning så om vi har tur så hinner jag kanske slänga upp dagens outfit, eller isånafall blir det jag har på mig nu, för i skolan hade jag jeans men bytte till mjukis nu, älskar att bara ha mina älskade och skönaste mjukisar och en mysig kofta till, speciellt i detta vädret! :)
puss och hejdå!

Jag är Zlatan Ibrahimovic.

Hej, nu sitter jag och kollar på olika program på tv, det var jättefint i kyrkan men det var inte så himla länge som de gick lucia, det höll vell på i ungefär 25-30 minuter!
Jag har skrivit klart allt tills imorgon då vi ska ha two minutes talk! :)
Men nu ska jag gå och ta på mig min pyjamas och sen blir det att fortsätta att kolla lite på tv och datorn, sen efter ska jag fixa mig och gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur boken JAG ÄR ZLATAN IBRAHIMOVIC, jag har precis börjat och jag tycker att den boken verkar vara jättebra alla säger att man inte vill att den ska ta slut och så, så hoppas att jag tycker likadant! :)
här är boken som jag håller på att läser just nu, men nu måste jag gå så vi får höras imorgon antingen på morgonen eller efter skolan. Ska även försöka att ladda upp dagens outfit imorgon, känner att jag måste börja ladda upp lite sånt här på bloggen så att det blir lite roligare för er! Kom gärna med fler ideér, så släng in en kommentar om ni kommer på något! puss och hejdå! :)


you are the best I´ve ever met ♥

hej, har inte hunnit blogga de senaste dagarna, eftersom att vi ska ha lite redovisningar och så, idag redovisade jag mitt arbete om HC Andersen muntligt på svenskan och jag fick veta vilket betyg jag fick och jag är lika nöjd denna gången som förra! skolan idag var helt okej, hade städning på hem kunskapen, så jag och nelly jobbade tillsammans!
Efter skolan åkte nelly och jag hem till mig, skulle lämna mina saker och byta om och lite sånt, sen åkte vi hem till nelly, och nu sitter vi här och ska hitta på något roligt. Ikväll vid klockan halv sju ska vi följa med mamma och kolla på lucia i kyrkan, mysigt med jul snart, nu är det bara 11 dagar kvar till julafton och vi har fortfarande inte fått någon snö, man kan ju inte fira jul utan vitt på marken, får inga riktiga julkänslor annars.
men nu ska jag gå och hitta på något med min älskade nelly, så vi får höras lite senare eller imorgon, puss och hejdå!
bild i repris, orkade inte leta efter någon annan bild.
Det finns inget finare än du, du är alltid där för en när man behöver dig,
du finns i mina drömmar du finns i mina tankar och speciellt i mitt hjärta.
Jag älskar dig, det finns ingen annan på hela vår jord som är lika fin som dig!♥

fryser ihjäl!

hej, nu har jag precis kommit hem efter en dag på fredrikskans, har kollat på när Anton har spelat cup, var där med mamma och morfar och nu sitter jag i soffan med en varm gosig filt över mig och fryser ihäl om fötterna! Vilka skor man än har på sig så blir det kallt om fötterna, jag hade mina tjocka stövlar och ett par varma strumpor på mig men jag fryser ändån! att frysa om fötterna är det värsta jag vet, för då blir man kall i hela kroppen. Vid klockan fyra idag ska vi vara i kyrkan då vi ska gå på luciagudstjänst och efter det ska vi gå till församlingshemmet där vi ska ha kvällsprogram vad det nu är? till klockan åtta ikväll. Så om en stund ska jag laga någon enkel lunch och sen måste jag börja skriva om vad jag ska berätta om på two minutes talk som vi ska ha imorgon, hatar verkligen att prata engelska inför andra! Tror att jag ska prata lite om mig själv ovh mitt liv, för då kan man bara berätta om vad man gör på fritiden och lite sånt! Men nu ska jag gå och kolla på tv och värma upp mig under mina varma filt med ett glas varm choklad i :)

vi hade det jättemysigt igår också, då vi kollade på så mycket bättre, fotboll och åt en massa gott godis och bara hade det mysigt! nu sitter jag även och äter lite godis som jag köpte igår, men nu måste jag gå och fixa lite och så, får se om jag orkar och hinner blogga innan jag ska iväg sen, eftersom att jag måste fixa med lite saker och sånt! puss och hejdå!:)

tråkig lördag.

hej, nu sitter jag och dricker oboý och har precis kollat lite program på tv, har inget att göra idag men vid halv fyra eller något så kommer mormor, morfar och leia hit och sen ska vi ha en myskväll framför tv med en massa gott! Men nu ska jag kolla lite saker på datorn och sen så får vi vell se om jag hittar på något att göra, så vi får höras lite senare idag när jag orkar blogga! =)

idol mys med älsklingarna!

Hej, nu sitter jag agnes och nelly och kollar på idol hemma hos mig och har det supermysigt! Skolan var helt okej idag, efter åkte jag hem och sen vid typ lite efter fyra så mötte jag upp agnes och nelly vid capri där vi åt godmat, sen efter åkte vi hem hit och sjöng singstar och spelade spel på datorn och lite sånt, och nu ska vi fortsätta att kolla på idol och sen vet jag inte vad som händer men det märker vi, men vi hörs kanske lite senare ikväll om jag orkar annars bloggar jag mer imorgon för då ska mormor,morfar och leia sova här för mamma och pappa ska iväg. Så vi hörs då, puss och hejdå!:*

svenska..

hej, nu sitter jag i skolan och har precis skrivit en uppsats om författaren HC Andersen och lektionen slutar och 10 minuter, då har vi lunch och efter lunch har vi spanska sen matte och efter det har jag slöjd i tio minuter och sen blir det dags för att ha utvecklingssamtal. Efter att jah har haft mitt utvecklingssamtal så slutar vi eftersom att vår idrottslärare är sjuk igen, så vi hörs efter skolan då jag ska fortsätta att skriva på min so-uppsats!:)

renskriver so med nelly!

hej, nu sitter jag och nelly ute i lillhuset och har precis ätit lite mat som vi har lagat och det blev snitzel med kroketter, muums! Nu ska vi renskriva allt tills so-uppgiften, och vi ska börja skriva våran analys idag med och det är det jobbigaste av allt typ... men nu måste vi börja att renskriva så vi får höras lite senare! ikväll vid klockan halv åtta blir det även träning för min del!:)

so och engelska plugg.

hej,idag kom den första snön, men det tråkiga är att den försvinner nästan med en gång, och sen så är det så kallt ute så det är jättehalt ute på vägarna så man kan knappt cykla längre.. nu sitter jag och renskriver min so, och nu ska jag plugga lite tills vårat glos och verbprov som vi har imorgon.
När jag är klar med engelskan och kan det mesta så ska jag fortsätta att renskriva allt i so:n som ska vara inlämnat på fredag, det handlar om i-länder och u-länder sen så ska man välja ett i-land och ett u-land som man ska skriva massa olika saker om och en analys så hoppas att jag hinner!
Jag är faktiskt jättetrött redan så får se om jag kommer gå och lägga mig tidigt ikväll eller sent!
Om 35 minuter så blir det nog att kolla lite på tv samtidigt som jag pluggar och skriver lite, men nu måste jag gå så vi får höras senare eller imorgon! :)

godnatt.

hej, efter skolan åkte jag hem och då kom mormor och sara hit och lite, sen åt vi god mat som mamma och pappa hade lagat och när jag var klar cyklade jag hem till nelly, vi har spelat kort och gjort en massa andra roliga saker, kom hem vid kanske 10över nio eller något, man kan typ inte ens cykla ute för det har blivit jätte halt på vägarna, men nu måste jag gå och lägga mig i min sköna säng och sova, så vi får höras imorgon, puss och godnatt!:)

engelska..

Hello everybody! Nu sitter jag och mina älsklingar i skolan och ska snart ha engelska, orkar inte gå i skolan, är både trött och har lite ont i huvudet, hörs sen puss och hejdå!:*

hockey

hej, nu ska jag och nelly snart bli upphämtade av mamma,pappa och matte för vi ska följa med dom på hockey som börjar vid klockan fem, tror jag.. men nu ska nelly bara byta om och sen måste vi gå ut, nelly vann över mig på bowlingen med bara några poäng, men det var superkul iallafall som alltid när man är i hennes sällskap!
Men nu måste vi gå och ta på oss jackorna och allt och sen gå ut, får se om jag bloggar senare ikväll eller imorgon på morgonen beroende på vad jag orkar och hinner och nelly har hjälpt mig med läxan som vi har tills imorgon, snäll som hon är, men vi hörs puss och hejdå! :)

bowling

godmorgon, igår var jag och bowlade och åt tacosbufé, och det var superroligt och godmat.
Kom två i bowlingen med 237poäng tror jag att det var, hela gårdagen var superbra med Nelly.
Idag ska jag följa med anton och hans kompis och bowla och kanske en av mina kompisar med! :)
och sen ikväll är det hockey som ska bli roligt, men nu måste jag gå och fixa mig!:)


nelly

hej, nu kollar jag på lite saker på datorn, och snart kommer nelly hit och då tar vi bussen som går 52 in till stan måste köpa en julklapp till sen så är jag helt klar med mina julklappar, hann aldrig ladda upp bilderna igår, för jag var i stan med agnes och nelly, så jag hann helt enkelt inte det! Men jag lovar att det kommer någon dag, men nu måste jag fixa mig och så, köpte ett par leggings igår, men bilden fungerar inte att ladda upp tydligen, men nu måste jag gå puss och hejdå!:)

studiedag.

hej, idag vaknade jag vid tio över tio, för vi har studiedag idag, så himla skönt att få vara lediga, hittade rättså mycket saker på ullared, men lite av alla sakerna får jag i julklapp, men jag har lite mer små saker som jag kanske skulle kunna visa för er?:) nu ska jag kolla klart på lite saker här på datorn, och sen blir det vell att hitta på något, men jag ska försöka att ladda upp lite bilder på mina köp sen i onsdags! Så vi hörs senare, puss och hejdå!:)

matte

Hej alla! Nu sitter jag i skolan med Agnes,Emma,nelly och molly. Nubörjar vår matte lektion, så nu måste jag gå, men vi slutar vid halv tre idag så vi hörs då!:*

RSS 2.0